Pembekal Alas Seterika Ajaib Terus Dari Kilang!
Idaman 2 @ Idaman Biz Enterprise Sdn Bhd - Thu 18/Oct/2012 11:10am [Last Comment]
Kami adalah pembekal alas seterika ajaib terus dari kilang, ingin membuka peluang perniagaan kepada pemborong, peniaga runcit, agen dropship dan sesiapa sahaja yang ingin mencari pendapatan sampingan dengan menjual produk yang amat diperlukan di setiap rumah.

Produk ini keluaran bumiputera dan berkualiti tinggi. Ia telah berada di pasaran selama lebih dari 4 tahun.

Alas seterika ajaib ini memudahkan kerja2 menggosok pakaian serta menjimatkan masa dan elektrik.

Keistimewaan alas seterika ajaib ini ialah apabila menggosok di bahagian atas pakaian, di sebelah bawahnya pun seperti sudah digosok sama.

Sifat kenyal alas seterika ini juga membolehkan kerja2 menggosok kain sutera, kain licin, bermanik, berbutang, di pakaian atau tudung menjadi begitu mudah dan selamat.

KAMI MENGAMBIL STOK TERUS DARI KILANG!!!
(TIDAK MELALUI ORANG TENGAH)

Minimum borong : 10 pcs

Agen Dropship dialu-alukan!!!


Call / SMS : Rafidah (016-6509476)

Niche: Perkakas Rm2 Dan Gajet
     
  1. Ros304 - Thu 18/Oct/2012, 11:13am
    berminat nak buat dropship..
    email sy..teratakbonda304@yahoo.com  
  2. Dino 6 - Thu 18/Oct/2012, 11:16am
    email katalog dan harga ke dinos.plots@gmail.com  
  3. Shahrizal 4 - Thu 18/Oct/2012, 11:21am
    saya berminat ingin jadi agen dropship.pls email ke totoron46@gmail.com  
  4. Afizam191 - Thu 18/Oct/2012, 11:23am
    emel saya afizam191@yahoo.com.sg  
  5. Azrina 3 - Thu 18/Oct/2012, 11:27am
    sy berminat untuk drpship....email saya aazrina@ymail.com  
  6. Liza 294 - Thu 18/Oct/2012, 12:18pm
    saya minat nk jdi agen dropship..email sy legolas_syam@yahoo.com  
  7. Za 14 - Thu 18/Oct/2012, 12:19pm
    berminat nak buat dropship..
    emel saya....maadeeyaya@yahoo.com  
  8. Mie 20 - Thu 18/Oct/2012, 8:26pm
    email katalog detail pada saya.
    alphard369@gmail.com  
  9. Bro Parit Raja - Tue 23/Oct/2012, 12:31pm
    rafidah sila info ke email saya, mybizzshop@yahoo.com  
  10. Idaman 2 - Wed 24/Oct/2012, 9:58am
    salam semua...

    saya dah antar email ye..

    tq..  
  11. Azma 10 - Wed 24/Oct/2012, 3:42pm
    email katalog dengan harga snkprima@gmail.com  
  12. Aizuddin 19 - Thu 25/Oct/2012, 11:06pm
    emel detail> kruk_kof96@yahoo.com.my  
  13. Idaman 2 - Tue 30/Oct/2012, 1:49pm
    Azma da Aizuddin, saya dah email ye..
    tq  
  14. Candy 7 - Fri 2/Nov/2012, 3:50pm
    Berminat dengan dropship....
    Sila emelkan katalog ye...
    cute_maruko@hotmail.com  
  15. Helogals Blogspot Com - Sun 4/Nov/2012, 12:44am
    berminat,mnta emailkan katalog
    helogals2u@gmail.com  
  16. Riz 23 - Sun 4/Nov/2012, 7:06pm
    berminat,area mana?

    f_linggiu@yahoo.com.my  
  17. Idaman 2 - Mon 5/Nov/2012, 5:29pm
    salam semua..

    ieda dah email yer...

    Riz 23, saya kat shah alam / klang..  
  18. Shaarim - Sat 24/Nov/2012, 9:16pm
    emailkan katalog dengan harga pada saya...shaari_noor@yahoo.com  
  19. Emie 6 - Mon 26/Nov/2012, 9:26am
    tlg emailkan katalog dan harga
    bisness_collection@yahoo.com  
  20. Annomiss - Mon 15/Apr/2013, 1:51pm
    Assalam mohon email kan katalog n harga minimum utk borong dan utk dropship berapa pula? Email ke mysantai.biz@gmail.com  
  21. Idaman 2 - Thu 18/Apr/2013, 10:31pm
    W'salam.. Annomiss, saya dah email ye..  
  22. Riz 23 - Sun 12/May/2013, 5:46pm
    berminat

    f_linggiu@yahoo.com.my  
  23. Edward 9 - Tue 2/Jul/2013, 3:14pm
    i am interesting ,pls send me the information  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.