Pembekal Kerepek, Keropok Dan Kacang
Ecam - Fri 22/Oct/2010 12:37am [Last Comment]
Assalamualaikum...

Saya adalah pembekal kerepek, keropok dan kacang. Sesiapa yang berminat untuk membeli secara borong dan menjadi pengedar bolehlah menghubungi saya melalui email jeruk_ecam@yahoo.com. saya akan menghantar senarai harga untuk tatapan dan pilihan saudara/ri sekalian.

Terdapat lebih kurang 78 jenis kerepek+keropok+kacang.
Sangat sesuai untuk yang ingin berniaga dan menambahkan pendapatan.

Terima kasih.
jeruk_ecam@yahoo.com.

Niche: Pembekal Kerepek | Pembekal Keropok
 
1. Nashir - Fri 22/Oct/2010, 7:32am
kerepek sukun ada ka?...sekilo berapa?,,  
2. Azra 3 - Fri 22/Oct/2010, 9:33am
Tolong email kepada saya.azra_160983@yahoo.com  
3. Cahaya Berseru - Fri 22/Oct/2010, 10:16am
KEREPEK ENAK DI MAKAN BILA-BILA MASA
Memang saya mencari pembekal.
Hubungi saya Pn. Siti Norsiah
012 604 7179
Emailkan kepada saya katalog/qotation.
along_ct82@yahoo.com  
4. Noreen - Fri 22/Oct/2010, 11:20am
email
ikin_aminnordin14@yahoo.com  
5. Lienalai - Fri 22/Oct/2010, 11:52am
emailkan kepada saya azliena_adnan@yahoo.com.my  
6. Ahmad Fazli B Mansor - Fri 22/Oct/2010, 12:09pm
Nk tahu maklumat lanjut... email:-fazli_spr@yahoo.com
area mana nie.??  
7. Sahabat 4 - Fri 22/Oct/2010, 12:32pm
emailkan kepada saya..... dean_ritzy@yahoo.com  
8. Sue 34 - Fri 22/Oct/2010, 12:56pm
nasir,

kerepek sukun saya takde.

kepada semua di atas saya sudah e-mailkan senarai harga.

terima kasih  
9. Jutawan Kosmetik - Fri 22/Oct/2010, 12:57pm
boleh tau kwsan mn?  
10. Ecam - Fri 22/Oct/2010, 1:10pm
kawasan bentong/batang kali  
11. Ina 22 - Fri 22/Oct/2010, 1:15pm
Saya pun nak tau harga2 kerepek. Boleh e-mail kat saya kat
ina_ycb@yahoo.com
terima kasih..  
12. Amie s - Fri 22/Oct/2010, 1:43pm
saya ader kerepek sukun..
berminat???email amee.saliza@yahoo.com.my  
13. Alin 5 - Fri 22/Oct/2010, 6:41pm
Saya pun nak tau harga2 kerepek. Boleh e-mail kat saya riflin0409@gmail.com  
14. Putri Wani - Fri 22/Oct/2010, 10:14pm
saya pengedar keropok kecil2an.sy berminat.tlg email kat sy@ayangewan@yahoo.com  
15. Ecam - Fri 22/Oct/2010, 10:46pm
salam,

no 11,13 & 14 saya dah email

tq  
16. Mamabes - Sat 23/Oct/2010, 8:02pm
saya pun nk juga
ramlah_sy@yahoo.com  
17. Evanistha Williana Dumin - Mon 25/Oct/2010, 3:12am
saya peniaga kedai runcit, emailkan detail kpd saya victorialovenia@yahoo.com  
18. Syahrudin - Mon 25/Oct/2010, 1:54pm
sila email senarai produk dan harga Pn pada saya...dan location kat manner?

infosne@gmail.com  
19. Anizah Abdullah - Tue 26/Oct/2010, 1:07am
saya cr pembekal keropok uudang/ikan,,,
phantaran d sabah mcmana? minta sebutharga untuk pborong/agen/consignment?

anizah_ann@yahoo.com  
20. Ajam - Tue 26/Oct/2010, 11:51pm
boleh email kat saya price da njenis2 nye sekali

