Pemborong/Pembekal Kain Cotton untuk Membuat Tudung, Blouse, Skirt, Pants, Etc
Zyra Textile @ Zyra Textile
Sat 7/Apr/2012 11:29am [Last Comment]
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Zyra Textile telah di tubuhkan pada 2008 dan sejak itu kami banyak menjual kain direct kepada pelanggan secara offline. Kami ada menjual bermacam-macam jenis kain cotton yang memang khas digunakan untuk membuat tudung, shawl, inner neck, inner, pants, blause, jubah cotton, etc.

Kain yang digunakan di import sendiri oleh kami secara borong terus dari pengeluar kain di luar negara. Kami tidak menggunakan perkhidmatan orang tengah untuk process pembelian kain. Semua urusan pemilihan kain, process penghantaran ke gudang di luar negara, sehingga lah ke process penghantaran ke Malaysia diuruskan sendiri oleh pihak kami.

Antara kain cotton yg dia jual oleh kami adalah cotton plain (banyak jenis), cotton printed (viscose), cotton denim, cotton net, cotton stripe, etc. Sila ambil perhatian bahawa kain yang di jual oleh pihak kami tidak sama kualiti yang di jual oleh kedai-kedai kain di Malaysia. Kualiti kain kami lebih baik pada harga yang berpatutan.

Pelanggan kain kami terdiri daripada butik-butik (ramai yang mempunyai nama besar di pasaran Malaysia), online seller, expo seller, peniaga di Jalan TAR/ Masjid India, etc.

Kami juga menyediakan perkhidmatan "sourcing" kain. Jika ada kain yang pihak anda berminat, kami akan cuba mendapat kan kain tersebut pada harga yang berpatutan (perlu beli dalam kayu). Untuk datang ke warehouse kami perlu ada appointment. Warehouse di Seri Kembangan.

Untuk pertanyaan, sila;
Website : www.zyratextile.blogspot.com
Email : Zyratextile@gmail.com
Call : +60179416580

Regards,
Zyra Textile

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Tudung
 
1. Ira 33 - Sat 7/Apr/2012, 4:48pm
emel nurulzahirahirah@gmail.com  
2. Nora Azlan - Sat 7/Apr/2012, 10:54pm
askum. boleh email katalog kt email sy. :)
know_ra@yahoo.com.my  
3. Azizan 5 - Mon 9/Apr/2012, 12:36am
salam...
boleh bagi quotation cotton viscose untuk buat baju kurung
satu kayu berapa
jijan_sikorsky@yahoo.com  
4. Ila Adios - Mon 9/Apr/2012, 1:11am
bleh bg detail untuk kain nk buat tudung, n blause...buat baju kurung pun perlu jgk...ila_adios@yahoo.com  
5. Luna 7 - Mon 9/Apr/2012, 7:38pm
emel luna_acura@yahoo.com  
6. Nafie Eilham - Tue 10/Apr/2012, 11:50am
boleh email katalog kt email sy... 8)
all types of kain cotton k..

lynnfie61@yahoo.com  
7. Zyra Textile - Tue 10/Apr/2012, 12:37pm
Salam,

Untuk beli by meter, boleh tgk gambar di www.zyratextile.blogspot.com.
Lepas check warna, email kan zyratextile@gmail.com untuk sebut harga. Sila email kepada saya daripada tinggal kan email di sini.


Untuk beli kayu, perlu datang & buat appointment dengan saya di warehouse saya.
Call : 60179416580  
8. Ayuku Nanako - Fri 13/Apr/2012, 1:42pm
emel quo dan katalog
gulerguler1283@yahoo.com  
9. Azura 106 - Sat 28/Apr/2012, 7:11pm
sy berminat nk but purdah tp kainnya sy tak berapa pasti yg macm mn...jd plzz help me to give some idea and give the price n photo 4 the cloth
email me : azura.nor3@yahoo.com  
10. Zyra Textile - Wed 16/May/2012, 12:19pm
Salam,

Untuk beli by meter, boleh tgk gambar di www.zyratextile.blogspot.com.
Lepas check warna, email kan zyratextile@gmail.com untuk sebut harga. Sila email kepada saya daripada tinggal kan email di sini.


