Pembekal Beras
Zarina 102 @ Konsortium Transbumi Sdn Bhd
Sat 8/Dec/2012 1:23pm [Last Comment]
Syarikat kami boleh membekalkan beras wangi dan beras putih dengan harga borong yang murah dan berpatutan keseluruh negara dalam guni 50kg,100kg dan 500kg.
Untuk makluman lanjut sila berhubung di no.
En.Awie : 010-6026780
En Hanif : 010-6026785
En Amran: 012-2525549

Niche: Pembekal Beras | Pembekal Barang Runcit
 
1. Azlalchedin - Sun 16/Dec/2012, 12:04pm
Jenama apa Tuan?  
2. Hakimi 38 - Sun 16/Dec/2012, 2:07pm
Azlalchedin: saya perlukan nombor hp awak utk di hubungi. Sila email pada saya nombor hp awak.
TQ  
3. Mayazahara - Tue 18/Dec/2012, 12:01am
hrga mcm ne?  
4. Mohd Nazri Nadzir - Thu 20/Dec/2012, 3:32pm
boleh bg sebutharga lengkap?sy br je dpt kontrak kantin dr 2013-2019  
5. Ramizu 2 - Fri 28/Dec/2012, 10:27am
Salam en Nazri, Saya ada membekal bahan mentah untuk keperluan catering, restoren dan cafetaria. jika berminat boleh email pada ikanrakyat@gmail.com utk makluman lanjut  
6. Mohd Azrie 2 - Wed 9/Jan/2013, 12:30am
Jika En Nazri masih memerlukan khidmat bekalan beras boleh email pd m_azrie01@yahoo.com
Kami menyediakan bekalan beras dgn harga yg berpatutan.
Tq  
7. Anakhalal - Mon 11/Feb/2013, 12:59am
Cik Zarina sila email harga dan info lainnya at bal_roc@yahoo.com  
8. Hisham Sheikh Aj - Sat 2/Mar/2013, 11:57am
Salaam,
Sila send email dgn harga beras tempatan sahaja.Saya perlukan beras dgn kadar segera untuk biz canteen. Sekian terima kasih.  
9. Norhidayah 6 - Mon 15/Apr/2013, 12:45pm
saya memerlukan 130 kg beras sehari.boleh beri quotation untuk saya? norhidayah_redzuan@yahoo.com.my saya berada di kawasan shah alam.
beras 5% hancur utk 10kg  
10. Siti Zawiyah Husin - Sat 18/May/2013, 7:46pm
saya pengusaha kantin di kawasan puchong, tolong email sebut harga, jenis dan kuantiti beras kepada sitizawiyah_husin@ymail.com
TQ  
11. Sabri 30 - Thu 6/Jun/2013, 12:26pm
Salam..

Sila beri detail untuk re-pack dan re-brand.

Harga, minimum order dan spesisifikasi beras.

Terima kasih.  
12. Sabri 30 - Thu 20/Jun/2013, 10:53am
Salam..

Sila beri detail untuk re-pack dan re-brand.

Harga, minimum order dan spesisifikasi beras.

sabrinetbiz@gmail.com

Terima kasih.  
13. Hafiz 695 - Thu 24/Oct/2013, 11:58am
Salam Semua,

Saya ada membekalkan beras ST5 di area Sabah. Sila email kepada saya bagi sesiapa yang berminat. (mohdhafizismail@gmail.com)  
14. Normah Hussin - Mon 4/Nov/2013, 10:27pm
Sy nak bli beras pek 5 kg atau 10 kg blh tak?tlg cal sy asap 0164822992.  
15. Adreaputera - Sat 16/Nov/2013, 4:29am
Brp hrga beras. .0172650173  
16. Nusantara R S Enterprise - Mon 10/Mar/2014, 10:50am
Pihak kami menyediakan Pallet kayu / besi dan rak besi Gudang Beras
ukuran

1) 6 x 5
2) t 69'' x l 53'' x 43 ''

Sila email ke safri_76@yahoo.com,my dan hp 0127881780 untuk tempahan.  
17. Siti Norlaila 2 - Wed 2/Apr/2014, 10:44am
Boleh emailkan quotation sebut harga beras..
fara_delaila@yahoo.com

Thanks  
18. Daichiayie 2 - Sun 27/Apr/2014, 4:29am
salam semua..

sesiapa berminat nak bekalkan beras tempatan dan import xkiralah pcking berapa kg, untuk buat kedai sy di kota bharu..

boleh bg details harga dan juga pcking ker

ndb11.trading@gmail.com  
19. Iman Spices And Frozen Food Enterprise - Mon 9/Feb/2015, 10:47pm
Sape bole supply beras jati horela 25kg utk kedai runcit?  
20. Razuan 6 - Mon 11/Jan/2021, 1:04am
SALAM,

KEPADA PEMBORONG2 DAN PENIAGA YANG MEMERLUKAN BERAS DALAM KUANTITI YANG BANYAK BOLEH HUBUNGI KAMI SEGERA!!

RAZIF 012-4875944

BERAS READY STOK!!

-5%
-10%
-BUMIPUTERA

LIMIT 1TAN KE ATAS 🚛🚚

KAMI MEMBEKALKAN BERAS SECARA BORONG KEPADA PEMBORONG2 DAN PENIAGA SAMA ADA KONTRAK ATAU HARIAN..

DIRECT KILANG

PENGHANTARAN DI SEDIAKAN 🚛🚚  

Page 1   (Total 20 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..