Pembekal Beras
Zarina 102 @ Konsortium Transbumi Sdn Bhd - Sat 8/Dec/2012 1:23pm [Last Comment]
Syarikat kami boleh membekalkan beras wangi dan beras putih dengan harga borong yang murah dan berpatutan keseluruh negara dalam guni 50kg,100kg dan 500kg.
Untuk makluman lanjut sila berhubung di no.
En.Awie : 010-6026780
En Hanif : 010-6026785
En Amran: 012-2525549

Niche: Pembekal Beras | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Azlalchedin - Sun 16/Dec/2012, 12:04pm
    Jenama apa Tuan?  
  2. Hakimi 38 - Sun 16/Dec/2012, 2:07pm
    Azlalchedin: saya perlukan nombor hp awak utk di hubungi. Sila email pada saya nombor hp awak.
    TQ  
  3. Mayazahara - Tue 18/Dec/2012, 12:01am
    hrga mcm ne?  
  4. Mohd Nazri Nadzir - Thu 20/Dec/2012, 3:32pm
    boleh bg sebutharga lengkap?sy br je dpt kontrak kantin dr 2013-2019  
  5. Ramizu 2 - Fri 28/Dec/2012, 10:27am
    Salam en Nazri, Saya ada membekal bahan mentah untuk keperluan catering, restoren dan cafetaria. jika berminat boleh email pada ikanrakyat@gmail.com utk makluman lanjut  
  6. Mohd Azrie 2 - Wed 9/Jan/2013, 12:30am
    Jika En Nazri masih memerlukan khidmat bekalan beras boleh email pd m_azrie01@yahoo.com
    Kami menyediakan bekalan beras dgn harga yg berpatutan.
    Tq  
  7. Anakhalal - Mon 11/Feb/2013, 12:59am
    Cik Zarina sila email harga dan info lainnya at bal_roc@yahoo.com  
  8. Hisham Sheikh Aj - Sat 2/Mar/2013, 11:57am
    Salaam,
    Sila send email dgn harga beras tempatan sahaja.Saya perlukan beras dgn kadar segera untuk biz canteen. Sekian terima kasih.  
  9. Norhidayah 6 - Mon 15/Apr/2013, 12:45pm
    saya memerlukan 130 kg beras sehari.boleh beri quotation untuk saya? norhidayah_redzuan@yahoo.com.my saya berada di kawasan shah alam.
    beras 5% hancur utk 10kg  
  10. Siti Zawiyah Husin - Sat 18/May/2013, 7:46pm
    saya pengusaha kantin di kawasan puchong, tolong email sebut harga, jenis dan kuantiti beras kepada sitizawiyah_husin@ymail.com
    TQ  
  11. Sabri 30 - Thu 6/Jun/2013, 12:26pm
    Salam..

    Sila beri detail untuk re-pack dan re-brand.

    Harga, minimum order dan spesisifikasi beras.

    Terima kasih.  
  12. Sabri 30 - Thu 20/Jun/2013, 10:53am
    Salam..

    Sila beri detail untuk re-pack dan re-brand.

    Harga, minimum order dan spesisifikasi beras.

    sabrinetbiz@gmail.com

    Terima kasih.  
  13. Hafiz 695 - Thu 24/Oct/2013, 11:58am
    Salam Semua,

    Saya ada membekalkan beras ST5 di area Sabah. Sila email kepada saya bagi sesiapa yang berminat. (mohdhafizismail@gmail.com)  
  14. Normah Hussin - Mon 4/Nov/2013, 10:27pm
    Sy nak bli beras pek 5 kg atau 10 kg blh tak?tlg cal sy asap 0164822992.  
  15. Adreaputera - Sat 16/Nov/2013, 4:29am
    Brp hrga beras. .0172650173  
  16. Nusantara R S Enterprise - Mon 10/Mar/2014, 10:50am
    Pihak kami menyediakan Pallet kayu / besi dan rak besi Gudang Beras
    ukuran

    1) 6 x 5
    2) t 69'' x l 53'' x 43 ''

    Sila email ke safri_76@yahoo.com,my dan hp 0127881780 untuk tempahan.  
  17. Siti Norlaila 2 - Wed 2/Apr/2014, 10:44am
    Boleh emailkan quotation sebut harga beras..
    fara_delaila@yahoo.com

    Thanks  
  18. Daichiayie 2 - Sun 27/Apr/2014, 4:29am
    salam semua..

    sesiapa berminat nak bekalkan beras tempatan dan import xkiralah pcking berapa kg, untuk buat kedai sy di kota bharu..

    boleh bg details harga dan juga pcking ker

    ndb11.trading@gmail.com  
  19. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Mon 9/Feb/2015, 10:47pm
    Sape bole supply beras jati horela 25kg utk kedai runcit?  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.