Pemborong & Peruncit Kain Pasang/Tudung/Brooch - Lemari Butik
Azharuddin 4 @ sepakat akrab tani & Butik Lemari - Wed 1/Apr/2015 2:13pm [Last Comment]
Butil Lemari merupakan pembekal kain-kain pasang untuk pemborong2 di seluruh Malaysia . Kain adalah dari pelbagai jenis seperti: Humairah,Permata Batik,Batik Original Terengganu,Cotton Gred AAA yang berkualiti tinggi. Selain itu kami juga pembekal pelbagai jenis tudung instant dan bawal yang pastinya murah dan berkualiti.

Harga kami dijamin termurah dan corak yang terkini. Terbuka kepada semua pemiaga kain pasang atau yang baru ingin memulakan perniagaan kecil-kecilan atau pengguna persendirian.

Pembelian borong min 10 unit keatas. Juga boleh dibeli secara runcit.

Layari Instagram:butiklemari / facebook: butiklemari atau hubungi (call/sms/wasap/ 0136310234/0192080981- azhar/amal)

Sertakan alamat email untuk kami hantar katalog kain.
email: butiklemari@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung | Pemborong Aksesori Wanita
 
1. Azie 17 - Wed 1/Apr/2015, 2:40pm
azie_fdesign@hotmail.com  
2. Azharuddin 4 - Wed 1/Apr/2015, 2:49pm
assalam azie, terimakasih kerana berminat, nanti saya reply dekat email..  
3. Norjarnah Bt Zakaria - Wed 1/Apr/2015, 4:22pm
saya berminat boleh x saya dapatkan catalog kain dan tudung dari tuan.TQ  
4. Azharuddin 4 - Wed 1/Apr/2015, 4:58pm
norjarnah boleh bagi email address tak?  
5. Hanna 43 - Thu 2/Apr/2015, 11:54pm
raihanz_405@yahoo.com  
6. Saida As - Fri 3/Apr/2015, 2:11am
email : busanasalam@gmail.com  
7. Azharuddin 4 - Fri 3/Apr/2015, 10:24am
ok semua sy sudah email. terima kasih  
8. Zilaaliz - Fri 3/Apr/2015, 1:07pm
zilaaliz70@gmail.com  
9. Qaireen 3 - Fri 3/Apr/2015, 2:01pm
Qaireenqaisarah@gmail.com  
10. Azharuddin 4 - Fri 3/Apr/2015, 3:23pm
Allhamdulillah..sudah email.  
11. Husairie - Mon 6/Apr/2015, 10:02am
unifox_crow@yahoo.com  
12. Azharuddin 4 - Mon 6/Apr/2015, 1:43pm
done to sent husairie  
13. Khairi 130 - Mon 6/Apr/2015, 11:41pm
PM katalog kt sy..TQ

zulstep@yahoo.com  
14. Azharuddin 4 - Tue 7/Apr/2015, 8:49am
done  
15. Rohana Zawawi - Tue 7/Apr/2015, 9:53am
salam.. berminat.. mohon email ke rhn@ppukm.ukm.edu.my. TQ  
16. Azharuddin 4 - Tue 7/Apr/2015, 12:18pm
Done  
17. Irdinaauni - Fri 10/Apr/2015, 9:36am
cazac79@yahoo.com.my

tq  
18. Kartina 4 - Fri 10/Apr/2015, 3:58pm
Ingin memaksimumkan keuntungan dengan khidmat kurier serendah RM23 untuk 10kg? Hubungi Kartina - 012-5010462(kawasan gombak). Kami juga membekal kotak ready made pelbagai size.  
19. Azharuddin 4 - Mon 13/Apr/2015, 9:48am
done irdina  
20. The Legends Trading - Thu 16/Apr/2015, 6:52pm
salam tumpang hebahan..

dropship terbuka dialu-alukan..
pelbagai jenis aksesori.

hijab pin RM1 sebatang.
baby brooch 25 sen sebijik
brooch jurai 5 bijik rm10

jika berminat boleh kunjungi fb kami : legenda muhammad

019 20 12236 whatsapp

tqvm jika berminat..  
21. Akmar 31 - Thu 16/Apr/2015, 7:01pm
saya menjual pelbagai jenis pilihan pakaian lelaki dan wanita dengan harga yg murah dan berpatutan..

facebook.com/variationcollection  
22. Mass 17 - Mon 11/May/2015, 7:25am
please email catalog to my email miszayu8783@yahoo.com
thanks  
23. Fahrah - Sun 21/Jun/2015, 2:38am
emailkn ke efahrah@gmail.com  
24. Kaeri 2 - Thu 15/Oct/2015, 3:56pm
kaerinaifu@gmail.com
ini email saya  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..