Pembiayaan Perniagaan (Tiada Upfront) - Hanya di Lembah Klang
Akmal74 2 - Thu 30/Oct/2014 2:01pm [Last Comment]
Assalamualaikum,

Sekiranya anda memerlukan bantuan pembiayaan dari bank untuk bisnes anda, kami sedia membantu. Dengan pengalaman lebih dari 15 tahun di dalam sektor perbankan korporat dan SME, kami boleh memberi khidmat nasihat untuk kelancaran keperluan bisnes anda.

Kepada bisnes SME, pembiayaan mikro ada disediakan oleh bank-bank terkemuka. Syarat kelayakan hendaklah mempunyai bisnes sekurang-kurangnya 2 tahun dan tiada blacklist CTOS atau CCRIS. Tiada cagaran diperlukan.

Terimakasih di atas respons yang menggalakkan. Walaubagaimanapun, buat masa ini perkhidmatan kami tertumpu di kawasan Lembah Klang sahaja.

Sila hubungi saya di 012-2510242 secara call, message, telegram atau whatsapp. Boleh juga email ke bisnestijari@gmail.com.

Niche: Pinjaman Perniagaan
 
1. Ricky Lee - Mon 3/Nov/2014, 6:51pm
Jika syarikat anda menghadapi masalah mendapatkan pinjaman dari bank kami sedia membantu.Sebarang pertanyaan sila hubungi saya di talian:010-8378665,Ricky  
2. Standardlink - Tue 4/Nov/2014, 12:22pm
Kami menyediakan perkhidmatan konsultan menguruskan pinjaman bank, bagi sesiapa yang sukar untuk membuat permohonan pinjaman bank.
Khidmat rundingan terus kepada pegawai bank yang berkenaan .
Lebih tumpuan di KL dan Selangor. Tpi boleh diurus jika di semenanjung Malaysia .

Khidmat yang kami sediakan ialah :

1. Pinjaman Perniagaan
2. Pinjaman Peribadi
3. Pinjaman Perumahan
4. Pinjaman Segera

Jangan risau, TIADA UPFRONT ! CCRIS CTOS boleh mohon . .

Hubungi saya,
Eric Lee ( Financial Advisor )
017-266 8323
Emel : prosolution_ms@yahoo.com  
3. Azni Zamberi - Mon 15/Dec/2014, 1:40am
Email kn di aznizamberi@gmail.com  
4. Akmal74 2 - Thu 25/Dec/2014, 11:14am
Azni Zamberi, saya dh email. Tq  
5. Mohd Isa Bin Abd Kadir - Thu 25/Dec/2014, 11:33am
Hi Eric,

Kalau kerja swasta ada ccris boleh pinjam tak. Pm please.

011-18818068.. Mohd Isa  
6. Rafie 17 - Mon 29/Dec/2014, 6:21pm
Berminat. Boleh email ke morafie76@gmail.com  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..