Pembekal Straw Kertas
Seeds And Stalks - Tue 18/Dec/2018 9:39am
Kami adalah pembekal straw kertas. Saiz straw adalah standard 197mm * 6mm (diameter) seperti straw plastik biasa

Straw kertas kami adalah dibuat menggunakan kertas gred makanan dan adalah satu produk gantian yang berkualiti tinggi dan mesra alam.

Kami mengalu-alukan minat daripada peniaga yang ingin mendapatkan bekal straw kertas. Distributor diperlukan.

Boleh pm +60182424738 untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Diskusi Bisnes
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. Juno Richie - Tue 18/Dec/2018, 9:55pm
    straw alternatif selain dari plastik memang the way forward. kalau guna straw bio-degradable mcm ni tak lah rasa bersalah sangat terhadap alam semesta :-)

    cuma kalau boleh buat lah straw yg saiz normal. jangan straw saiz kecik halus macam di mekdonel/kfc. memang semput nak sedut.  
  2. Wahmarketings Com - Sat 29/Dec/2018, 10:19pm
    straw jadi satu habit mesti amik tapi tak guna pun  
Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.