Pembekal Aksesori Telefon Harga Borong
Mofaza @ Mofaza Enterprise
Mon 15/Jul/2013 1:54pm [Last Comment]
Salam 1 Malaysia...

Saya ingin menawarkan jualan harga borong kepada yang ingin memborong.

Antara barangan saya dapat bekalkan adalah seperti

Flip Case for samsung,iphone,blackberry,sony

Power case samsung s2 ke atas dan iphone 4 ke atas

Power bank, screen protector, battery phone, bluetooth speaker dan sebagainya.

WhatsApp 0194567280
Call Sms 0126835282

HANYA MEMBEKAL AKSESORI SAHAJA...

Sy mempunyai kenalan terus dari Shenzen dan harga memang terbaik mengikut jumlah order...

Part time seller are welcome...

Boleh mix order...

Saya cuba membantu anda dapatkan harga terbaik...

Niche: Bisnes Handphone
 
1. Hasz 2 - Mon 15/Jul/2013, 1:58pm
Bole emailkan butir ke ihazry@yahoo.com  
2. Kedaicyber Com - Mon 15/Jul/2013, 2:17pm
Nak tanya... kedai kat mana..?

______________
www.ProjekBesar.com - Pendapatan Cara Baru
www.WangKerajaan.com - Bisnes Dengan Kerajaan  
3. Mieoreo - Mon 15/Jul/2013, 7:15pm
detail dan catalog ke mso.oreo@gmail.com  
4. Mofaza - Mon 15/Jul/2013, 9:55pm
saya tiada kedai dan saya hanya berniaga online dan mempunya SSM yang sah...saya akan emel kepada yang berminat...bagi tujuan pengesahan maklumat,saya sedia melampirkan SSM saya, no telefon tempat saya bekerja, alamat terkini dan juga akaun facebook peribadi saya...saya hanya berniaga sambilan dan tidak mencari pendapatan haram...  
5. Mofaza - Mon 15/Jul/2013, 11:55pm
EMEL KEPADA SAYA GAMBAR BARANGAN UNTUK TUJUAN PERTANYAAN HARGA MINIMA...SAYA PASTI MEMBANTU ANDA... mofaza.ent@gmail.com  
6. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 12:02am
saya juga agen dropship...  
7. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 12:23am
menawarkan cover phone/flip case/leather case harga serendah RM10.00 mengikut jenis case dan mungkin juga lebih murah dari itu...  
8. Shah 94 - Tue 16/Jul/2013, 9:57am
salam bole email msarik_rahman@yahoo.com

tq  
9. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 10:21am
W'salam...ok...sy akan email...  
10. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 10:37am
Boleh campur order..proses pembelian mengambil masa 7 hari waktu bekerja sebelum barang tiba kpd saya dan 2 hari kepada anda..biasanya dalam 7 hari pemborong dah boleh dpt dah barangnye..sy menggunakan khidmat DHL dari Shenzen ke Malaysia...cepat dan bagus..  
11. Miea 3 - Tue 16/Jul/2013, 12:15pm
pm katalog at bieda_mia@yahoo.com  
12. Muhammad Nasrul 2 - Tue 16/Jul/2013, 1:25pm
pm katalog at qistinacreativearts@gmail.com  
13. Pak Jack - Tue 16/Jul/2013, 1:40pm
bagi katalog at jacksparoo987@gmail.com  
14. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 1:53pm
Sudah email....saya cadangkan anda memberikan saya contoh barang dalam bentuk gambar dan saya akan membalas email anda beserta harga.. leather case, flip case, normal case untuk model Samsung, BlackBerry, Nokia, iPhone, xperia, HTC, dan sebagainya harga serendah RM10.00 mengikut model telefon..  
15. Mofaza - Tue 16/Jul/2013, 2:29pm
Harga boleh murah lagi bergantung pada kuantiti order...campur order pun boleh dpt diskaun...  
16. Am 115 - Wed 17/Jul/2013, 9:54am
emal kepada saya kaizer85@yahoo.com.sg  
17. Mat 189 - Wed 17/Jul/2013, 11:42am
Assalamualaikum... Tuan-Puan ,Dato dan Datin... barakalah hufid

syarikat saya membekal Aksesori handphone berbagai jenama .. Nokia,Samsung,Sony E, Iphone, BlackBerry, Ipad dan Tab Samsung.

Repair Handphone berbagai jenama..

Repair Ipad , tukar LCD & Touch Screen dan Tab Samsung dan Tab Taiwan 0.7

Boleh hubungi saya .. Mat 019-4095239... TQ  
18. Mofaza - Wed 17/Jul/2013, 1:02pm
Sudah email...  
19. Fatin 200 - Thu 18/Jul/2013, 6:58pm
email detail plez
fatin6885@gmail.com
tq  
20. Mofaza - Fri 19/Jul/2013, 12:31pm
sudah email... =)  
21. Ryan Ng - Fri 19/Jul/2013, 1:08pm
Boleh email kpd sy =) rnc_marketing@hotmail.com  
22. Syeela Rosly - Sat 20/Jul/2013, 12:06am
salam..ade buat dropship x?  
23. Mofaza - Sat 20/Jul/2013, 1:11am
w'mussalam...
boleh je buat dropship...tapi nak tahu juga kuantiti banyak ataupun sikit...
sms saye..0126835282 fairus  
24. Farid 169 - Sat 20/Jul/2013, 8:35pm
Hai..saya berminat tuk powerbank..boleh antar detail ke farid2742@yahoo.com  
25. Dhia 11 - Sun 21/Jul/2013, 2:11am
DUIT MASYUK SETIAP HARI..
# TAK PERLU MENAJA
# TAK PERLU JUAL PRODUK
# komisyen 100% masuk akaun...

