Pembekal Makanan Ikan Air Tawar Murah dan Berkualiti dgn Harga Mampu Milik
Kayrol85 - Mon 23/Oct/2017 10:12am [Last Comment]
Kepada penternak yang baru nak berjinak dengan perikanan ikan air tawar..boleh call kami utk best price.
PM KAMI SEKARANG..!!!

MAXX BIOPELLET - 100% Bumiputera dan DIYAKINI Halal serta HARGA MAMPU MILIK
.
Terima kasih kpd penternak yg membeli secara offline. MAXX Pelet kini boleh didapati di seluruh Selangor dan Melaka bagi STARTER, GROWER dan FINISHER
.
Kini kami mulakan kembali utk order secara ONLINE. Untuk yg lebih jauh, boleh hubungi kami direct/pm/wassap utk jumlah bag yg diperlukan termasuk penghantaran
.
Untuk jumlah melebihi 3 tan shj, anda boleh menjadi AGEN kami ditempat anda. Harga MENARIK menanti anda
.
Berminat?? whatsapp / call di talian
011-28025597
.
Khidmat penghantaran melebihi 500 beg keatas adalah percuma.

Niche: Penternak Ikan
 
1. Mohamad Hasli Bin Ismail - Tue 24/Oct/2017, 4:05pm
SALAM. Saya menternak keli dan tilapia berminat untuk mengetahui lebih lanjut berhubung produk tuan.
Angaran penggunaan sebulan 2 tan untukkeli dan 1 tan untuk tilapia. sila email ke hasliismail@yahoo.com  
2. Kayrol85 - Thu 26/Oct/2017, 12:20pm
Done Email tuan.  
3. Ajit 6 - Mon 30/Oct/2017, 12:40am
Pls advice me the price for 1 tan ?
My no 0197553054  
4. Fauzi 328 - Mon 23/Apr/2018, 2:26pm
Salam ...tolong email detail.....saya menternak talapia merah dan patin sungai

Fauzi
0195586449
Email: fauzi.parno@gmail.com  
5. Ahmad Ziyad - Mon 9/Jul/2018, 6:45pm
Salam, Saya menternak ikan kolam jenis Talapia, Patin, keli dan juga Siakap. Perlukan sebutharga untuk belian makanan ikan secara pukal.
Boleh Hubungi saya di talian 013-741 0460
Emel : ziyadmahdee@gmail.com  
6. Rohaida 14 - Thu 19/Sep/2019, 4:18pm
Pm detail  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..