Untuk beli kayu, perlu datang & buat appointment dengan saya di warehouse saya.
Call : 60179416580  
11. Nuyyul - Fri 8/Jun/2012, 8:42pm
nak tanya,ada supply kain cotton rami dan poplin tak?kain jenis ni selalu buat blouse dan jubah..need feedback a.s.a.p...tq

nuyyuldee@gmail.com  
12. Nik 48 - Thu 30/Aug/2012, 12:27pm
salam, kain tudung bawal ada, yg kosong 0193767807 0199213556 siti call, nikmyctt@yahoo.com  
13. Helda 2 - Mon 5/Nov/2012, 11:33am
Salam.. Saya dah emailkan 3 kali untuk meminta alamat premis ini.. Masih lagi tak dapat respon dari pihak berkenaan.. Boleh emailkan alamat tersebut kepada saya secepat mungkin?

helmayda@gmail.com  
14. Kiera 2 - Thu 10/Jan/2013, 1:10pm
salam, minta laluan tuk iklan ni:

nak let go JUBAH COTTON MESIR ESKLUSIF..

hanya RM88
(normal price RM130)

bagi sesiapa yang berminat jubah cotton mesir, sila contact saya di

http://www.facebook.com/pages/Qisfancollection/326389347435641

atau sms/whatssup : 0192652788
CEPAT, stok terhad!!  
15. Nazurah 3 - Thu 25/Apr/2013, 1:27am
salam,,boleh emel katalog kepada sy,,especially cotton untuk membuat shawl
zircon_zux1x@yahoo.com  
16. Nor Hazimah Nor Anua - Tue 18/Jun/2013, 5:24pm
salam,saya sedang mncari pembekal2 kain di Malaysia,utk kedai kain saya yg terletak di Pulau Pinang,terlebih dahulu saya memerlukan quotation utk jenis kain krn pihak bank yg akan menguruskan kesemua pembyaran kpd pembekal,saya berminat utk berurusan dgn pihak zyratextile.sila hubungi saya 012-4317005 pn emma  
17. Zam 267 - Thu 20/Jun/2013, 12:34am
email untuk mendapatkan katalog
zamzarinawahid@gmail.com  
18. Ciklynz - Wed 11/Sep/2013, 11:00am
Tlg bg sya sebut harga untuk tudung 1 meter n smua produk yg ada ciklynz86@gmail.com  
19. Haryatie 3 - Wed 16/Oct/2013, 5:08pm
hi...kain 100% polyester sgt baik utk buat tdg/ shawl...ada bekalkn x...then juga nk tau cotton utk buat tdg ..tlg email katalog dan hrga..tq  
20. Azar Ahmad - Tue 7/Jan/2014, 4:42pm
blog dah lama tk update. boleh bagi katalog  
21. Maia - Thu 9/Jan/2014, 8:17pm
please email your catalog to me: maia.ayuni@yahoo.com

tqvm  
22. Farah Ain 2 - Thu 6/Feb/2014, 8:30am
boleh emailkan katalog snfa21@yahoo.com  
23. Adli 45 - Tue 11/Mar/2014, 8:39am
saya ingin mendapatkan kain cotton yg tidak berbulu untuk dijadikan uniform pejabat dengan kuantiti kayu gulung.emailkn saya secepat yg mungkin/set appointment. email :s.adli985@yahoo.com  
24. Aznie Ariffin - Tue 22/Apr/2014, 5:39pm
Sy nk cari kain satin silk / chiffon dlm kuantiti byk  
25. Qir - Tue 22/Apr/2014, 11:15pm
emel katalog
qirmumtaz2u@gmail.com  
26. Anis 423 - Sat 6/Sep/2014, 2:19am
Email catalog
Haniszamirah@gmail.com  
27. Nur 667 - Tue 9/Sep/2014, 1:13pm
hi zyra,

