Pembekal Telur Ayam dan Barangan Runcit Serta Pembekal Produk ICT
Mohd Aliff Khalili @ ok - Tue 15/Jun/2010 2:16am [Last Comment]
-SYARIKAT KAMI MEMBEKAL TELUR AYAM UNTUK SEMUA GRED DARI AA,A,B,C,D-E.
-TURUT MEMBEKAL BARANGAN IT CONTOHNYA PENDRIVE KINGSTON@BARANGAN IT LAIN.
-MERUPAKAN SYARIKAT CONSTRUCTION UNTUK SEMUA KELAS DARI KELAS A-F.BERPENGALAMAN SELAMA 35 TAHUN.


http://ovoyas.blogspot.com/

Niche: Pembekal Telur | Pembekal Barang Runcit | Penternak Ayam
     
  1. Mohd Aliff Khalili - Tue 15/Jun/2010, 5:54pm
    para pembeli,peniaga,sekiranya berminat call saya-0132302774  
  2. Adi 6 - Sat 24/Jul/2010, 9:54am
    tlg email harga bagi semua gred telur utk sy
    jasasemerak@yahoo.com.my  
  3. Arizan 2 - Mon 2/Aug/2010, 2:57pm
    tlg emel harga telur mengikiut gred
    prhalak@yahoo.com  
  4. Haireen Wam Akmal - Sun 8/Aug/2010, 10:23pm
    tlg email kan harga telur mengikut gred..dan harga jika melebihi 5 papan....  
  5. Amy 13 - Tue 10/Aug/2010, 11:11pm
    emailkan pada saya juga
    armie_763@yahoo.com  
  6. Asnawi Ramli - Wed 18/Aug/2010, 9:17pm
    emailkan pada saya harga telur mengikut gred
    lyverbird@gmail.com  
  7. Hisham 12 - Wed 25/Aug/2010, 2:14am
    tlong emailkan pada saya harga borong dan harga jualan untuk semua gred telur..
    pok_nik84@yahoo.com..  
  8. Che Zaid - Wed 22/Sep/2010, 2:57pm
    memerlukan telur ayam gred B seribu papan/minggu di pasir gudang,johor..sila bg quotation ke chezaid@gmail.com  
  9. Fuad - Wed 22/Sep/2010, 5:18pm
    tlong emailkan pada saya harga borong dan harga jualan untuk semua gred telur
    macamanatah@hotmail.com  
  10. Zieyra - Wed 22/Sep/2010, 6:54pm
    tolong email kn smua hrga borong dan harga jualan bg smua gred telur...
    mie_606@yahoo.com  
  11. Saf 2 - Wed 29/Sep/2010, 9:29am
    pls email quotation ntuk 800 bj tlur aym ntuk semua gred..thanx
    saf_yun87@yahoo.com  
  12. Fazura - Fri 8/Oct/2010, 11:54am
    berminat..sila emel details ke aimee_elle84@yahoo.com  
  13. Mohd Khairi - Wed 13/Oct/2010, 9:09am
    sila emailkan ke rrugger@yahoo.com atau tel 0132128966 Che mat. Quotation semua jenis/gred telur dengan harga borong. Saya pembekal untuk restoran dan kedai makan. Term and Condition sekali.  
  14. Suraya Mnor - Fri 15/Oct/2010, 2:26pm
    emailkan saya hg telur ikut gred dgn hg borong untuk majlis kawin
    suraya.mnor@gmail.com  
  15. Zamli - Tue 19/Oct/2010, 3:17am
    Salam, emailkan saya ikut gred dan minimum order serta penghantaran. eratmesra@myway.com  
  16. Ajam - Mon 1/Nov/2010, 7:41am
    tolong emailkan harga ikut grade.


    jerry.jebeng@gmail.com  
  17. Ocean - Wed 3/Nov/2010, 4:01am
    tolong emailkan harga telur ikut gred... dan keuntungan yang saya dapat berserta harga pasaran....
    ammiey_5131@yahoo.com
    thank's  
  18. Apple - Tue 9/Nov/2010, 9:09am
    salam... emailkan kpd sy senarai harga telur mengikut gred & minimum order bape biji... 10q  
  19. Shira 2 - Wed 10/Nov/2010, 2:57am
    Salam, emailkan saya ikut gred dan minimum order serta penghantaran: mashirah05@yahoo.com  
  20. Apple - Thu 11/Nov/2010, 10:55am
    tolong email kan harga ikut gred dan minimum order bape : applepurple33@yahoo.com  
  21. Zi - Tue 23/Nov/2010, 4:37pm
    tolong emailkan harga telur ikut gred... beserta harga pasaran....
    email:rohziah@yahoo.com  
  22. Fatah 1221 - Fri 3/Dec/2010, 4:56pm
    tolong email kn..tq  
  23. Muhammad Idzwan - Sun 5/Dec/2010, 7:53pm
    tolong emailkan harga semua barangan utk rujukan saya, idzwan@tintacreative.com, terima kasih  
  24. Irasyazreen - Fri 10/Dec/2010, 1:16am
    Salam, tolong email kan harga untuk semua gred & jika sy ingin membeli melebihi 15 papan setiap hari.
    ira_syazreen@yahoo.com  
  25. Arman 2 - Wed 15/Dec/2010, 1:33am
    Salam, tolong emailkan kpd saya harga borong dan harga jualan bagi setiap gred ke marin3763@gmail.com  
  26. Khairul 61 - Sat 25/Dec/2010, 6:15pm
    Salam, tolong emailkan kpd saya harga borong dan harga jualan bagi setiap gred serta perkhidmatan penghantaran bagaimana ke azry1221@yahoo.com.my  
  27. Marini 2 - Mon 27/Dec/2010, 4:10pm
    tolong emailkan saya harga setiap gred..saudara kt area mn ni?
    rinie_0807@yahoo.com  
  28. Awan 3 - Thu 20/Jan/2011, 1:22am
    Kami membekal telur gred C sahaja dgn harga berpatutan. Sesuai untuk golongan peruncit,gerai makan dan bisnes kecilan2. PERCUMA penghantaran sekitar Senawang/Seremban.
    Sila email awan_bike@yahoo.com
    atau call 013-6814329  
  29. Hillmenur - Fri 21/Jan/2011, 10:50am
    salam...

