Pemborong Pakaian Baby dan Kanak2 Berjenama - N9
Ana 35 - Fri 9/Mar/2012 12:39pm [Last Comment]
kpd warga negeri sembilan terutamanya sekitar seremban, PD, tampin, rembau, senawang n nilai yg berminat utk mnjadi pemborong pakaian baby n kanak2 berjenama luar negara n tempatan, bolehla call or sms sy..sy ada jual pelbagai jns jenama branded spt guess, oshkosh, zara,padini,GAP, anakku, kiki lala, laura ashley etc pada harga sgt murah..boleh dtg tgk sndiri n pilih..xda minimum purchase..kalau sape2 nk beli sikit2 utk anak2 pun sgt2 digalakkan..call atau sms sy ok..

Niche: Pemborong Pakaian Kanak2 | Pemborong Pakaian Bayi
     
  1. Nora 60 - Mon 12/Mar/2012, 11:37am
    send katalog kat sya nora79azuin@gmail.com  
  2. Zaidi 74 - Mon 12/Mar/2012, 11:38am
    send katalog kt sy jgk
    kaizer_zack87@yahoo.com
    u area mn  
  3. Izzah 13 - Mon 12/Mar/2012, 1:48pm
    Saya berminat nak tgk gambar dan senarai harga norhazizanimatulizzah@yahoo.com my phone number 0132301353  
  4. Nazihah 15 - Tue 13/Mar/2012, 2:26am
    sy jge..
    ukhti_gha@yahoo.com  
  5. Maslina 3 - Tue 13/Mar/2012, 8:18am
    hi..u kat mana? I nak dtg tgk la..my area senawang/KL.
    If ada katalog..emailkan yer kat yinAzaLea36@gmail.com  
  6. Yanti 24 - Tue 13/Mar/2012, 12:44pm
    send katalog kt saya boleh? pinkkebaya@gmail.com  
  7. Ummi B - Wed 14/Mar/2012, 2:55pm
    u area mane?blh PM no fon?
    ummi_B@hotmail.my  
  8. Yusmah - Wed 14/Mar/2012, 11:30pm
    send katalog
    yusmah2427@yahoo.com  
  9. Nizam 224 - Thu 15/Mar/2012, 2:07pm
    sy berminat..bleh send catalog and price ke kunyit20@yahoo.com  
  10. Dayang Norjannah - Thu 15/Mar/2012, 4:24pm
    hai,,please sent at ann_amri@yahoo.com ty  
  11. Hazlina Abu Bakar - Thu 15/Mar/2012, 8:24pm
    pls sent catalog ke email saya n kalau bole saya nak terus datang sendiri n ambik stock(saya di seremban)..tq

    Safzan75@yahoo.com

    bagi yang berminat untuk membeli perfume gred AAA/Sephora dengan harga terendah bole email saya juga ye..:)  
  12. Su Mh - Thu 15/Mar/2012, 8:42pm
    slm.tlng kasi no hp n alamat.sya kt ampngan  
  13. Azaliza 2 - Fri 16/Mar/2012, 8:29am
    kasi katalog kt saye ye
    abak2507@yahoo.com
    dengan price list sekali...
    berminat sgt2 nk jual baju baby...  
  14. Wan 157 - Fri 16/Mar/2012, 10:45am
    kasi katalog kt saye ye
    oneperakman@gmail.com
    dengan price list sekali...
    sy berminat nk jual baju baby...  
  15. Alesha 2 - Fri 16/Mar/2012, 11:22pm
    email me catalog n price too.im at tmn bukit kristal, sban.
    tq
    alesha_kristal@yahoo.com  
  16. Syakirin Ramli - Sat 17/Mar/2012, 12:51pm
    kasi katalog kt saye ye
    syakirin8654@yahoo.com
    dengan price list sekali...
    sy berminat nk jual baju baby...  
  17. Yanz 19 - Sat 17/Mar/2012, 2:40pm
    boleh email katalog ke emel sy..
    fantaghiro_yanz@yahoo.com
    tq.  
  18. Ak 3 - Sat 17/Mar/2012, 11:58pm
    salam semua, siapa berminat untuk membeli barang kanak2 silalah email pada saya azlankemal@yahoo.com.sg  
  19. Nabila 33 - Mon 19/Mar/2012, 2:56pm
    Salam,tlg htrkan katalog n quotation harga .tqEmailkan lasofira@yahoo.com  
  20. Atin 4 - Mon 19/Mar/2012, 2:57pm
    email I
    roon_ahitaf@yahoo.com  
  21. Rina85 2 - Tue 20/Mar/2012, 10:18am
    salam, blh sent catalog n quotation price kpd sya. kimono_rina@yahoo.com  
  22. Sarah Alias 2 - Tue 20/Mar/2012, 11:24am
    salam, boleh sent detail kepada saya?
    sarah_alias@ymail.com  
  23. Azlira 2 - Tue 20/Mar/2012, 1:39pm
    emel katalog n price kt ira.arilza@gmail.com  
  24. Lynhusna - Tue 20/Mar/2012, 2:06pm
    saya nak tau kat mana kedainye?? saya kat senawang jekk. leh la survey.
    bizniaga76@yahoo.com  
  25. Gee 22 - Wed 21/Mar/2012, 12:59am
    send katalog kat saya..geeyid78@yahoo.com  
  26. Jasmanin - Wed 21/Mar/2012, 2:30pm
    Salam, tumpang lalu ye, saya ingin clearkan stok t-shirt kanak2 di kedai saya kerana bertukar ke bisnes lain. Sesiapa yg berminat, boleh hubungi email saya di , jasmaninhassan@yahoo.com
    Harga tolak serendah rm5-rm8  
  27. Rozaimi 3 - Wed 21/Mar/2012, 9:20pm
    sila email katalog pd sy yer tQ
    rozaimi_r@yahoo.com  
  28. Yoga87 - Thu 22/Mar/2012, 2:21pm
    tolong email katalog dan harga
    syl_yoga@yahoo.com  
  29. Azlira 2 - Fri 23/Mar/2012, 9:43am
    anta katalog
    ira.arilza@gmail.com  
  30. Abdul Rahman 4 - Fri 23/Mar/2012, 10:43am
    anta katalog ke aman_dino@yahoo.com  
  31. Arerill05 - Fri 23/Mar/2012, 7:07pm
    Saya ada buka butik kanak2.
    Saya berminat nk tgk pakaian2 tu. Boleh bg alamat @ phone no

