Pembekal Beras Tempatan dan Import - Ahmad Puad Sdn Bhd Port Klang
Mario 8 - Tue 5/Apr/2016 10:07am [Last Comment]
Salam saya dari syarikat pemborong beras Ahmad Puad Sdn Bhd ada menjual beras2 tempatan dan import.

Senarai beras:
1)Beras Sri Cengkih 5% import twr sekilo =rm 2.45
2)Beras Cap Traktor 5% tempatan 50kh 1guni =rm 120
3)Beras basmathi pusa 1121 50kg=RM 8.00 sekilo(rm7.50 100kg ke atas)

#perkhidmatan lain selain menjual beras,kami juga ada mengambil upah packaging beras mengunakan mesin kami sendri.kami juga boleh membekalkan beras kepada restoran2,kantin sekolah,catering dan juga tender.

Boleh hubungi saya Muhsin (0173451052) untuk kesemua info di atas.Jika tidak dapat digubungi boleh direct call owner (0192483008) - EN AHMAD-

Alamat kami Lot 77200,Lorong Udang Tampang,Kg Hamid Tuah Telok Gong 42000 Pelabohan Klang Selangor Darul Ehsan.
#Maximum & Minimum order boleh runding.sekian.

Niche: Pembekal Beras
     
  1. Azri 171 - Thu 7/Apr/2016, 4:32pm
    Kami punyai beras paket cap bakul 5% 10kg dan 5kg
    Harga 25.00 dan cap buah naga AAA 10kg harga 26.00 boleh hubungi 0173889320 atau 0186695150...unit pemasaran  
  2. Paksu Jayjai - Fri 8/Apr/2016, 1:31am
    TWR 5% BROKEN UNLIMITED ORDER
    - RM1950/MT CIF TERM PORT TO PORT ONLY
    - FULL 100% LC CLEAR AT SIGHT MSIA INCLUDE CLEARANCE AP CUSTOMS IMPORT DUTY TAX
    - LOGISTIC PORT HANDLING UNDER BUYER COST UNTIL END BUYER WAREHOUSE
    PM 0194222474  
  3. Paksu Jayjai - Fri 8/Apr/2016, 1:36am
    THAI REFINED ICUMSA 45 UNLIMITED ORDER
    -RM2050/MT CIF TERM PORT TO PORT ONLY
    - FULL 100% LC CLEAR AT SIGHT MSIA INCLUDE CLEARANCE CUSTOMS AP IMPORT DUTY TAX
    - LOGISTIC PORT HANDLING UNDER BUYER COSTING UNTIL END BUYER WAREHOUSE
    PM 0194222474  
  4. Paksu Jayjai - Fri 8/Apr/2016, 1:43am
    MSIA IMPORT LICENCE RENTAL (AP)
    SEA ONLY
    - RICE / SUGAR UNLIMITED ORDER
    - RM0.33/KG NEGOTIABLE
    PM 0194222474  
  5. Ownerapberas - Sun 10/Apr/2016, 1:13am
    Beras Thailand RM 1.50 perkg untuk packing 50kg. RM 1.60 perkg untuk packing 10kg. 5% broken TWR. Beras sudah ada di Port Klang. Tak perlu nak order dahulu. Boleh datang, tengok, pegang, beli. Nak ambik sendiri bole, nak kami hantar pun bole. Seller bole hantar sampai gudang atau kilang seluruh semenanjung. Utara/selatan/timur/barat. Tiada deposit atau upfront dikenakan. Beras sampai tempat buyer baru buyer bayar.Clearance kat port klang semua seller settle. Dokumen lengkap dan legal. Kalau nak sewa AP sahaja pun bole, hanya 10 sen per kg. Pemilik Bisnes beras yang serious dan berminat, sila email Surat minat LOI, Company Registration, Lesen KPDNKK, Profil Syarikat dan Proof of fund ke ownerapberas@gmail.com

    Gula ICUMSA 45 RM 1.60 per kg. Origin India dan Thailand. Packing
    dalam 50kg pp bag. Kalau untuk packing 1kg ialah RM 1.70 per kg. Ready
    stock dan sudah ada di Port Klang. Dokumen legal dan lengkap.
    Penghantaran ke seluruh semenanjung. Payment COD dan tiada deposit /
    upfront di kenakan. Kalau nak sewa AP sahaja pun bole, hanya 10 sen per kg. Pemilik Bisnes gula yang serious dan berminat, sila email Surat minat LOI, Company Registration, Lesen KPDNKK, Profil Syarikat dan Proof of fund ke ownerapberas@gmail.com  
  6. Mohd Suffian 4 - Tue 12/Apr/2016, 11:27am
    Assalam..
    Kami ada beras 5%TWR ready stok di warehouse di penang..
    Harga rm2.04 amik sendiri..
    Sekiranye ada buyer yg brminat bleh lah hubungi saya 011-35095287 atau whatsapp 019-3519943  
  7. Amin 424 - Tue 12/Apr/2016, 4:53pm
    Basmati Rice White Sella 1121
    Basmati Rice Steem 1121
    Basmati Rice Single Steem 1121
    Basmati Rice Golden Sella 1121

    dan bermacam2 jenis beras. Pembekal dari INDIA.

    Berminat sila hubungi saya. Baru nak berjinak - jinak dalam business nih. 0123962501  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)