Pembekal Baju Wanita dan Kasut Heels, Dr Marten Inspired
Aiennassir - Thu 24/Apr/2014 11:53am [Last Comment]
ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

kami dari Pelangi's sedang mengadakan promosi berganda sempena raya aidilfitri yang bakal tiba ini.

kami menjual pakaian wanita secara borong dan juga retail
belian secara borong minimum hanya 8pcs sahaja
-skirt chiffon
-pallazo chiffon
-maxi dress
-baju kurung lycra
-telekung travel kualiti tinggi
harga yang ditawarkan sangat murah dan berbaloi
sesuai untuk suri rumah,students dan orang ramai yang ingin mencari pendapatan sampingan

bagi sesiapa yang ingin melihat stock kasut kami bole ke ig( Pelangi_shoes)
untuk kasut hanya belian secara retail sahaja:)

kepada sesiapa yang berminat bole emel ke aiennassir@ymail.com atau whtspp 01128844052

sekian terima kasih

Niche: Pemborong Pakaian Wanita | Pemborong Kasut Dan Sandal
 
1. Nea Naza - Fri 25/Apr/2014, 2:32pm
hye .
saye berminat nak beli secara borong .
Bole tak send me some pictures of your products with price.
sorry for the inconvenience .
harap dapat balasan email dari awak  
2. Ju Na 2 - Sun 27/Apr/2014, 1:57pm
wassup 0137556214  
3. Nur Saffa - Mon 28/Apr/2014, 2:08am
saya berminat untuk bisnes ni. boleh send beberapa gmbar produk anda dengan harga.  
4. Aiennassir - Tue 29/Apr/2014, 8:56am
nur saffa-bole minta emel:)  
5. Cheh - Thu 1/May/2014, 11:29pm
wasup pls 0133365933  
6. Niienaa 124 - Sun 4/May/2014, 9:25pm
kain cotton english dan japan, de paris digital dan italian digital utk harga murah2 sempena jualan raya 2014. berminat lihat page https://www.facebook.com/nisyascollections atau whatsapp 01137112292 utk lihat gmbr kain. serious buyer. thank you  
7. Nurul Raidah - Fri 16/May/2014, 12:14am
Hye saya student , saya berminat dan nak buat pendapatan sampingan .  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..