Pembiayaan Kewangan Anda
Engku Farhana My E Commerze - Mon 25/Nov/2019 1:38pm
Pembiayaan Modal Kerja - Hartanah & Kontrak Perniagaan.

Kami di My E-Commerze Financial, adalah sebuah agensi persendirian pelaburan hartanah / perniagaan.

2. Kami menawarkan pembiayaan modal kerja menerusi instrumen Patuh-Syariah untuk vendor/kontraktor/pembekal kerajaan/GLC / swasta dengan kontrak asas untuk membekalkan kewangan, barangan dan/atau perkhidmatan.

3. Kami menawarkan 3 (TIGA) pakej kepada pelanggan

i. Pra Pembiayaan (Bai Murabahah / Tawarruq)
Membiayai modal kerja (kos kontrak) untuk pembelian/kontrak yang diperolehi (baru/dalam proses)

ii. Pasca pembiayaan (Bai Dayn / Tawarruq)
Membayar balik modalkerja yang telah digunakan untuk pembelian/kontrak yang diperolehi sementara menunggu bayaran daripada pembeli/pemberi kontrak

iii. Pasca modal kerja (Bai islamic / Tawarruq)
Menampung modal kerja sehingga Rm 2 juta.

4. Untuk pengetahuan pihak tuan/puan, My E-Commerze Financial TIDAK mengenakan sebarang cas permulaan (advanced payment) untuk memulakan proses pembiayaan atau kewangan modal kerja projek.

Sebarang pertanyaan lanjut tuan/puan, dialu-alukan menghubungi pihak saya - 013-430 69 67 / 016-4892152 menerusi talian info tersebut atau boleh datang ke Pejabat di Damansara Heights, Kuala Lumpur. Broker atau perunding bertauliah juga di alukan untuk perbincangan @ komisen.

Niche: Diskusi Tuntutan Dan Tribunal
   
 1. Hazrul Nizam - Mon 25/Nov/2019, 4:32pm
  Mohon Cik/Puan Engku Farhana My E Commerz berikan

  1) nama syarikat anda
  2) nombor SSM anda
  3) lokasi pejabat yg mempunyai papantanda iklan

  Saya ingin membuat semakan keatas organisasi anda. Iklan anda meragukan.

  Kepada warga forum, berhati hati jika anda memerlukan pinjaman perniagaan/fund. Terdapat individu yg berpura pura akan menawarkan fund kepada anda.

  Mereka akan memaklumkan permohonan anda telah diluluskan dan meminta wang pendahuluan. Setelah anda membayarnya, mereka akan menghilangkan diri.  
 2. Hazrul Nizam - Mon 20/Jan/2020, 10:03am
  berhati hati dengn penipu tegar ini.  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)