Pembekal Kelapa
Iniaz79 - Sat 3/Sep/2011 2:12pm [Last Comment]
Saya adalah pembekal kelapa dalam kuantiti yang banyak. Kepada pemborong kelapa / pengusaha santan dan sesiapa yang berminat untuk mendapatkan kelapa, boleh la email kepada

berminat boelh email sja ke iniaz79@yahoo.com

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Zairemie Zulkapli - Sat 3/Sep/2011, 2:41pm
    Boleh bg detail ke
    remie2281@yahoo.com  
  2. Sulaimi 3 - Sat 3/Sep/2011, 7:22pm
    minima yang boleh dihantar berapa biji
    sulaimisulaiman@yahoo.com  
  3. Remy 23 - Sat 3/Sep/2011, 10:12pm
    eemyaz@yahoo.com

    harga sebiji kelapa tua brapa.bleh bg qouto.  
  4. Mohd Haris B Hamdan - Sun 4/Sep/2011, 2:21am
    salam.saya menggunakan kelapa mawar lebih kurang 3000 biji sehari.berapa harga sebiji termasuk upah penghantaran.operasi diarea serdang.email: encikharis@yahoo.com  
  5. Faizal Saleh - Mon 5/Sep/2011, 11:51pm
    Boleh bg detail ke
    aslamazaini@yahoo.com  
  6. Afdhal - Wed 7/Sep/2011, 12:17pm
    Salam... boleh e-mel quotation ke afdhalehsan@gmail.com  
  7. Ryna 2 - Wed 7/Sep/2011, 3:50pm
    bleh anta quotation kat saye
    misz_mya2612@yahoo.com.my  
  8. Mat Btr - Sat 10/Sep/2011, 12:00pm
    salam.boleh bagi detail Quotation .email ke
    harrisjaguar@gmail.com  
  9. Abdullah Zainol Abidin - Tue 13/Sep/2011, 1:01pm
    assalamulaikum...

    saya berminat. Mohon di hantar informasi ke email saya paklah@yahoo.com  
  10. Iniaz79 - Wed 14/Sep/2011, 2:56pm
    jika berminat harga boleh rungding

    call 0135994630 ( pakman )  
  11. One Hafiz - Thu 15/Sep/2011, 10:51am
    boleh bagi detail quotation.emel alhafiz1225@gmail.com  
  12. Iniaz79 - Wed 21/Sep/2011, 9:59am
    kelapa mawar rm1.35 ( GREAD B.C )
    kelapa matag rm1.55 ( GREAD A )
    kelapa kampung rm1.45

    berminat call 0135994630 ( pakman )  
  13. Iniaz79 - Wed 21/Sep/2011, 10:01am
    ...  
  14. Rosman - Mon 26/Sep/2011, 12:18pm
    saya memerlukan lebih 1000 biji sehari kelapa boleh bg harga kepada saya rosman5743@yahoo.com  
  15. Eda 14 - Sun 9/Oct/2011, 11:33am
    rosman ... sy blh bekalkn kelapa tp area mana

    blh email sy kelapakuntai@gmail.com  
  16. Iniaz79 - Sun 9/Oct/2011, 12:52pm
    jika berminat boleh email iniaz79@yahoo.com
    pasal harga kita bincang dulu..  
  17. Haristz - Thu 13/Oct/2011, 1:54pm
    boleh bagi detail quotation. email: erzatharris@yahoo.com  
  18. Shamsul 49 - Sat 15/Oct/2011, 10:27pm
    Sila hubungi saya jika terdapat sebarang maklumat berhubung pembekal kelapa berciri 2.1-2.2kg/sebiji dari luar negara.

    Sesiapa boleh membekal juga dialu-alukan.

    Hubungi saya di dae_76@yahoo.com  
  19. Visitmelaka Info - Tue 29/Nov/2011, 9:51pm
    ada sesapa boleh bekalkan kelapa pandan semingu 100-200 biji area melaka. Hubungi saya di 0123175458  
  20. Apak 2 - Thu 1/Dec/2011, 11:26pm
    Aslmkm.. sy berminat.. Lokasi dimana? tlg email quatation pd saya apakeg10@yahoo.com  
  21. Iniaz79 - Fri 2/Dec/2011, 3:26pm
    TOPIK CLOSE.  
  22. Alam Bina - Tue 20/Dec/2011, 4:02pm
    sila email quotation sekali dengan harga penghantaran  
  23. Rohaidie - Wed 28/Dec/2011, 4:12pm
    saya baru nak berjinak dalam bisnes air kelapa ni...tempat dah ada..agak strategik la...cuma pembekal kelapa xde...kepada pembekal kelapa kawasan USM boleh call saya ye..016-2320164  
  24. Fara 69 - Mon 20/Feb/2012, 1:18pm
    sy blh bekal kelapa, rm820/1tan, tidak termasuk penghantaran..
    boleh ctc 017-7911124 (jasz)
    minimum order 3tan..  
  25. Noryati Binti Idris - Sat 3/Mar/2012, 10:59am
    pembekal kelapa muda pandan/matag area ipoh shj,rm1.50/sbiji.call yati 0147587654.tq  
  26. Mohd Hamzi Bin Mahisar - Fri 11/May/2012, 2:21pm
    salam 1malaysia
    sya memerlukan kelapa pandan 200 biji seminggu.
    bleh hantar quotation kat email sya

    tq..  
  27. Kevin 14 - Thu 7/Jun/2012, 5:38pm
    salam sejahtera sy pemborong klp tua dan klp muda jika anda beminat hubungi talian ini 0125477779
    kita blh bincang harga nya 10q...  
  28. Naidu - Thu 19/Jul/2012, 10:54am
    salam 1Malaysia. sya adalah pembekal kelapa mawar terus dari Perak. harga boleh dirunding. Sila hubungi 0195712526 .Terima kasih  
  29. K Ganesan - Wed 25/Jul/2012, 12:33pm
    helo sy borong kelapa mawar n matag dr bagan datoh,perak.harga borong...minat sila hubungi di talian 0164951038 k.ganesan(GS COCONUT ENT)SEKIAN TERIMA KASIH.......  
  30. Mohd Zamree - Sun 12/Aug/2012, 11:43pm
    saya nk cri kelapa muda untuk d jual..sebab saya bru saje hndak memula kan perniagaan air kelapa secara kecil-kecilan..ade sapa2 bleh bantu?  
  31. Mohd Zamree - Sun 12/Aug/2012, 11:46pm
    area melaka ni email..ezzam_89@yahoo.com..  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)