Pembekal Hasil Laut Beku, di Kuantan, Pasar Borong Baru Kemunting MPK
Ikan Beku Hang @ Perikanan Kemajuan Hang - Thu 23/Oct/2014 10:57am
Kami membekal sacara borong ikan beku dan berbagai-bagai jenis hasil laut beku seperti ikan kembong, selayang, bawal hitam, muduk potong, tenggiri potong, siakap, sotong C, Sotong B, Sotong mabang, Sotong besar, ikan aya, cencaru, lala, isi pari, isi kerang, ikan terobok dan lain-lain.

Produk adalah dalam bentuk packing beku dan saiz ikan yang standard. Produk kami sesuai untuk kenduri, kedai runcit, kedai makan, kantin sekolah, hospital, kapal dll. Contohnya, ikan kembong 4/6 ekor sekilo adalah 10kg satu kotak. kebanyakan ikan packing dalam 10kg satu kotak. Yang penting, Bekalan, harga dan kualiti produk saya adalah stabil.

Kedai kami di Pasar Borong Baru Kemunting MPK Kuantan (di bhg belakang pasar borong sayur, daging, dan ayam), berniaga dari 4am hingga 9am kecuali hari Ahad dan cuti umum dari 7am to 8.30am ataupun bergantung pada arrangement/masa tempahan setiap hari).

*Untuk pertanyaan dan tempahan, sila call@wassap 0129012616 pada bila-bila masa. Ataupun anda boleh melayari www.mudah.my/ikan-beku-hang untuk maklumat lanjut. TErima KAsih.

Niche: Pasar Basah | Produk Sejuk Beku
     
  1. Mior Amerrudin - Sat 21/Feb/2015, 1:01pm
    tolong emailkan saya list barang kepada saya
    lampam84@yahoo.com  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)