Pembekal Sate Ikan di Baling
Shazwi 2 - Tue 22/May/2018 9:09am
#BERITABAIK
KHASNYA WARGA KEDAH KESELURUHANNYA...

KINI DAH MUDAH UNTUK DAPATKAN SATE IKAN FROZEN❗❗❗

Pening kepala bila pikir kat mana nak cari Pembekal Sate Ikan area Kedah ni?

Dengan permintaan yang tinggi, produk sate ikan ni ramai pelanggan yang berminat. Tapi masalahnya pembekal kurang dan nak ambik stok produk pula jauh. hmmmm.

Nasib baik ada kawan rekemen kan dengan produk #SateIkanKelate ni. Stok senang dapat, khidmat pelanggan pun terbaik!!

======================
Kelebihan Sate Ikan Kelate
======================
~ Halal
~ Lembut
~ Berkualiti
~ Memikat selera
~ Harga yang berpatutan
~ 100% buatan bumiputera
~ Diyakini & di percayai
~ dan banyak lagi...

Dengan #Sateikankelate ni, anda tak perlu lagi pening kepala nak pikir kat mana nak dapatkannya. Call je, wassap je, in shaa Allah sampai. Mudahkan!

Ramai dah dapatkannya, anda bila lagi?

Dapatkan sekarang #SateIkanKelate !!

Wassap no dibawah ya
010 517 1810
010 517 1810
010 517 1810

Atau

Tinggalkan no wassap di ruang komen,nnti kami hubungi anda..

Niche: Bisnes Satay | Produk Sejuk Beku
     
  1. Rizwan 39 - Tue 6/Nov/2018, 9:39pm
    Selain sate ikan.. Lokching lain cth mcm sosej2 thailand ada jual x  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)