Pembekal Sayur dan Buah-Buahan
Mega Extrade Enterprise @ Mega Extrade Enterprise - Sat 19/Dec/2015 12:05pm [Last Comment]
Assalamualaikum! Mega Extrade Enterprise adalah sebuah syarikat bumiputra ''1Stop Center'' membekal segala jenis sayur dan buah-buahan.

Kami beroperasi di Utara Semenanjung Malaysia. Penghantaran terus ke pintu permis anda.

Menawarkan harga borong & dijamin murah!

Sila sms/whasapp : 017-4351780 atau email ke megaextrade@gmail.com

Sekian terima kasih!

Niche: Pembekal Buah Buahan | Usahawan Tani | Pasar Basah
     
  1. Al Amin 23 - Tue 22/Dec/2015, 6:36am
    Bley email kan sy x quotation hrge buah2..sperti nenas,jambu,mangga dll  
  2. Mega Extrade Enterprise - Wed 23/Dec/2015, 2:06pm
    Group ''Usahawan Perniagaan''

    Assalamualaikum kepada bakal2 usahawan, usahawan berjaya, pemilik butik, pemilik kedai, peniaga kecil, peniaga online, berniaga sendiri, baru nak berniaga atau mencari peluang perniagaan atau pun mencari lokasi perniagaan, jom sertai group ini dan jadikan ia sebuah komuniti perniagaan yang terbesar membincangkan hal berkaitan perniagaan atau mencari pasaran baru.

    Sesiapa sahaja boleh sertai untuk melebarkan sayap perniagaan dan mengenali antara peniaga lain yang berpotensi membantu.

    Untuk menyertai group ini, anda dikehendaki untuk memuat turun applikasi Telegram Messenger;

    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger

    ios/iphone: https://appsto.re/my/psM6O.i

    dan selepas itu, klik join group disini;
    https://telegram.me/joinchat/ANVSmgRGkSR8aYEBcnKvRA

    Sila share.. TQ!  
  3. Afiz 19 - Wed 23/Dec/2015, 8:04pm
    Berapakah quotation utk harga2 buah & boleh x suppply area tapah perak? Kalau boleh..haraplah sudi ws +601133665129,hafiz  
  4. Mega Extrade Enterprise - Sat 23/Jan/2016, 8:44am
    Maaf.. Untuk join ke group usahawan, saya telah menukar link group tersebut diatas sebab2 tertentu. Sesiapa yg ingin sertai, sila tinggalkan hp no anda disini. Saya akan add segera. Sekian.  
  5. Ong 14 - Mon 25/Jan/2016, 1:15pm
    sy adalah pemborong pisang berangan,nak cari pembeli yg boleh ambil kuatiti yg byk...penghantaran tidak disediakan ,boleh ambil sendiri...di hulu selangor..boleh email geralynzhu@gmail.com  
  6. Mohd Razimi Mieeda - Tue 26/Jan/2016, 3:21pm
    0189556372 mie tlg add msk ke group sy seorang peniaga kecil  
  7. Mizi 73 - Thu 18/Feb/2016, 8:59pm
    Saya ada lah pengimport sayur2 dan juga bawang/cili kering..utk dptkan bekalan direct bleh hubungi saya di 0124010057-mizi(penang/kedah)  
  8. Zama 2 - Tue 23/Feb/2016, 11:16pm
    0122941294 zama add saya tuan Mega Extrade Enterprise tq..  
  9. Syafiq 334 - Mon 7/Mar/2016, 6:13pm
    As'salam, sy mncri pembekl buah tmbikai dan mngga area KL dgn hrga yg b'ptutan supya leh bntu sy yg bru nk mle meniaga. Mohon bntuan

    Msg@watsap :012-9724191
    Emel : mrsopexx@gmail.com  
  10. Amirulroslan93 - Sun 13/Mar/2016, 11:53pm
    Add saya dalam group wasap .

    0137546670 ( amirul )  
  11. Myiameen - Sun 20/Mar/2016, 9:52pm
    Assalam saya meor nk borong buah pear 1,600biji berapa harga. Mohon reply email segera.  
  12. Mega Extrade Enterprise - Wed 23/Mar/2016, 12:45am
    Link ke group usahawan perniagaan

    https://telegram.me/joinchat/ANVSmj4Wg4GWJMfVfc1kGA

    Sila download applikasi Telegram ke phone dlu. Tq  
  13. Asraf Arif - Thu 7/Apr/2016, 10:36am
    0105724485  
  14. Suhaimi 100 - Mon 11/Apr/2016, 12:23pm
    Assalamualaikum
    Saya berminat ..blh tlg masukkan no saya juga. ...suhaimi. 0148156032  
  15. Bro Musa - Wed 13/Apr/2016, 1:49am
    0136977111 bro mus  
  16. Fika 22 - Thu 16/Jun/2016, 1:58pm
    0122463452  
  17. Azhar 503 - Sat 18/Jun/2016, 6:17am
    Assalamualaikum semua..saya pembekal buah tembikai dengan harga yang berpatutan..penghantaran percuma..boleh emel saya mohamadazharm@yahoo.saya akan cuba membantu peniaga tempatan...

    Terima kasih  
  18. Mizi 73 - Fri 1/Jul/2016, 12:12am
    Disini sesiapa yang boleh kesan perempuan yang bernama Puan Nurul memakai kereta BMW bernombor PLC911 (kereta atas nama Cina) yang menggunakan no tel 0164813619..perempuan ni membeli barang menggunakan nama Koperasi Cangkat Jering..mereka ni telah berhutang dengan saya sebanyak rm16200..sampai sekarang mendiam diri tidak bayar lagi.jika tuan2/puan2 ada berurusan dengan dalam masa terdekat sila hubungi saya ditalian 0124010057..sy ingin mengesan mereka untuk tuntutan hutang tersebut  
  19. Mohd Sukri Bin Mat Taib - Tue 12/Jul/2016, 3:30pm
    add say 0194287306  
  20. Abu 31 - Thu 14/Jul/2016, 12:39am
    add saya... abu 0132379040  
  21. Rushdi 6 - Fri 14/Oct/2016, 11:46pm
    Tuan tlg add sy no 0162086477 - rushdi tq  
  22. Iewanz - Sun 12/Feb/2017, 3:54am
    013 25000963 wan  
  23. Mizi 73 - Wed 19/Jul/2017, 5:29pm
    Kami adalah pengimport bawang merah/bawang putih/bawang holland/cili kering/bawang rose/kobis bulat@beijing/carrot/bunga kobis/ubi kentang/cili api hijau/halia dari China@India@indon@Thailand...import selain thailand jika ada yg berminat utk mendapat bekalan kami hanya menjual didlm qty 1 kontena 40ft...import thailand shj boleh order 10kotak keatas..boleh hubungi sy 0124010057-mizi  
  24. Norshahira Natasha - Mon 11/Sep/2017, 7:26pm
    Mencari pembekal buah-buahan secara borong..lbih kurang 50kg/day..
    Admin tolong masokkn dlm group
    Sesiapa yg ADA jual buah-buahan secara borong bole PM juga..
    #0194650725  
  25. Menaga 4 - Mon 8/Oct/2018, 6:34pm
    Saya ade menjual bendi,keledek,trung bulat..
    Boleh hubungi 01127645322  
  26. Aimie Nadia Othman - Wed 12/Dec/2018, 12:45pm
    Sy pembekal serbuk sayur-sayuran,herba dan extract herba.Whatsapp Aimie 0125375003  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)