Pembekal Daging Burger Premium & 'Western Dishes' - Johor
Hasnah 32 - Tue 9/Dec/2014 1:30pm [Last Comment]
Kami adalah pembekal daging burger (patties) Premium, dibuat oleh seorang tukang masak ?Western Dishes? yang berpengalaman. Untuk patties daging lembu, kami menggunakan daging ?topside? (amat kurang lemak) dan diadun dengan beberapa jenis rempah. Hasilnya daging burger yang amat lazat dan ?juicy?.
Terdapat dua jenis, Daging Lembu dan Ayam
Packing: 65gm X 6kpg / 100gm X 5kpg / 150gm X 5kpg

Sekiranya anda seorang penjual burger ?biasa? boleh juga tambahkan Burger Premium ini dalam menu anda untuk pelanggan-pelanggan yang inginkan burger yang lebih lazat!!

Anda tak pandai masak 'Western Food' tapi ingin berniaga? Jangan risau... Selain daging burger, kami juga membekalkan 'ready to cook' Chicken Chop, Lamb Chop, Roasted Chicken dll. Sesuai juga untuk dihidangkan di majlis keramaian - amat menjimatkan masa.

Siapa berminat sila hubungi/whatsapp: 011-17636762
**Untuk kawasan Johor sahaja

Terima Kasih

Niche: Bisnes Burger | Bisnes Western Food | Produk Sejuk Beku
 
1. Akmar - Fri 12/Dec/2014, 11:10am
assalamualaikum.
saya berminat, boleh ke produk encik ni di hantar secara consignment pd sy di Kelantan. Saya boleh jual di kedai baru frozen saya..minta respon ke emel sy secepat mungkin. Emel sy: akmarbismi@yahoo.com

terima kasih  
2. Mister Abdul - Sun 15/Feb/2015, 1:53pm
saya memerlukan pembekal patty untuk bisnes burger bakar saya.

pyron.engine@gmail.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..