Pembekal Beef Maet Ball/Bebola Bakso/Bebola Daging Lembu - Seri kembangan
Hamdan 22 @ MikadoFX - Fri 17/Feb/2012 2:28pm [Last Comment]
Selamat Sejahtera Keatas Semua....

Saya Hamdan dari MUKMIN TRADING RESOURCES, Pengedar makanan sejukbeku berasaskan ikan dan daging, cth: Fish Chip/Fillet, Fish Ball, Bebola Daging / Beef Meat Ball / Bebola Bakso dan sebagainya...

Produk 100% Bumiputra dan ditanggung HALAL (JAKIM)

Untuk detail: call/sms 0102316674 atau
email: mukmin_tr@yahoo.com
Sekian Terima Kasih.

Niche: Pembekal Mee Dan Bihun | Pasar Basah | Produk Sejuk Beku
     
  1. Trojan - Sun 19/Feb/2012, 12:54am
    Berapa harga bagi bebola daging @ bebola bakso. Lokasi di mana tuan. Sila email ke ruddin64@streamyx.com  
  2. Hamdan 22 - Sun 19/Feb/2012, 1:49am
    Sudah email... Saya d SERI KEMBANGAN dekat dengan PASAR BORONG SELANGOR...  
  3. Mohd Faizul 9 - Mon 20/Feb/2012, 1:29pm
    boleh bagi tak satu sebut harga kerana kami merupakan kedai runcit, barangan secara cosigment boleh ? di mfz_food@yahoo.com  
  4. Hamdan 22 - Mon 20/Feb/2012, 3:31pm
    sudah email...sebut harga untuk bakso..  
  5. Hamdan 22 - Mon 20/Feb/2012, 10:53pm
    PRODUK BEEF MEAT BALL / BEBOLA DAGING LEMBU / BEBOLA BAKSO :
    *Mutu quality produk jadi keutamaan dan harga berpatutan... Bagi yang sudah rasa produk ni conform tak tukar lain dah.. walaupun harganya lebih rendah dan murah..  
  6. Zariff 3 - Tue 21/Feb/2012, 11:24am
    pemborong terbaik nei.

    mencari pembekal karipap frozen
    lihat web kami : nunazfood.blogspot.com  
  7. Tajul 5 - Sun 26/Feb/2012, 10:51am
    Sila emailkan kepada kami senarai barangan anda kepada kami di maperow@gmail.com. TQ.  
  8. Hamdan 22 - Sun 26/Feb/2012, 3:09pm
    sudah email... T.kasih semua....  
  9. Amran Amzie - Thu 1/Mar/2012, 9:52am
    Salam..saya dari saujana mini halalmart..saya bminat dgn produk saudara..pembayaran secara bil to bil..amran 0182358254  
  10. Hamdan 22 - Mon 5/Mar/2012, 4:56pm
    sudah email...tq  
  11. Nor Izani Binti Abdullah - Sun 1/Apr/2012, 8:25am
    salam... minta emelkan detai produk beserta harga di physicsmaniac1001@gmail.com  
  12. Hamdan 22 - Mon 2/Apr/2012, 11:24pm
    Sudah email....TQ  
  13. Alhijrah - Tue 10/Apr/2012, 6:32pm
    Salam. Mohon keterangan bergambar di hantar ke zeehighspeed@yahoo.com.my  
  14. Mii Sdn Bhd - Sun 15/Apr/2012, 10:15pm
    Salam,

