Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah
Sw Bina @ SW Bina - Tue 12/Nov/2019 11:47am [Last Comment]
Pihak kami merupakan pembekal pakaian Blaus Muslimah berjenama Cayla Loose Style dengan rekabentuk moden yang terkini.

Blaus yang dihasilkan adalah daripada bahan kain cotton yang amat selesa dipakai sesuai untuk pemakaian casual atau santai. Direkabentuk untuk golongan wanita muda hingga pertengahan usia.

Mempunyai 2 patern iaitu Pattern Grid dan Pattern Stripe. Setiap satu patern mempunyai 5 warna yang berlainan.

Harga yang ditawarkan adalah RM30 setiap helai. Sekiranya beli borong untuk berniaga harga akan lebih murah. Stok baru thn 2019 masih banyak.

Whatsapp Zul
017-4853445

Sekiranya berminat boleh Whatsapp untuk keterangan lanjut atau untuk melihat gambar2 sampel baju.

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Ingin Berniaga
 
1. Sw Bina - Mon 25/Nov/2019, 11:59am
Ingin dapatkan Blaus Muslimah rekabentuk moden untuk diborong dengan harga yang murah.
Sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445  
2. Sw Bina - Wed 4/Dec/2019, 12:46pm
Blaus Muslimah murah. Promosi musim cuti sekolah sehelai RM25 sahaja. Kualiti terjamin. Borong banyak lagi murah!!
Sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445  
3. Sw Bina - Mon 13/Jan/2020, 10:19am
Blaus Muslimah murah. Harga masih RM25 sahaja. Kain cotton. Selesa dipakai. Borong banyak lagi murah!!
Sila call/whatsapp Zul 017-4853445  
4. Sw Bina - Thu 21/Jan/2021, 11:29am
Blaus Muslimah murah. Harga borong serendah RM19 sehelai.. Kain cotton selesa dipakai. Borong banyak lagi murah!!
Sila call/whatsapp Zul 017-4853445 untuk dapatkan gambar-gambar baju dan keterangan lanjut.  
5. Sw Bina - Wed 24/Mar/2021, 9:28am
Baju Blaus Muslimah termurah di pasaran.. Harga borong serendah RM19 sehelai. Kain cotton selesa dipakai.
Sempena Aidilfitri yang bakal tiba, lagi banyak borong lagi murah. Sesuai untuk berniaga. Stok dan pattern yang banyak.
Berminat sila call/whatsapp Zul 017-4853445 untuk keterangan lanjut.  
6. Sw Bina - Tue 17/Aug/2021, 12:06pm
Baju Blaus Muslimah termurah dipasaran. Harga borong serendah Rm19 sehelai. Kain cotton selesa dipakai. Sesuai untuk sesiapa yang ingin berniaga. Stok dan pattern yang banyak. Free size. Berminat sila whatsapp Zul 017-4853445 untuk mendapatkan gambar baju dan keterangan lanjut.  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..