pls send katalog & harga kain (plain & printed )cotton dan shiffon yg sesuai untuk dibuat shawl di ;

ajzera_24@yahoo.com
nurzahirahmurad@gmail.com

thanks!  
28. Fiza 348 - Mon 15/Sep/2014, 12:39am
Hi zyra bole tolong email catalog untuk kain yg boleh d buat tudung.. chiffon. cotton. Dan lycra berserta dengan harga.. yq

fyzacindahouse@gmail.com
Atau wassap di 0198628087  
29. Nur Athirah 7 - Mon 15/Sep/2014, 12:14pm
Hi .. boleh emailkan catalog ke alamat email sy.. tQ

Email : eyra.ara@gmail.com  
30. Ema 145 - Thu 9/Oct/2014, 10:08am
Pm me  
31. Cikmady - Thu 16/Oct/2014, 9:33am
email katalog or sebut harga ke cikmady@hotmail.com  
32. Color Collections - Fri 17/Oct/2014, 1:59pm
Watsup me 0169400080 if interested for dropship or borong utk tudung bawal sequin, bawal plain , jubah sequin, kimono sequin, dress chiffon n lycra..  
33. Eena Arrina - Tue 4/Nov/2014, 3:50pm
emel pd sy eenaarrina@yahoo.com
tq.  
34. Nurhannee - Tue 20/Jan/2015, 1:06am
emel me nurhannee28@gmail.com  
35. Nurul 1526 - Tue 27/Jan/2015, 4:15pm
bole tolong emel katalong kain untuk buat tudung ke nurulsyakila89@ymail.com  
36. Min Pinky - Thu 12/Mar/2015, 2:58pm
slm. boleh email katalog kain untuk buat shawl & bawal.
min.pinkygirlz@gmail.com  
37. Sufwatun Rasabar - Tue 1/Sep/2015, 6:10am
Salam.saya memerlukan pembekal kain yg berkualiti, cantik, dan berprinted modern serta menarik untuk membuat tudung, telekung,blouse dan juga jubah. Dengan harga borong dan berpatutan.Saya juga memerlukan tailor yg kreatif dan blh menjahit dgn kemas serta blh mengambil tempahan secara pukal dan blh menjahit pelbagai design2 tudung,blouse,jubah dan telekung terkini. Sila email kepada saya sekiranya pihak anda ada memyediakan perkhidmatan tersebut. (wtn_rsb@hotmail.com)  
38. Saharudin 11 - Wed 23/Dec/2015, 12:55pm
bole tolong email mazz2710@yahoo.com, katalog kain untuk shawl - heavy chiffon  
39. Hana Humaira 2 - Thu 24/Dec/2015, 1:14am
As salam
blh tlg email katalog untuk kain cotton nk buat tudung especially yg printed. Sy cuba buka blog tp xdpt sbb not invited guest. My email hanaahumairaa@gmail.com. tq  
40. Zaisya 3 - Mon 28/Dec/2015, 3:29pm
Ada perca untuk di let go tak? kalau ada hubungi saya 0122670924  
41. Aida Isa - Thu 7/Jan/2016, 9:51am
Assalamualaikum..

boleh tlg email katalog untuk kain cotton utk buat tudung. saya try bkak blog u tp tak dpt sbb not invited guest. My email zzue67@yahoo.com / zuemushten@gmail.com ..

thanks..  
42. Monopod Murah - Mon 8/Feb/2016, 8:32pm
Ada lagi ke? Boleh beli dalam ukuran meter2?  
43. Shuhaily Saad - Mon 7/Mar/2016, 4:25pm
assalamualaikum

boleh follow insta saya @kainborong_vietnamcambodia

untukcorak terbaru 2016..

mencari pengedar..minimum borong 10

helai.

folllow supaya tidakketinggalan


bolehwatapp saya dantinggalkannotel supaya anda menjadi priority kami.  

Page 1   (Total 43 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..