Pembekal Pakaian Saiz Besar Wanita dan Lelaki
Daniel Hakim - Fri 4/Mar/2011 3:25pm [Last Comment]
hai..... semua warga majalah.com..ada sesiapa yg sedang mencari pakaian bersaiz besar,saya ada bekalkan pakaian tersebut,utuk perempuan dan juga lelaki...harga bermula dari RM6.80 hingga ke RM12.00,utk keterangan lanjut sila hubungi saya di 012 9781124.skg ni saya tgh siapkan blog..

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Plus Size
     
  1. Zira Zoro - Fri 4/Mar/2011, 3:26pm
    emelkAN katalog

    zirabisnes@yahoo.com  
  2. Tania 3 - Fri 4/Mar/2011, 3:33pm
    email pd saya tania.chantek.boutique@gmail.com  
  3. Adz - Fri 4/Mar/2011, 3:43pm
    plis email katalog to my email hadzha3116@yahoo.com  
  4. Donewelding - Fri 4/Mar/2011, 3:49pm
    area mana

    email katalog pls
    oit_queen@yahoo.com  
  5. Shiela 3 - Fri 4/Mar/2011, 3:55pm
    emm dropship xda ke sbp sy student ag huhuhu  
  6. Suzanawati Abu Kassim - Fri 4/Mar/2011, 3:59pm
    ada buat dropship x utk ni...klu ada tlg email ke butikidamanabadi@gmail.com
    TQ...  
  7. Jelangkung - Fri 4/Mar/2011, 4:04pm
    salam...
    emailkan utk sy gak ekk...

    iqke08@yahoo.com

    tq  
  8. Noorul - Fri 4/Mar/2011, 4:16pm
    email katalog
    noorul85@yahoo.com  
  9. Alyadana - Fri 4/Mar/2011, 4:52pm
    email tuahperantau@gmail.com  
  10. Mohd Faiz 4 - Fri 4/Mar/2011, 4:56pm
    Emailkan Katalog Dan Jenis Baju fareast.trump@gmail.com  
  11. Anne 44 - Fri 4/Mar/2011, 4:57pm
    ada tak dlm saiz 58 -60? sy berminat baju jenis cotton sj  
  12. Shiela 3 - Fri 4/Mar/2011, 5:46pm
    emailkan ke kucilala@yahoo.com jika ada buat dropship tenkiu tenkiu  
  13. Qasihsyananie - Fri 4/Mar/2011, 6:43pm
    saya pn nak katalog
    qasihsyananie77@gmail.com  
  14. Daniel Hakim - Fri 4/Mar/2011, 7:15pm
    haii..anda semua blh buka blog saya...baju bersaiz besar ni bukan asia saiz..ni semua us saiz dan pakaian ni pasarkan diluar negara..skg ni saya cuma ambil baki stock yg tertigal...setiap bungkusan ada 10 helai dah campur2 desing...setiap desing ada dalam 3 ke empat helai sahaja...skg ni saya dah siapkan blog dan ada beberapa desing yg saya amik gambar,ada banyak lagi desing tak sempat nak amik, blh lawat blog saya http//:www.impianbersama395.blogspot.com 0129781124 utk sebang pertanyaan  
  15. Shiela 3 - Fri 4/Mar/2011, 7:20pm
    xleh bukak pon huhuhu  
  16. Daniel Hakim - Fri 4/Mar/2011, 7:40pm
    shiela cuba u buka yg ni impianbersama395.blogspot.com  
  17. Mal 8 - Fri 4/Mar/2011, 11:14pm
    kostun spiderman saiz xxxlarge ade x?  
  18. Nordiah - Sat 5/Mar/2011, 12:36pm
    bro....ada katalog tak? gbr kat blog kecik la...x clear sgt....
    brp MOQ utk dptkan harga tu?