    Are_rill05@yahoo.com.my  
  32. Rusnah 2 - Sun 25/Mar/2012, 3:30pm
    email kan katalog pd sy...tq
    see_zuka@yahoo.com.my  
  33. Ija Zufar - Tue 27/Mar/2012, 10:58am
    Saya berminat. boleh dapatkn detail. no.phone dan alamat. tq. Budak_kchik@yahoo.com  
  34. Mohd Khairul Izwan - Tue 27/Mar/2012, 4:28pm
    email detail ke lvenyenterprise@yahoo.com  
  35. Avant 2 - Wed 28/Mar/2012, 3:10pm
    emel katalog barang baby avantgarde17@gmail.com. TQ  
  36. Fairul 4 - Thu 29/Mar/2012, 2:31pm
    emel katalog barang baby -temang36@gmail.com  
  37. Syeera 4 - Fri 30/Mar/2012, 2:33am
    saya berminat.....emailkan katalog n price b0le?

    syeerawan@yahoo.com.my

    u duk mane?  
  38. Nurul Hazirah Bt Hamidon - Fri 6/Apr/2012, 8:46pm
    please email me the catalogue and price. my email is, misz_zieyra3010@yahoo.com

    thanks.  
  39. Dyana84 - Mon 9/Apr/2012, 12:32pm
    Email sy katalog n price ye....tq...
    iza_azwanti@yahoo.com  
  40. Shaaid - Thu 12/Apr/2012, 12:40am
    sy berminat..bleh send catalog and price ke shaaid98@yahoo.com  
  41. Umniyah - Fri 13/Apr/2012, 2:37am
    Send catalog dan price. Email qosrunal_hanin@yahoo.com  
  42. Norhayati 28 - Sun 15/Apr/2012, 1:19am
    saya berminat utk berniaga baju baby.tolong bagi no tel dan emailkan harga serta katalog ke
    nor_um@yahoo.com  
  43. Azrams - Wed 18/Apr/2012, 3:02pm
    saya berminat...
    bleh emailkan kepada saya katalog n price ke
    azrabeauti@gmail.com

    Tq.  
  44. Ita 33 - Sun 22/Apr/2012, 7:29pm
    emailka pada saya...bermnat

    cekodok_hangus85@yahoo.com  
  45. Mrs Azli - Fri 11/May/2012, 1:07am
    tlg email katalog n price list skali. kalau bleh sy nk tgk branded items yang diimport dari China(kalu ada ler..)  
  46. Shah 170 - Thu 17/May/2012, 10:48am
    emailkan sy shahsaari2215@yahoo.com  
  47. Nizam 224 - Mon 21/May/2012, 8:39pm
    send catalog kt sy.kunyit20@yahoo.com
    saya dok area senawang  
  48. Sariah81 - Thu 31/May/2012, 11:06am
    email catalong kat saya ye
    shery_sweet81@yahoo.com  
  49. Nurris - Fri 27/Jul/2012, 3:56am
    bleh email detail...
    nurris159@yahoo.com

    saya bleh ambil terus..dekat je  
  50. Saifullah 11 - Fri 27/Jul/2012, 4:31pm
    email kt saya
    upin_ipin89@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 55 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Umrah Ku 2019 ..dan Empat Hari di Kota Madinah
Setelah 6 hari di Kota Mekah, kami bertolak ke Kota Madinah. Tidak sabar rasanya untuk melihat Masjid Nabawi dan menghayati liku-liku perjuangan Baginda Rasul. Keesokannya, kami ke Masjid Quba dan ke Bukit Uhud untuk melihat perkuburan Para Syuhada. Setelah 4 hari di Madinah, tibalah masa untuk pulang ke Tanahair. Terasa sangat sebak dan rindu untuk kembali semula Bumi Ambia ini.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)