Pemborong dan Pembekal Jeruk Madu Penang Pak Ali (Selangor) Jeruk Hotline 013-3721059
Eryna @ Eryna Marketing - Fri 21/Sep/2012 1:14pm [Last Comment]
Kami adalah merupakan pemborong dan pembekal Jeruk Madu Asli Pak Ali dari Penang kawasan Selangor. Jika anda berminat untuk berniaga/mengedar/menjual secara kecil-kecilan atau berskala besar, atau untuk majlis kenduri boleh hubungi talian hotline 013-3721059.

Layari http//:jerukmadupenang.blogspot.com

Niche: Bisnes Jeruk
     
  1. Cikaje - Fri 21/Sep/2012, 1:22pm
    nak beli runcit boleh tak? dah lama teringin makan jeruk Pak Ali ni..  
  2. Nurbaya 5 - Mon 8/Oct/2012, 1:10am
    Emailkan detail....eq_bell@yahoo.com  
  3. Hamzan Bin Yop Aziz - Tue 9/Oct/2012, 11:53am
    salam... sy berrminat dan hantarkan ke

    hhamzanaziz@yahoo.com
    tine502@gmail.com  
  4. Dalila 15 - Sun 14/Oct/2012, 2:13pm
    emai detail....n buat consigmnt tak...daliladiana@yahoo.com  
  5. Azie 204 - Mon 15/Oct/2012, 2:59pm
    boleh tlg emailkan detail x..azieddy040212@gmail.com  
  6. Yatie 56 - Thu 18/Oct/2012, 8:38am
    salam, sy yati dari shah alam, suka sgt jeruk penang ni...dan berminat nak jual kat ofis secara kecil kecilan, boleh tak emailkan detail ke email sy yatiludin@yahoo.com  
  7. Maslinda 9 - Thu 1/Nov/2012, 10:06pm
    boleh tolong emailkan detail ke masjery@gmail.com  
  8. Eryna - Mon 19/Nov/2012, 1:16pm
    Boleh dapatkan Jeruk Pak Ali di Tesco Puchong, Selangor. Berhadapan baskin robbins dan sushi king.  
  9. Mohammad Hafiz Bin Abu - Mon 10/Dec/2012, 4:46pm
    saya berminat untuk buka perniagaan jeruk ni boleh send detail kat email

    hafiz_rasavillage@yahoo.com  
  10. Muhamad Firdaus 7 - Mon 25/Mar/2013, 10:28pm
    PEMBEKAL PELBAGAI JENIS JERUK JENAMA BANGCHIK' HARGA NO2 TERENDAH DIPASARAN BERMINAT CALL HOTLINE KAMI 0142528009  
  11. Anys Anisah - Sat 18/May/2013, 1:27am
    Emel saya anys_ayong@yahoo.com.my..nk jd dropshipper area tganu..  
  12. Saiful3311 - Mon 10/Jun/2013, 12:02pm
    tlg email detail mengenai perniagaan jeruk ini ke saiful3311@gmail.com  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!