    email mysara.1stop.centre@gmail.com  
  19. Zahariah 2 - Mon 7/Mar/2011, 3:23pm
    boleh emailkan katalog n harga tak ke zahariah81@gmail.com TQ  
  20. Hanita - Tue 8/Mar/2011, 12:34pm
    cm ne cr nak beli n nak tgk baju2 tu.....  
  21. Mohd Azizi Azmi - Wed 9/Mar/2011, 9:53am
    boleh x emailkan katalog & harga ke mohdazizi1982@gmail.com  
  22. Suzzy 2 - Thu 10/Mar/2011, 3:05pm
    email kan sy katalog dan harga. misz_melor@yahoo.com.my
    sy cube bukak blog tp xleh pn.  
  23. Sueezzy - Sat 12/Mar/2011, 1:10am
    berminat..tlg email katelog yee...  
  24. Audrey 2 - Sat 12/Mar/2011, 6:38pm
    berminat...boleh emailkan katalog n harga tak ke audrey-a@live.com TQ  
  25. Norul 5 - Sun 13/Mar/2011, 3:38am
    salam...kepada kawan-kawan yg berminat nak membeli baju plus size yg cun-cun sila lawati blog sy di http://menjanaideabernas.blogspot.com/2011/03/menjual-fashion-trendy-plus-size-secara.html dan boleh emailkan sbrg pertanyaan di s102301@student.uum.edu.my  
  26. Onesya Com - Mon 14/Mar/2011, 12:59am
    emailkan juga catalog kepada kami di onesyashop@gmail.com  
  27. Iz 2 - Sat 2/Apr/2011, 12:46pm
    tlg emailkan kpd sye ye...izella_she@yahoo.com  
  28. Mamairis - Sat 9/Apr/2011, 11:42pm
    interested.email sy juga
    ar_eint85@yahoo.com  
  29. Lin 37 - Sat 16/Apr/2011, 11:18pm
    berminat, tapi nak tgok baju-baju ni dulu. U ada di mana? email saya di: norhaslin_mz@yahoo.com  
  30. Fara 47 - Wed 20/Apr/2011, 11:13pm
    email me baby_angel7171@yahoo.com  
  31. Emadi - Tue 26/Apr/2011, 9:25am
    blh emailkn catalog&price...email sy pu3_serangkai@yahoo.com  
  32. Kuntum - Tue 3/May/2011, 3:18pm
    please email : azie5din@yahoo.com  
  33. Lia 19 - Sun 15/May/2011, 3:13am
    Salam, sya berminat dgn baju2 ni.. boleh tlg emailkan katalog beserta harga ke email Purpl3_heart@yahoo.com
    TQVM  
  34. Syauqina Fariza - Wed 1/Jun/2011, 7:46pm
    me too..syauqina_fariza87@yahoo.com  
  35. Nuraida Anisa Sobri - Wed 6/Jul/2011, 9:58pm
    sila emaikan katalog serta harga ka zarif88@yahoo.com  
  36. Makcik - Mon 25/Jul/2011, 2:49pm
    emailkan katalog saidatulnazla@yahoo.com  
  37. Razee 2 - Wed 3/Aug/2011, 1:06am
    Encik danial saya berminat dgn pakaian awak boleh tak awak email kan kpd saya harga pakaian tersebut dan saiz yang ada untuk makluman encik danial saya penjual pakaian besar utk lelaki dr xL hingga 5xL..... razee4410@yahoo.com.my  
  38. Rozie 19 - Thu 11/Aug/2011, 1:01pm
    Saya berminat untuk mendapatkan maklumat macam mana saya nak melihat pakaian terutamanya seluar lelaki yang bersaiz 48?  
  39. Audrey 2 - Fri 19/Aug/2011, 8:05pm
    hi...boleh emailkan saya katalog baju saiz 3xl-5xl ke audrey-a@live.com. tq  
  40. Shahli - Tue 20/Sep/2011, 12:05am
    Borong Jubah, email saya shah_idah3126@yahoo.com.my
    Sgt cantik, moden dan terkini....!!! Tgk pic di FB Ladyfav Nur  
  41. Bunga Angkasa - Sat 8/Oct/2011, 9:39am
    email saya katalog...husliza5050@gmail.com

    tq  
  42. Khadijah 8 - Sat 26/Nov/2011, 7:27pm
    email me cintaku25@hotmail.com  
  43. Ieda 53 - Sun 11/Dec/2011, 9:21pm
    ade tak seluar lelaki saiz besar?email kt saya lh tak?ieda_gemini84@yahoo.com  
  44. Najwa Sarah Bt Sulaiman 2 - Wed 11/Jan/2012, 12:51pm
    macam mane nk belinya  
  45. Mohd Sabree - Tue 17/Jan/2012, 12:57pm
    saya mencari pemborong pakaian2 lelaki dan wanita yg bersize besar bermula dari size xl keatas. email kat saya di sabreebike@yahoo.com  
  46. Pojan - Sat 4/Feb/2012, 11:04am
    saya berminat untuk mendapatkan pakaian plus size
    sila emailkan info ke
    nagakochikama_92@yahoo.com  
  47. Rossaleha - Mon 13/Feb/2012, 1:55pm
    sy bminat untuk mgtahui lbh lnjut.tlg email katalog bserta harga pada sy rossa_leha@yahoo.com
    Tq  
  48. Nanad - Fri 17/Feb/2012, 2:19pm
    saya juga mencari pemborong dan pembekal pakaian plus size lelaki dan wanita. tolong emailkan kepada saya katalog2 c1z4@yahoo.com
    terima kasih  
  49. Rayni - Thu 15/Mar/2012, 3:37pm
    berminat blh emel katalog rat_rayni@yahoo.com.my  
  50. Wani Sc - Fri 23/Mar/2012, 4:35pm
    EMEL KATALOG KPD WANI_SC@YAHOO.COM  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 71 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)