Pembekal Bundle Kanak2 Kawasan Utara
St Bundle - Fri 31/Dec/2010 11:57pm [Last Comment]
Salam kpd semua warga Majalah.com,

ST Bundle kini sudah bertapak di utara dan sedia membekal kpd sesiapa yg ingin mendapatkan bundle pakaian kanak2 JPN/USA, bundle adalah campuran tshirt,jeans,dress,rompers dari jenama Gap, Oshkosh, Mickey, Levis, Wrangler, Disney, Edwin dan bermacam2 lagi. Terdapat 2 pilihan, gred A dan Gred B dlm ukuran 45kg dan 100kg. Kpd yg baru ingin mencuba boleh membeli dgn harga borong serendah RM2-RM5 sehelai dgn kuantiti minimum 50 helai. Sila tinggalkan alamat email utk sebutharga dan lokasi, terima kasih dan selamat maju jaya

Niche: Pemborong Bundle
 
1. Buzkerz - Sat 1/Jan/2011, 12:12am
buzkerz@yahoo.com  
2. Shahrul 24 - Sat 1/Jan/2011, 12:34am
lokasi KL pun boleh kan..hehe
email: ikatanhealth@gmail.com
tq  
3. St Bundle - Sat 1/Jan/2011, 10:59am
kpd saudara buzkerz dan shahrul 24, saya dah email. tq  
4. Kwale Shop - Sat 1/Jan/2011, 11:16am
kwaleshop@yahoo.com
lokasi Ipoh  
5. Mrs Trading - Sat 1/Jan/2011, 1:32pm
nak juga butik_aini@yahoo.com gred AA yer..lokasi selangor  
6. Haslinda Abdullah 2 - Sat 1/Jan/2011, 2:40pm
Salam, saya berminat sila email ke ahaslinda@gmail.com  
7. Sabri 3 - Sat 1/Jan/2011, 5:57pm
salam, kpd semua saya telah email sebutharga dan contoh.tq  
8. Noor Mazlita - Mon 3/Jan/2011, 9:44am
boleh emailkan pada sy harga serta katalognya...atilzam71@yahoo.com...  
9. Noor Atikah 2 - Mon 3/Jan/2011, 10:37am
atikahismail1990@yahoo.ca  
10. Intan Juliana Binti Rusli - Mon 3/Jan/2011, 9:12pm
email saya sinarinkisyaf@yahoo.com  
11. St Bundle - Tue 4/Jan/2011, 1:34am
kepada Noor Mazlita,Noor Atikah 2 dan Intan Juliana,saya dah email.TQ  
12. Allyani - Thu 6/Jan/2011, 4:38am
boleh emailkan pada sy harga serta katalognya...sofina_misya@yahoo.com
...  
13. Hanafi 9 - Fri 7/Jan/2011, 12:37pm
emailkan ke affie_9691@yahoo.com kalau ada gred A/AA tq  
14. Apys - Wed 12/Jan/2011, 9:45pm
email ke hfzthmn@yahoo.com  
15. Faizul 5 - Thu 13/Jan/2011, 12:27pm
Saya di sungai petani, kedah. email pd sy faizulct@streamyx.com  
16. Sabri 3 - Fri 14/Jan/2011, 12:44am
Kepada semua, saya dah email detail.tq  
17. Aku 6 - Sat 15/Jan/2011, 12:55am
emel saya akuregister@yahoo.com..tq  
18. Lyana31 - Sat 15/Jan/2011, 10:16am
saya pun bminat,.. nor_liana80@yahoo.com  
19. Nina Abd 2 - Sun 23/Jan/2011, 7:43pm
Boleh email ke email add saya :

nur.amanina@hp.com

TQiu!  
20. Zinnirah - Mon 24/Jan/2011, 4:02pm
saya berminat area sg petani...plzz email pada saya ros_aadk@yahoo.com.my
nak tau harga gred a  
21. Sabri 3 - Mon 24/Jan/2011, 10:12pm
Kepada Aku 6, lyana31,Nina Abd 2 dan Zinnirah saya dah email. TQ  
22. Dla Azmi - Tue 25/Jan/2011, 5:32pm
email saya detail dla_azmi@yahoo.com  
23. Eastma - Tue 1/Feb/2011, 2:50am
kalau brg nk pilih boleh tak...saya amik kuantiti yg banyak

baie369@yahoo.com  
24. St Bundle - Tue 1/Feb/2011, 8:33pm
kepada Dla Azmi dan Estama, check email anda.TQ  
25. Azamfeez - Wed 9/Feb/2011, 4:32pm
please email me the catalog n price at

azamfeez@gmail.com


TQ  
26. Asdhila - Sat 12/Feb/2011, 12:47pm
emel katalog  
27. Abu Bakar B Kassim - Fri 18/Feb/2011, 7:34am
email me...

gaban_iium@maktoob.com  
28. Mamasakura - Mon 21/Feb/2011, 1:30am
tlg emel sy yer..
wanzatulhijanah@gmail.com

utk belian min 50 helai, pakaian bleh pilih ke x?
tq  
29. Loveshop - Mon 14/Mar/2011, 1:05pm
email sy
lovemoon.shop@yahoo.com  
30. Vivian 3 - Mon 21/Mar/2011, 11:50am
blh tak email kat sy detail n katalog nya??tks...vosgi_4u@yahoo.com  
31. Cybercrew - Tue 22/Mar/2011, 1:23pm
email pd sy...
cybercrew_88@yahoo.com
tq...  
32. Rin 5 - Thu 14/Apr/2011, 7:00pm
tlg emailkan saya sebut harga untuk bundle kanak-kanak gred A dan gred B dalam qty 50kg dan 100kg..sy perlukan segera, kerana sy sdh kehabisan stok...urgent..tq  
33. Zamutara - Thu 28/Apr/2011, 10:26am
tolong email list harga dalam untuk 50kg dan 100kg kepada nikzam6550@yahoo.com  
34. Shiema - Fri 29/Jul/2011, 11:49am
sheza_mea@yahoo.com..
tq..  

Page 1   (Total 34 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..