Pembekal Western Food
Hippoeleben - Fri 2/Aug/2013 11:38am [Last Comment]
Saya mencari pembekal utk produk di bawah ;

1) Chicken chop
2) Lamb chop
3) Steak
4) Sos Blackpaper
5) serbuk cheese

pembekal sekitar kl/sel sahaja.Saya pick-up sendiri.

Niche: Bisnes Western Food
 
1. Azwan 134 - Mon 5/Aug/2013, 3:58am
Email saya utk senarai & quotation. Food kami sedap dan berquality.
azwan.q@gmail.com
1475 Enterprise, Bdr Sunway.  
2. Noor Yusof - Mon 5/Aug/2013, 12:38pm
ok,sy dah send email,sila check.T.kasih atas respond saudara  
3. Ayob1972 - Tue 6/Aug/2013, 9:06pm
saya pembekal lamb chop.
sekilo sekali perap rm25.

jika berminat sila hubungi saya.kita bincang lagi secara detail.
watsapp saya
01128042458  
4. Syaifulnazwan - Thu 15/Aug/2013, 9:57am
Salam, syarikat kami ada membekal kn bekalan frozen food. Boleh email kepada saya bekalan yg diperlukan bersama qty untuk saya sedia kan best price quotation

syaifulnazwan@yahoo.com  
5. Hanim 17 - Sun 18/Aug/2013, 1:31am
Assalam Sdra. Sila call saya, Kak Hanim 0129105672 dari Niena Halal Mart, Wangsa Maju. Kami adalah pembekal produk sejuk beku western, complet set (ready to cook dan ready to eat) cepat dan mudah disdiakan. layari http://nienahalalmart.blogspot.com  
6. Mambari S E - Sun 25/Aug/2013, 10:58pm
saya pun mencari supplier utk western food
australian sirloin
lamb rack/chop/shoulder
chicken chop
hanya supplier area ampang,cheras n kwsn berhampiran. sesiapa berminat tlng hntar harga quotation per kg ke
mambarisolutioenterprise@gmail.com  
7. Sheda Iskandar - Mon 26/Aug/2013, 3:29pm
Saya pun sama mencari pembekal utk western food frozen @ marinated..
Area Kuantan sekali penghantaran @ self pickup.. Tolong emailkn quotation ke:
isheda_84@yahoo.com. Terima Kasih...  
8. Najwa 3 - Tue 3/Sep/2013, 10:57pm
Salam,saya membuat homemade sauce black pepper dan mushroom sauce serta membuat frozen marinated chicken chop,chicken grill, lamb chop,dan beberapa brg western lain. Boleh contact saya di talian 017-3280788...Wassalam  
9. Eyda Teoh - Thu 12/Sep/2013, 12:27am
Sy blh membekal western frozen, marinated & dijamin sedap..sos blackpepper & mushroom..salmon steaq..lokasi usj...call 012-3211374..tq  
10. Amir Hamzah 3 - Mon 16/Sep/2013, 6:01pm
Chicken chop @2kg/pkt
Saiz 8 & 9 rm12.50/kg
Saiz 10 & 11 rm12.80/kg
Boneless breast rm10.50/kg
Tenderloin rm19.50/kg
Lamb chop/shoulder (by carton) rm20.50/kg
Order ke 016 311 0054 sblm jam 10mlm untuk penghantaran hari esok.  
11. Yusri Bin Nordin - Wed 18/Sep/2013, 1:34am
Maaf minta laluan. Saya cadang kan barang yang tuan mahukan lebih tepat gunakan barangan dari syarikat darabif. Penternak dan pengilang berbagai bentok daging dan rasa. ia mula tekenal kerana mutu daging sangat kualiti. Tuan puan harus cuba dan bleh datang ke kilang kami d sri kembagan untok lawatan dan dapat kan keterangan lanjut. 0172182857.  
12. Qabil Baharom - Fri 11/Oct/2013, 7:38am
Saya ada menyediakan khidmat jualan brang frozen dan barangan wafle dan takoyaki dan srvis penghantaran.area shah alam dan kl..sila hubungi saya 01123522534..qabil..harga di jamin termurah di pasaran  
13. Ice 3 - Thu 5/Dec/2013, 1:05am
kita ada satu restaurant yg seragam untuk weatern food / coffee cafe. tempat sesuai di bandar kota damansara. equipment titop condition/ 95% new. berminat call 017-3804828.  
14. Nurr Haniey - Tue 10/Dec/2013, 11:10am
Kambing Panggang @ grilled fresh 20kg
RM1000 beserta side dish
Berminat sila hubungi najib 0163334570
@ emelkan kpd info.nbhuniversal@gmail.com  
15. Sifwan - Wed 11/Dec/2013, 10:49pm
assalammualaikum..

boleh layari facebook sy di www.facebook.com/westerngrillin

hubungi 0123013763...wan..
terima kasih  
16. Sheikh 10 - Mon 20/Jan/2014, 3:50pm
Assalamualaikum,
Kami pembekal Chicken Chop & Lamb Chop
Pakej kami siap dengan sos,tepung dan fries
Kami juga pembekal Sos Blackpepper Serbaguna
Sesuai untuk segala produk western food
Berminat bole contact saya
Sheikh : 0192292437 ; 0122545386
sheikhabdulmutalib@gmail.com  
17. Abu Ubaidah Bin Yacob - Wed 4/Jun/2014, 9:57am
assalam tuan sy pembekal chicken chop dan lamb chop serta sos perap utk ayam dan daging ready to cook.semua ada dlm satu pack,,harga dijamin murah dan gila...hanya call utk pertanyaan 0195111806 blh htr banyak mana nk.direct kilang  
18. Shahril Fuoad - Tue 23/Dec/2014, 1:50pm
askm dn slm sajhtera sume..sya pngusha cafe area sgmbut..pnya cstmer 80% iggris..well..sdng mncri pmbekal yg benar2 srius dn qualty utk westrn food..jka ada mne2 cmpnya atau indvdu yg bermnat utk jdi pmbekal...sila hbngi sya 016-3697993..tq  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..