    Saya memerlukan sosej ayam (utk bun mini piza & bun sosej). Ada supply tak? Email quotation: suhaimie.sale@miingredients.com  
  15. Hamdan 22 - Mon 16/Apr/2012, 5:48pm
    Minta maaf en.mii sosej tiada...tq  
  16. Hamdan 22 - Mon 16/Apr/2012, 5:51pm
    Aihijrah....sudah email, tq  
  17. Zarin 8 - Thu 10/May/2012, 4:51pm
    Salam,
    Berminat, Mohon keterangan bergambar
    mzarin58@yahoo.com  
  18. Hamdan 22 - Thu 10/May/2012, 8:11pm
    en.zarin.. boleh lihat contoh produk bergambar di facebook taip.. mukmin trading resources  
  19. Hussein Bin Yusuy - Tue 19/Jun/2012, 10:00pm
    saya berminat nak tau harga produk. tolaong emailkan . tq  
  20. Hamdan 22 - Sun 1/Jul/2012, 10:20pm
    En.Hussein...saya sudah emailkan.. maaf lambat sikit..  
  21. Zamsha - Fri 6/Jul/2012, 7:32pm
    Email pada saya senarai harga utk setiap produk en. hamdan, tk  
  22. Hamdan 22 - Sat 7/Jul/2012, 3:31pm
    Ok...saya emailkan...tq  
  23. Azmie 35 - Fri 17/Aug/2012, 12:17am
    Salam, Ade beef bacon tak? Klau Ade email quot to mohdnurazmie@yahoo.com  
  24. Hamdan 22 - Tue 4/Sep/2012, 7:47pm
    maaf en.azmie, beef bacon takde lah..  
  25. Hamyrul Hakim - Wed 19/Sep/2012, 4:18pm
    as salam..boleh tak emailkan harga utk meat ball..sy nak buka cafe makanan italian..emailkan ke hakim.hamyrul@gmail.com  
  26. Hamdan 22 - Wed 19/Sep/2012, 9:40pm
    en.hamyrul...saya sudah emailkan..  
  27. Mohd Zulfadhli 3 - Wed 3/Oct/2012, 3:02pm
    Salam..boleh emailkan pada saya sebutharga pemborong semua makanan sejuk beku?saya ingin membeli secara borong. jd saya pelukan sebutharga semua jenis makanan sejukbeku yg ditawarkan. boleh emailkan pada zulfadhli_redcamproz@yahoo.com Terima Kasih.  
  28. Hamdan 22 - Sat 13/Oct/2012, 10:00pm
    wslm.. maaf lambat reply.. sudah email  
  29. Wnwanismail - Wed 19/Dec/2012, 7:36pm
    As Salam En Hamdan,
    Minta emailkan harga utk meat ball dan makanan sejuk beku yang lain..saya nak buka cafe makanan..emailkan ke wnwanismail@uwalumni.com

    Terima Kasih  
  30. Hamdan 22 - Sat 22/Dec/2012, 1:13pm
    Wsalam...
    Saya sudah emailkan.. maaf lambat sikit..  
  31. Shabrea - Thu 14/Mar/2013, 8:17am
    maaf tumpang iklan sikit.....
    perkhidmatan cat rumah ada di sini email shabrea.sayyed@yahoo.com
    kami berpengalaman area KL dn Sgor
    sape2 yang berminat sila email untuk tempahan..terima kasih..  
  32. Alibobo 2 - Mon 18/Mar/2013, 1:37pm
    emailkan harga detail ye... dedifie@yahoo.com  
  33. Hamdan 22 - Thu 16/May/2013, 9:50pm
    Harap maaf bagi pengguna majalah.com..
    Kebelakangan ini saya terlalu sebuk dengan tugas.. harap maaf sangat sebab tak dapat jengok2 email/pesanan di web ini.. Jika ada perkara penting/urgent sila call/sms saya: 010 231 6674 Hamdan.
    Sekian Terima Kasih  
  34. Siti 1070 - Fri 3/Jan/2014, 4:59pm
    emailkan saya harga baragan anda ikut harga runct dan borong.

    tq...ctn  
  35. Teras 3 - Wed 5/Nov/2014, 4:01pm
    salam semua... sy pembekal meatball atau bebola daging di area selangor berminat untuk quotation boleh email kan saya.... or pm no. 013-9402186  
  36. Mustafausman 4 - Thu 12/Nov/2015, 2:31pm
    salam..boleh email atau watapps quotation kpd sy segera. sy sedang mencari produk yg tuan iklankan. 018 2762390 email mustafa.usman2020@gmail.com  
  37. Aso 2 - Wed 15/Jun/2016, 9:45am
    emailkan saya harga meat ball email.
    sohaili,iqwas@gmail.com  
  38. Aso 2 - Wed 15/Jun/2016, 9:47am
    email harga- sohaili.iqwas@gmail.com
    t.kasih  
  39. Dezainie - Tue 9/Aug/2016, 12:38pm
    Salam
    Saya pembekal meatball area kl
    Blh hubungi saya utk harga
    0176254877 zainie  
Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)