Pembekal Cloth Diaper untuk Bayi
Houseofsales 2 @ House Of Pampy - Fri 16/Mar/2012 12:49pm [Last Comment]
Kami membekalkan cloth diaper untuk bayi dengan harga yang amat berpatutan. Alternatif baru bagi lampin pakai buang. Lampin kain ini boleh dipakai kembali, mudah, berkesan dan amat2 menjimatkan. Berminat, layari laman web kami

http://www.houseofpampy.wordpress.com

atau email kami di houseofsales.my@gmail.com atau sms 013-2216869. Harga masih boleh dirunding. Nak jadi pengedar pun boleh. Cepat2, jangan buang duit beli pampers biasa lagi!

Niche: Pemborong Lampin
     
  1. Rosniwati - Thu 26/Apr/2012, 4:42pm
    please email me detail about ur product.i'm really interested to be reseller...email:capsula_interna03@yahoo.com  
  2. Afancy - Sun 20/May/2012, 5:01pm
    email kan ke fnc_structure@yahoo.com thanks  
  3. Aliza Ahmad - Thu 24/May/2012, 9:55am
    emel ke aliza7999@yahoo.com

    saya nak beli dalam 20pcs..boleh dapat murah tak? prefer printed cloth diaper..tq  
  4. Masmurni - Tue 5/Jun/2012, 12:21pm
    email kan detail ke mas_murnie@yahoo.com

    TQ  
  5. Faizahtul Azirah Wilster Abdullah - Wed 11/Jul/2012, 4:57pm
    sya pun nak amik dlm 20pcs..ble dpt hrga murah?sya org sbh..tlg emailkan kat faizahtulazirahwilsterabdullah@yahoo.com k  
  6. A Halim Nasib - Wed 15/Aug/2012, 1:07pm
    menarik.. tlong send detail ke halimnasib@gmail.com  
  7. Azhar 273 - Tue 30/Oct/2012, 4:36pm
    please email me detail about ur product.i'm really interested to be reseller...email:m.azharazmi@gmail.com  
  8. Eva Rosaini Sarah Binti Alai - Wed 31/Oct/2012, 1:55pm
    salam, pls emel kat saya alaievarosainisarah@yahoo.com
    kalau beli 10 brp hrgnye? let me know asap..tq  
  9. Khatijah 10 - Wed 5/Dec/2012, 6:35pm
    email price to kkhatijah@yahoo.com  
  10. Veronica 8 - Wed 3/Apr/2013, 10:26pm
    email details, ethanianbyrant@yahoo.com
    thanks.  
  11. Kaseh Fida - Mon 28/Oct/2013, 10:49am
    emel saya kasehfida@yahoo.com  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)