Pembekal Jeruk Madu Pak Ali - Selangor
Eryna @ Eryna Marketing - Tue 22/Feb/2011 12:57pm [Last Comment]
Kami merupakan pembekal Jeruk Madu Pak Ali kawasan Selangor. Lokasi kami berada di Shah Alam, Klang dan juga di Bandar Sunway, Petaling Jaya.
Hubungi 013-3721059. Layari jerukmadupenang.blogspot.com

Niche: Bisnes Jeruk
 
1. Faizul 14 - Tue 22/Feb/2011, 4:13pm
boleh hantar senarai harga untuk semua jenis jerus ke faizulzin@gmail.com  
2. Ms Mimi - Tue 22/Feb/2011, 4:28pm
saya juga berminat nk jual jeruk ni.boleh senaraikan jenis jeruk & harga pada saya.
mimey_iwsb@yahoo.com  
3. Maslynomar - Wed 23/Feb/2011, 7:44am
berminat untuk detail - jenis dan harga..emailkan pada saya:
maslynomar@yahoo.com  
4. Azrisni - Fri 25/Feb/2011, 9:28pm
email juga ke azrisnistore@yahoo.com  
6. Zairee - Wed 2/Mar/2011, 6:40pm
saya juga berminat nk jual jeruk ni.boleh senaraikan jenis jeruk & harga pada saya...zairee.mohd@gmail.com  
7. Khalis - Fri 4/Mar/2011, 10:38am
emailkan kepada : khasiff.khatin@gmail.com  
8. Ruby Rufeah - Sat 5/Mar/2011, 11:15pm
Saya sangat berminat utk menjual jeruk madu ni. Harap dapat beri saya senarai jenis jeruk & harga pada saya.  
9. Nwk102002 - Thu 10/Mar/2011, 1:33pm
saya berminat nak mula bisnes jeruk. sila email senarai jeruk dan harga. nwk102002@yahoo.com  
10. Zuraidi 4 - Tue 15/Mar/2011, 11:56am
bdr sunway kat ne, sbb sy leh terus ambil  
11. Fikri Cheng - Tue 15/Mar/2011, 12:37pm
Senarai dan harga. MOQ, kos penghantaran, packing?

fikricheng@yahoo.com  
12. Redzuan 11 - Thu 17/Mar/2011, 11:30am
detail jenis jeruk n harga per kg
redzuanmirul@yahoo.com  
13. Ismaniah - Thu 12/May/2011, 10:11pm
email quotation details..berape min quantiti order? ismaniah83@yahoo.com  
14. Hairul 9 - Thu 19/May/2011, 11:29pm
salam boleh emailkan kat saya
hairul392@gmail.com  
15. Zackry 2 - Tue 31/May/2011, 12:09pm
salam...boleh saya tahu harga jeruk-jeruk yang dijual....untuk jadi pengedar....email kat sy...zamapril81@yahoo.com.my  
16. Hasnan 9 - Mon 13/Jun/2011, 3:25pm
saya baru mula berniaga minuman di nighttown.saya igin pelbagaikan jualan saya.saya nak tahu berapakah harga untuk jeruk tersebut yang boleh dibekalkan kepada saya untuk buat perniagaan.tolong emailkan pada saya azman_nan07@yahoo.com  
17. Sero - Mon 20/Jun/2011, 12:44pm
slm.. sy bru nk mula biss. ni bleh sent jenis2 n harga borong scepat mungkin? n if ade asam2 skali.. tq // s.shero99@yahoo.com  
18. Syazlynn - Tue 21/Jun/2011, 1:28am
salam,
boleh tak email kan saya detail dan harga bagi setiap jeruk.. ke email saya
syaz242@gmail.com  
19. Abiey - Fri 1/Jul/2011, 5:31pm
saya juga berminat, tlg email pada saya khairulazri2010@yahoo.com TQ  
20. Mann 7 - Fri 22/Jul/2011, 7:47pm
email kafespize@hotmail.com. TQ  
21. Idaroyani 2 - Mon 15/Aug/2011, 3:32pm
saya juga berminat, tlg email pada saya idaniez21@gmail.com TQ  
22. Azmie 17 - Wed 7/Sep/2011, 12:42pm
Salam! harap dapat email harga ke azmiejalil@yahoo.com.my  
23. Lyza 9 - Fri 16/Sep/2011, 3:48am
salam...bole tolong email kat saya jenis jeruk dan harga borong setiap jeruk yg u ada..tq  
24. Fruzz - Thu 29/Sep/2011, 9:44am
info please
asfa83@gmail.com  
25. Sham87 2 - Thu 29/Sep/2011, 3:42pm
salam.. saya pn mahu detail.
mygenerate@yahoo.com  
26. Yaya 22 - Wed 5/Oct/2011, 9:23pm
saya berminat jgk nk wt jualan secara kecil kecilan tuk tampung stady..tp sy student..modal boleh ckit je la..boleh ke?  
27. Eryna - Thu 6/Oct/2011, 12:50am
tak ada masalah utk biz secara kecil-kecilan utk student, inform je budgetnya, kami boleh sediakan brg2 tersebut  
28. Ros Salwati - Sat 4/Feb/2012, 3:05pm
boleh x email kepada saya jenis2 jeruk n harga yang ditawarkan?tq.  
29. Masitah 8 - Tue 6/Mar/2012, 5:46pm
salam.boleh tolong inform harga dan list jenis2 jeruk yg ada?sila email saya,tq  
30. Mohd Nazli Sidik - Fri 18/May/2012, 8:25pm
Salam, tlg bg jenis2 jeruk dgn harga yg ditawarkan.Sila email pd saya tuqmonaz@yahoo.com  
31. Basiah Alias - Sat 23/Jun/2012, 6:21pm
salam..bleh x tlong email kt saya berape kos n senarai jeruk 2.basiahalias@yahoo.com  
32. Zul 13 - Fri 31/Aug/2012, 8:53am
Tumpang lalu jeruk penang rm 10 detail email ijunli@yahoo.com  
33. Johnhadi - Mon 24/Sep/2012, 10:10pm
tlg email detail...adrishadi@hotmail.com  
34. Qisty - Wed 14/Nov/2012, 3:14pm
saya juga berminat, mohon e-mail senarai harga dan jenis jeruk ya.
tq  
35. Firdaus Baharom - Mon 13/Apr/2015, 2:14am
Sy berminat. Email sy. Firdausbaharom5333@gmail.com  

Page 1   (Total 35 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..