Pembekal Plastic Pelbagai - One Stop Packaging Solution
Joedecruz - Fri 25/Nov/2011 2:46pm [Last Comment]
Pembekal Plastic Pelbagai - One Stop Packaging Solution

We supply Packaging Material For Industrial use

Kami Membekal Bahan Pembungkusan untuk Perindustrian

- Low Density Poly Ethylene
- High Density Poly Ethylene
- Stretch Film
- Paper Drums
- Paper Bag
- Bubble Pack
- PE Foam
- Etc

Kami boleh cuba memberi harga yang terendah

Kilang kami mempunyai ISO

Tender atau supply kami boleh

komisen boleh di bagi untuk rekomen

Saya Boleh di hubungi bila bila masa

Joe - 012 - 3805547 ( Call or sms ) 24/7
joe.alphareliance@gmail.com

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol
     
  1. Imah Naimah - Mon 28/Nov/2011, 10:59pm
    send kan detail ke khair.naim@yahoo.com  
  2. Shah 169 - Tue 29/Nov/2011, 6:52am
    pls email detail shahidan_cp@yahoo.com  
  3. Kaka2011 - Sat 3/Dec/2011, 9:55am
    send detail kalu ade gmbr lg bagus kaka22_2002@yahoo.com  
  4. Joedecruz - Tue 6/Dec/2011, 7:19pm
    Sudan send email .  
  5. S Noor Hamidah Bt Mukhlas - Sun 11/Dec/2011, 12:16am
    berminat sila email ke snoor57@gmail.com  
  6. Joedecruz - Wed 14/Dec/2011, 4:13pm
    emailed  
  7. Norea - Fri 6/Jan/2012, 11:10am
    email detail ke hadiff_haniff@yahoo.com.my tq  
  8. Gemox Enterprise - Fri 6/Jan/2012, 6:37pm
    boleh emailkan detail ke gemox.ent@gmail.com

    kalau ada gambar lagi best, nak tau jugak minimum order dan harga..  
  9. 1000dinar - Sun 8/Jan/2012, 4:02pm
    tlg bagi details tuan ke allinonecentre@gmail.com  
  10. Sabrisk - Sat 14/Jan/2012, 2:49pm
    saya nak tempah beg plastik untuk kedai, boleh emailkan detail.
    ade website tak? location kat mana?  
  11. Dnz - Tue 24/Jan/2012, 8:32pm
    saya mencari botol plastik berisipadu 5L (untuk cleaning products).sila email ke dnz.excel@gmail.com berserta gambar jika ada.  
  12. Mar - Fri 27/Jan/2012, 5:18pm
    saya perlukan plastik packaging untuk mi kuning, ada tak? Tolong emel sy quotation. jmlhabdullah@yahoo.com  
  13. Kriesya - Sat 28/Jan/2012, 10:13am
    plastik segitiga untuk bungkus kacang & asam ada x? email detail kat saya, zz_aku@ymail.com  
  14. Jjizli - Sun 29/Jan/2012, 10:40am
    Pls email details to me esp on plastic packaging for frozen food to jj_jalilah@yahoo.com. Tq  
  15. Hani Haniza - Sat 11/Feb/2012, 12:09am
    salam joedecruz..please email me...saya nak economy packaging untuk chemical dan sabun liquid. lenny.triwax@gmail.com  
  16. Mdfozy - Sun 12/Feb/2012, 12:13pm
    salam,
    kami sdg mencari plastic packaging utk drinking water bersize 500ml x 24pcs.
    Sila berikan Quote kpd kami dan juga MOQ.sales.mineral@hotmail.com.  
  17. Fadli Dahalan - Sun 11/Mar/2012, 10:15am
    Mintak emailkan detail pada saya. Saya sangat berminat. mfd_sms@yahoo.com
    Thanks  
  18. Sheyla - Tue 13/Mar/2012, 2:28pm
    Saya perlukan bungkusan sandwich, u ada tak ? tlg emailkan ke sheylagirl_25@yahoo.com  
  19. Needa 3 - Tue 8/May/2012, 11:27pm
    Minta email pembungkus utk mkanan kering(kuih tradisional) kalau ada gambar lagi bagus dgn harga sekali tqvm
    ! needaqasida@gmail.com  
  20. Saccharinez - Mon 21/May/2012, 4:50pm
    Ada jual - Stretch Film berwarna tak secara runcit? emel me arkarnax@yahoo.com  
  21. Su 54 - Wed 5/Sep/2012, 5:11pm
    sy perlukan plastik utk dobi (iron/toto) & beg plastik, blh emailkan senarai harga? lemonlaundry@yahoo.com  
  22. Shimarissa - Tue 2/Oct/2012, 9:14am
    email me cimadoubt81@gmail.com  
  23. Anna 27 - Thu 3/Jan/2013, 12:38pm
    email to me...about Plastic for frozen food asap..
    hana 0126644310  
  24. Nurulhusna 12 - Sun 27/Jan/2013, 12:59am
    pls email me quotation jutarina@gmail.com  
  25. Medina 5 - Thu 23/May/2013, 1:23pm
    sy nk order plastik untuk makanan sejuk beku..boleh email quatation x?  
  26. Muhamad Iskandar - Fri 24/May/2013, 6:58pm
    saye nak plastik packing untuk barang2 hardware....diy hardware....email : muhamadiskandar271@yahoo.com  
  27. Asyraf 131 - Tue 4/Mar/2014, 8:11am
    saya nak order plastik untuk 'Frozen Food'..emailkan kpd saya detail & katalog/gambar ke : (siddiqi27@gmail.com) ..asap, TQ  
  28. Mustaqim Nordin 2 - Sun 19/Apr/2015, 2:44pm
    Saya memerlukan plastic sandwich berbentuk segitiga..area Penang..sila email quotation kpd saya...(abdulmustaqim@gmail.com)  
  29. Hisham Adnan - Fri 1/May/2015, 11:20am
    Kami adalah pembekal Stretch Film atau Wrapping Plastic untuk kegunaan pembungkusan. Kebanyakan digunakan untuk pallette wrapping oleh industri kurier, batu bata, tiles, industri kilang makanan dan minuman, membungkus kotak, Hypermarket dan supermarket, pembungkusan luggage di airport, Industri Beras dsbnya. Hubungi Hisham 014 6006228 untuk sebutharga. Harga boleh bincang. Anda dari Purchasing dan Procurement Dept dialu-alukan  
  30. Natasha Sue - Wed 14/Oct/2015, 12:54am
    saya perlukan plasti berbentuk segitiga untuk membungkus candy. sila email ke natashasue2@yahoo.com  
Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)