    boleh tolong emelkan pada saya harga semua jenis gred telur kalau nak ambil kuantiti 3000 biji....

    ehillme@yahoo.com

    terima kasih~  
  30. Torrent - Wed 16/Feb/2011, 11:10pm
    Untuk semua yang berminat untuk membeli telur ayam secara borong... boleh cuba layari URL ini.
    http://telur-ayam-seremban.blogspot.com/  
  31. Khairul Muhamad - Wed 2/Mar/2011, 9:14am
    khairul.muhamad@yahoo.com  
  32. Rosli 39 - Fri 11/Mar/2011, 12:13pm
    tolong email sebut harga kepada saya mengikut gred. alamat e-mail nuriman1my@yahoo.com  
  33. Usop 7 - Tue 5/Apr/2011, 12:57am
    akum sy beminat untuk memulakan bisnes telur ada sapa2 boleh beri tunjuk ajar mcm mana nak cari suply cal sy 0126258020 usop  
  34. Nliza - Thu 28/Apr/2011, 8:42am
    salam
    saya berminat, saya skrg mahu mulakan perniagaan. Minta encik emailkan harga untuk semua gred kepada saya dgn segera!URGENT
    atau call saya 012-797 0118  
  35. Hanum 3 - Wed 4/May/2011, 10:41am
    salam
    tlg emailkn harga telur gred A atau gred B kpd saya.
    hanz_gemini@yahoo.com  
  36. Sf Niaga - Mon 23/May/2011, 2:03am
    sy memerlukan 15,000biji telur gred AA atau gred A di ambil secara berperingkat2...sila email Quotation untuk ke 22 gred tersebut ke...chemat_z@yahoo.com.my...sy beroperasi di sg.besar,sabak bernam.selangor.  
  37. Adam 68 - Wed 6/Jul/2011, 7:10pm
    salam.. boleh emelkan pada saya senarai harga bagi setiap produk anda? segera ye.. damz16@yahoo.com  
  38. Mustapha Kamal 2 - Sun 14/Aug/2011, 12:55pm
    saya maukan quotation harga utk semua gred telur

    mus 0122178847 email:mus.malyan.mal@gmail.com  
  39. Tie 7 - Thu 8/Sep/2011, 10:56pm
    saya maukan quotation harga utk semua gred telur
    shah_ipsb@yahoo.com - URGENT  
  40. Nordin 15 - Thu 20/Oct/2011, 9:51am
    salam...boleh emailkan saya harga telor mengikut gred....tq
    nordinmohdsarbaini@yahoo.com  
  41. Zack 147 - Sat 3/Dec/2011, 10:09pm
    saya maukan quotation harga utk semua gred telur  
  42. Ashraf 29 - Sat 10/Dec/2011, 4:55am
    salam...boleh emailkan saya harga telor mengikut gred....tq.kami adalah pemborong telur dan pengimport ikan bilis.area --->ipoh.
    manage_aqualand@yahoo.com  
  43. Mohd Sharil 2 - Mon 2/Jan/2012, 9:20pm
    Salam, sila emailkan quotation dan servis penghantaran. Saya baru nk memulakan perniagaan ini. Burn_qabul@yahoo.Com  
  44. Harman - Fri 13/Jan/2012, 10:49pm
    saya berminat...sila emailkan quotation harga utk semua gred telur

    harmanhamid@yahoo.com  
  45. Rizal Isa - Sat 21/Jan/2012, 2:50pm
    Salam, sila emailkan quotation dan servis penghantaran. Sekitar KL> rizal.ther@gmail.com  
  46. Siti Hajar 28 - Mon 30/Jan/2012, 3:00pm
    Salam, sila email quotation utk semua gred telur bagi 800biji. TQ

    sitihajar2011@gmail.com  
  47. Khairul 57 - Sun 18/Mar/2012, 11:14pm
    tlg bg quot telor ayam utk semua gred.... pengusaha telor pindang
    khairul@irda.com.my  
  48. Naja Rembau - Tue 20/Mar/2012, 5:14pm
    Tumpang lalu
    gred mix rm7.80/tray(a.b andc)
    gred small rm7.00/tray(d and e)
    Area rembau/seremban/tampin
    0126093943 / 0172938747  
  49. Purnamaservice - Sat 7/Apr/2012, 12:33am
    ssaya berminat.tolong emailkan semua gred n harga,sy ada restoran nasi lemak mr_fakha@yahoo.com.my  
  50. Telorayam 2 - Sat 21/Apr/2012, 10:46pm
    012-6424700
    hubungi segera
    pembekal telur area
    SUNGAI PETANI, PADANG SERAI, KULIM,

    HARGA BERBALOI IKUT GRED  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)