http://www.facebook.com/l.phpu=http%3A%2F%2Fwww.infinitydownline.com%2F%3Fid%3DArisya&h=BAQH6KR-u  
26. Muhammad Ariff Bin Zakaria - Sun 21/Jul/2013, 4:43am
saya berminat nak jadi part time seller..
sila emailkn detail kat reff_zack@yahoo.com
whatsapp : 0147363346  
27. Mofaza - Sun 21/Jul/2013, 4:34pm
Farid 169 dan Muhammad Ariff Bin Zakaria..saya sudah email...  
28. Muhammad Zaidi Bin Zainal Abidin - Sun 21/Jul/2013, 10:50pm
Salam, mintak email kan pada saya, dydydollars@yahoo.com  
29. Kasih 24 - Mon 22/Jul/2013, 11:43am
salam,tumpang men celah ..SAYA INGIN MENAWARKAN HARGA BATTERY HANDPHONE /SMART PHONE SEMUA MODEL,DENGAN HARGA PEMBORONG ,BARANG GRED AA ,PENJIMATAN 25%-75%
berminat sms
model phone /qty 0125452299  
30. Azwan 43 - Tue 23/Jul/2013, 7:48am
salam...saya berminat untuk mendapatkan barang berikut...Power bank, screen protector, battery phone, bluetooth speaker dan earphone..boleh emelkan kat saya harganya... azwan_ramly@yahoo.com  
31. Nura Yuzani - Tue 23/Jul/2013, 6:41pm
detail n catalog please...  
32. Azizol Arif - Wed 24/Jul/2013, 7:20am
Salam..bleh emailkan semua detail2 x? Sy berminat nk jadi part time seller..
Zeezoearief@yahoo.com  
33. Rozunaizah - Thu 25/Jul/2013, 12:33pm
email pada saya rozunaizahjafar@gmail.com  
34. Syaifull - Fri 26/Jul/2013, 7:17am
tolong email pada saya syaifull_142@yahoo.com  
35. Zawani Arif - Sun 28/Jul/2013, 11:32pm
Email saya please :) zawaniarif@gmail.com semua detail2 ... TQ ....  
36. Nurul94 4 - Wed 31/Jul/2013, 7:08am
sy minat dropship..
kyla.hypothalamus@gmail.com  
37. Razis 7 - Tue 13/Aug/2013, 3:16am
bole bg details
razisnisa2@gmail.com  
38. Ijahusna - Tue 13/Aug/2013, 9:49pm
boleh bagi details tuk harga borong power bank dan juga screen protector...nati email sya di email...ija_husna88@yahoo.com  
39. Ajib 34 - Thu 15/Aug/2013, 12:08am
email bro ajib1010@yahoo.com  
40. Azman 388 - Mon 26/Aug/2013, 8:12pm
Bleh email detail..azman2003@gmail.com  
41. Areyou Wanz - Sat 31/Aug/2013, 9:41pm
Email kt saya allprincess04@gmail.com  
42. Nick04 - Thu 12/Sep/2013, 4:39pm
Salam...boleh email detail n katalog... nick_khairi@yahoo.com . Thanx...  
43. Sam Nawawi - Mon 16/Sep/2013, 7:48pm
Salam.. Boleh emailkan detail & quotation pada saya? samnawawi89@yahoo.com.. tqvm..  
44. Amoisamat - Thu 19/Sep/2013, 11:45am
salam...boleh emailkan ke aizan.madiha@gmail.com thanks :)  
45. Amierul 5 - Fri 27/Sep/2013, 12:22am
salam boleh emailkan ke amierull_09@yahoo.com tq ye...  
46. Rahimah 26 - Tue 1/Oct/2013, 6:31am
Salam.. Boleh emailkan detail & quotation pada saya? rahimah_abrahman@yahoo.com.. tqvm..  
47. Hardtuii - Tue 1/Oct/2013, 7:23am
tumpang lalu admin
berminat untuk berniaga di downtown cheras.
tapak untuk let go.
kol 0102094861  
48. Hazrin Aziz - Wed 2/Oct/2013, 12:28pm
Blh emel kt sy detail x... hazrin1982@gmail.com ...tq  
49. Rosli Bin Muhammad Nor - Sat 5/Oct/2013, 8:52pm
SALAM BOLIH EMAIL KE TAK KE SAYA SEMUA BARANGAN KATALOG DAN SEBUTHARGA ,, SAYA BERMINAT KALAU KENA PADA HARGA YANG BERPATUTAN  
50. Nur Syakilah Binti Abdullah - Tue 8/Oct/2013, 9:49am
salam,ada mempunyai merupakan dealer celcom dan mempunyai sebuah kedai..saya sedang mencari pemborong barangan aksesori hp..boleh emailkan kepada saya katalog beserta harga.jika kena pada harga insyaallah.. hantar ke juitah.syakilah@yahoo.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 84 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..