jerry.jebeng@gmail.com  
21. Asmani Bt Muhammad - Sun 31/Oct/2010, 3:58pm
Salam,
Saya tinggal di Seremban. Berminat untuk membeli secara borong. Boleh tau bagaimana caranya.
Pls email to asmani.muhammad@gmail.com  
22. Ayu 32 - Mon 1/Nov/2010, 9:30pm
tolong e-mail detail ke ayu7367@yahoo.com  
23. Norwahida Arip - Sat 6/Nov/2010, 8:27pm
email kepada sy norwahida_arip@yahoo.com  
24. Norafiza 2 - Tue 9/Nov/2010, 11:38pm
Tolong email kepada saya lebih lanjut dan lokasi anda di afieza78@yahoo.com.my  
25. Shajar 78 - Thu 18/Nov/2010, 8:32am
tolong email kepada saya senarai harga
shajar_78@yahoo.com  
26. Kuih Kering - Fri 19/Nov/2010, 2:52pm
kami membekal kuih gunting secara borong dari sabah. keutamaan akan diberikan pada peniaga dari kawasan papar sampai kota kinabalu. peniaga dari luar kawasan tersebut yang berminat boleh bincang kos penghantaran dengan kami terlebih dulu. kuih gunting dari pihak kami dijamin sedap. sila hubungi ahmad 0179062987 (sms jika tak dapat call).
email: tradisikuih@yahoo.com  
27. Raas - Wed 24/Nov/2010, 1:35pm
maikan pada sy

nurul_ikinz@yahoo.com  
28. Dhani - Fri 3/Dec/2010, 5:18pm
myzieta@yahoo.com.my
tq...  
29. Zi - Sat 4/Dec/2010, 8:45am
email hrg pd sy...rohziah@yahoo.com  
30. Muhsin - Thu 9/Dec/2010, 12:54am
Sgt berminat...
Minta emailkan saya senarai harga dan kalau boleh pic nya sekali ke muhsinco@gmail.com  
31. Arie78 - Sun 12/Dec/2010, 3:36pm
salam...
saya juga berminat..minta emailkan saya senarai harga...  
32. Syikin 11 - Tue 14/Dec/2010, 11:03am
sy berminat nk beli dlm kuantiti yg banyak.tlg emailkan sy senarai kerepek dan harga...;
sakura_ungu_010786@yahoo.com  
33. Julia 13 - Thu 16/Dec/2010, 9:48am
sila emailkan details ke julia5408@yahoo.com.my  
34. Watie79 - Thu 13/Jan/2011, 7:00pm
email quotation pls zainawatrisyia@yahoo.com  
35. Yanaz - Fri 11/Feb/2011, 3:22pm
emailkan harga dan pict serta alamat
adek_26381@yahoo.com  
36. Abdillah G Alias - Wed 2/Mar/2011, 11:51am
Emailkan harga serta pic kalau ada. Kalau ada yg saya minat blh htr sample dlm pack yg kecil dan saya akan byr sample dan penghataran abdillah.gharib@gmail.com.Tq.  
37. Murni 15 - Tue 22/Mar/2011, 3:49pm
tolong emailkan saya jenis kerepek dan harga borong. sekurang-kurangnya berapa kilo utk harga borong?  
38. Al Kausar - Tue 5/Apr/2011, 1:03pm
Boleh e-mailkan senarai produk dan harga pada saya  
39. Al Kausar - Tue 5/Apr/2011, 1:06pm
Salam. Tolong e-mail senarai produk dan harga pada saya
nanazar161@yahoo.com  
40. Lina 59 - Wed 6/Jul/2011, 6:45pm
salam blh emailkn kepada sy...


xroxy_proxyx@yahoo.com

terima kasih  
41. Eddy Anuar Awalludin 2 - Thu 1/Sep/2011, 8:26pm
Salam..tlg email ke mykerepekshop@gmail.com...tq  
42. Mohd Fazuli - Thu 15/Sep/2011, 11:56am
Kami menjual kacang, asam dan jeruk, kerepek dan keropok, kek lapis sarawak
pemborong boleh dptkan harga borong  
43. Niena Amani - Mon 17/Oct/2011, 2:51pm
salam...
saya juga berminat..minta emailkan saya senarai harga...niena.farhan@gmail.com  
44. Shahrilriza - Mon 24/Oct/2011, 3:56pm
salam. email sy scepat mgkn. s_riza@yahoo.com.  
45. Norazlina 16 - Sat 28/Jan/2012, 11:09am
Tlg email kan semua harga terutama kacang. alamat email norazlina7@yahoo.com  
46. Hafidz 5 - Sun 29/Jan/2012, 11:38am
tlg emel kat saya hafidz_wan@yahoo.com  
47. Zana 40 - Thu 29/Mar/2012, 3:03pm
emailkn quatation...yana307@yahoo.com..u area mana  
48. Ladylady - Sat 31/Mar/2012, 3:23pm
tolong emel kat saya ladytini79@yahoo.com..tq  
49. Azri Bin Kamarudin - Sun 15/Apr/2012, 7:24pm
Saya berminat nak tahu lebih lanjut,tolong email kat saya..especially keropok dan kerepek kering mentah..di irza67@yahoo.com.my  
50. Noorhaliza Ahmad - Thu 12/Jul/2012, 1:08pm
emailkan harga ... noorhalizaahmad@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 66 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..