Pembekal Kelapa Tua Dari Batu Pahat
Kejora Tanjung Trading - Fri 23/Nov/2018 11:14am
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Kami dari Kejora Tanjung Trading membekalkan kelapa tua secara konsisten ke seluruh Malaysia, terutama di selatan tanah air (Negeri Sembilan, Melaka dan Johor).

Penghantaran akan diuruskan sepenuhnya jika bersesuaian dengan muatan lori pajakan syarikat. MOQ = 5,000 biji. Mohon makluman awal untuk kami jadualkan penghantaran ke lokasi anda. Destinasi penghantaran serata Semenanjung Malaysia termasuk ke: 

1) Utara - Kedah / Perlis / Pulau Pinang 
2) Pantai Timur - Kelantan / Terengganu 
3) Tengah - Kuala Lumpur / Selangor / Perak 

Jika berminat untuk belian pukal kelapa tua Indonesia secara pukal direct di pelabuhan Minyak Beku, Batu Pahat juga boleh diuruskan. Harga runtuh!!! (MOQ urusan di pelabuhan : 2.5 tan)  

Kelapa asal Tembilahan, yang hnya ambil masa 6 jam hingga 10 jam ke Batu Pahat, Johor menggunakan tongkang. Purata 1 Tan cuma sekitar 900 biji disebabkan buah kelapa yang bersaiz besar (rating 1.14 kg sebiji) dan berkualiti, in sha Allah sesuai untuk pengusaha santan komersial dan bekalan berterusan. 

Risau beli pukal sebab kelapa rosak? Tiada jaminan untuk penukaran? Usah bimbang. Adapun kelapa kami berkualiti tinggi, namun adat resam urusan di jeti pelabuhan dimana proses angkut dari tongkang ke lori akan hasilkan kadar kerosakan namun kadar defect sekitar 7% masih dalam kawalan kami. Dan pihak kami komited untuk membuat belian semula kopra dan tempurung yang diproses dari kelapa rosak belian dari pihak kami untuk mewujudkan win win situation antara kami dan pelanggan. 

Kini kami juga mampu menguruskan international shipping, dari Indonesia lengkap dengan dokumen eksport kepada negara destinasi. Hubungi kami untuk dapatkan sebutharga FOB dan CIF yang terbaik. 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi atau WhatsApp: 
013 - 414 1276 (Amirrul) / 014 - 916 7486 (Office)  

Untuk dapatkan sebutharga terbaik juga bagi belian runcit, boleh emailkan spesifikasi dan butiran keperluan bagi pembekalan kelapa kepada sale.kejoratanjung@gmail.com. 
In sha Allah segala perkara tentang operasi dan pembekalan boleh dibawa berbincang.

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan
Jom Miliki Kediaman Landed 2 Tingkat Serendah RM 359k
Video: Teres Dua Tingkat | Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Lokasi. Area Putrajaya/Cyberjaya. Dibina di dalam Township yang akan Mempunyai Masjid, Hospital, Sekolah, Balai Polis dan Banyak Lagi Kemudahan
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.