Pembekal Duit NKD Kuwait Dinar
1shoot @ One Shoot Production - Wed 20/May/2015 9:37am [Last Comment]
Asalamualaikum dan salam sejahtera.

Pihak saya menjual duit nkd 2000, dgn spec seperti berikut.

1. serial no. 3,4,56,7. (bergantung kpd stok, 1st come 1st serve)
2. complete dgn certificate.
3. utk permulaan, hanya dpt dijual 1 box shj. setelah berjaya 1 box, baru boleh runding utk 3 box keatas.
( 1 box = 5000keping )

Prosedure jual beli.

Pembeli melihat dan mengesahkan NKDs Penjual:

1) 2 atau 3 Mandat Pembeli / Pengantara akan membawa POF Pembeli dan wang tunai RM100,000 ke pejabat Penjual di Wisma MPL.

2) Tunai itu akan digunakan untuk ''mengunci'' jualan.

3) Mandat Pembeli / Pengantara akan menghubungi Pembeli untuk menyediakan Bank Draft / Banker's Cheque / Tunai.

4) Mandat / Pengantara Pembeli akan menunggu Pembeli untuk tiba di pejabat Penjual dengan Bank Draft / Banker's Cheque / Tunai.

5) Apabila Pembeli tiba, urusniaga bermula.

untuk pembahagian commision.

Harga yg dijual adalah 6 + 1.
Rm 500 diberi kpd seller,
Rm 500 diberi kpd buyyer.
( Saya adalah PEMBAWA BUYYER, so kiraan commission dibahagi sama rata. = saya rm250, anda rm250)

Tugas:
Saya - akn berunding dgn seller utk pengesahan barang.
Anda - akn berunding dgn buyyer anda, utk penyediaan duit.

jika berminat utk dapatkan duit nkd 2000, boleh hubungi saya.
call/whatsapp.
En Zahir : 0194746732 / 0176494992

terima kasih.

Niche: Forex Malaysia
 
1. Ismail 17 - Wed 20/May/2015, 4:15pm
tuan offer untuk jual makna nya tuan bawa seller ..mcm mana tuan bole ckp tuan pembawa buyer..bole jelas je kpd sahabi_jaya@yahoo.com or watsap shj 01110 727100  
2. 1shoot - Wed 20/May/2015, 11:31pm
ok best question. utk rm500 kpd seller, mmg x boleh usik kerana itu harus diberi kpd mandat seller rm300 dan rm200 kpd pembantu2 nya. so kite deal dgn dia kita nk beli brg, so kite adlh buyyer. kalau sy sndr ada real buyyer, so all of commission rm500 adlh milik sy. so sekarang, SAYA TIADA BUYYER. jika en ismail ada buyyer, sila info. that why sy bahagi kan commission sy pd en ismail. sama rata, sama byk.  
3. Affan Khilfi - Mon 8/Jun/2015, 9:45am
Sy ada buyer 3+1... Runcit...1000 keping dulu..spec apa x kisah  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..