Pembekal Plate Nombor utk Kereta (Nombor Tanam Dlm Cermin/Acylic) - JB
M Roslan @ Sts Kreatif - Thu 26/Jan/2012 11:34am [Last Comment]
Assalamualaikum.. Kami adalah pembekal plate nombor untuk kedai accessory di sekitar johor bharu. kini kami akan terus kepada anda dengan tawaran harga pembekal. sila hubungi kami utk dapatkan contoh2 plate nombor dan kami juga menerima tempahan mengikut citarasa anda.
email : stskreatif@gmail.com @ 012-7321052.

Niche: Bisnes Aksesori Kereta
     
  1. Sentuh - Fri 27/Jan/2012, 8:00pm
    hi...bole bg sy quotation...tma ksi...andrass666@yahoo.com  
  2. Amier Shikin - Sat 28/Jan/2012, 2:05pm
    quatation untuk saya juga... zoku_shoppe@yahoo.com  
  3. M Roslan - Sat 28/Jan/2012, 6:40pm
    kpd semua yg post kat sini atau terus ke email . sy dah reply sila check email anda. t.kasih  
  4. Adzmar - Sun 29/Jan/2012, 11:17pm
    Salam..sy nak jg quotation..tlg.. adztalavesta@yahoo.com.y  
  5. Arm 10 - Mon 30/Jan/2012, 2:24pm
    Email sy jgak?
    khairul.amri@safeguards.g4s.com  
  6. Kamal 133 - Tue 31/Jan/2012, 1:06am
    email sy juge ea...terime kaseh...
    hilmikamal@gmail.com  
  7. Zeckmarjan 3 - Tue 31/Jan/2012, 1:20pm
    saya menjual nombor plate MS25 berminat sila emailkan ke insync.r@gmail.com  
  8. Peavy - Thu 2/Feb/2012, 9:46pm
    M Roslan...
    boleh bg sy quotation dan gambar conth plate nmber..
    send kat email saye : peavy_yns@yahoo.com  
  9. M Roslan - Thu 2/Feb/2012, 11:20pm
    kpd yg minta quotation..sila check email anda.. jika ada yg belum dapat sila hubungi saya kembali... t.kasih  
  10. Diyla - Tue 7/Feb/2012, 1:19am
    as salam M ROSLAN...

    mohon PM ke FB diyla pasal harga:>

    ad FaceBook: diyla_769@yahoo.com

    mekaseh. gudLuck!  
  11. Acu 2 - Fri 10/Feb/2012, 3:26pm
    email kan contoh and harga... acu_ezaham@yahoo.com  
  12. Saga Tank - Sun 19/Feb/2012, 12:06am
    salam mnx quotation dan gmbr cntoh plate email: nuzrul_jay_bee@yahoo.com  
  13. Jentayu - Mon 20/Feb/2012, 1:01am
    saya ada jual nombor tender yang cantik2,nombor double 2 angka dan 4 angka,berminat sila email jentayu_98@yahoo.com atau sms 0129379848.  
  14. Sazmie - Wed 22/Feb/2012, 8:48am
    Tolong email harga n design sekali. Boleh pos sampai selangor ke? sazmie910@yahoo.com  
  15. Herman 2 - Sat 3/Mar/2012, 2:58am
    salam tolong emailkan quotation ke platinum_xplod@yahoo.com.my
    terima kasih.  
  16. Muhamad Asyraf 3 - Wed 14/Mar/2012, 2:38pm
    salam tlng emeil kan quotation ke asrap.87@gmail.com  
  17. Zaidi 74 - Fri 13/Apr/2012, 12:00pm
    emel sy kaizer_zack87@yahoo.com  
  18. Rosdi 7 - Wed 13/Jun/2012, 12:31am
    boleh bagi quotation ke:
    ashborneotec@yahoo.com.my

    TQ  
  19. Fendy 29 - Thu 14/Jun/2012, 11:17pm
    Tlg email kn quotation sho3085@yahoo.com  
  20. Rudi 3 - Mon 30/Jul/2012, 9:58pm
    Tolong email kn quotation ke rudi_artdesign@yahoo.com  
  21. Imran 52 - Wed 12/Sep/2012, 11:14am
    salam.en,tolong emailkan contoh-contoh number plate yang ada.  
  22. Zaidievo - Thu 18/Oct/2012, 9:44am
    Salam.Hantarkan quotation ke orderbaju@yahoo.com.tq  
  23. Confianza - Sun 7/Apr/2013, 10:57pm
    email i sample include price quotation k.. Nizarakmal87@yahoo.com.my..  
  24. Mohd Hanis 3 - Wed 3/Jul/2013, 8:34am
    bleh bg sample & quotation ke wanzakri1971@gmail.com  
  25. M Roslan - Tue 18/Nov/2014, 11:08am
    Harap maaf... untuk sementara waktu pihak kami tidak lagi membekalkan no plate buat sementara waktu.. akan di beritahu kemudian. T.kasih.  
  26. Shahrul Idwan 2 - Mon 6/Apr/2015, 10:44pm
    Assalam...sye shahrul dr Kuantan, baru bermula utk biz no plate.
    Utk no plate yg standard sye cme ade 2 dsign shj.
    Jadi sye berminat utk membeli font yg fancy sdikit tetapi yg llus dgn jpj..
    Jikalau tuan tiada keberatan bleh la email ke saye qoutation no plate yg tuan ade ke email saye.
    bajexsolutions@yahoo.com  
  27. Fadzli 96 - Thu 14/May/2015, 3:40pm
    saya ingin menempah no plate ukuran dan design europe standard..  
  28. Zikri Yusof - Wed 24/Feb/2016, 2:17am
    En Roslan...sy d Shah Alam...perlu quotation segera untuk mulakan perniagaan no plat kenderaan.
    mohon PM quotation ke no 0164497173 @ zikri.yusof@gmail.com  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)