Pembekal Ais Krim Goreng
Mizal Mokni - Fri 26/Nov/2010 11:02pm [Last Comment]
kepada sesiapa yang berminat untuk berniaga ais krim goreng,saya boleh membekal kepada anda dengan harga yang berpatutan...hubungi saya untuk maklumat lanjut:mizal_eps@yahoo.com

Niche: Bisnes Ais Krim
     
  1. Sheeda 3 - Sat 27/Nov/2010, 5:55pm
    berminat tapi bagaimana rupa ais krim goreng nie.. sila emailkan kepada saya..

    wshopmchoice86@gmail.com  
  2. Shee - Sat 27/Nov/2010, 9:21pm
    email kan brapa harga encik..
    detail plz..
    nuri_0426@yahoo.com  
  3. Black - Tue 30/Nov/2010, 2:31pm
    emaikan sy
    clasicz@yahoo.com.my  
  4. Zaini 10 - Wed 15/Dec/2010, 3:25pm
    emailkan jugak pada saya di lyn.jas80@gmail.com  
  5. Faridz - Tue 21/Dec/2010, 11:27pm
    email pada saya jugak:::

    tidus_faridza@yahoo.com  
  6. Sheila 12 - Fri 24/Dec/2010, 2:56am
    Salam.. Sila email detail pada saya.. Tq

    red4baboon@yahoo.com  
  7. Albabrizki - Sat 25/Dec/2010, 7:58pm
    salam,

    sy baru buka kedai makan dan memang nak jual,minta anta details ttg ais krim goreng.

    oppss , sorry my email

    albabrizki@gmail.com  
  8. Feeraa82 - Sun 26/Dec/2010, 4:39pm
    email'n pada sy jugak.penah tgk org jual,tp x pernah rasa... fluorin82@yahoo.com  
  9. Mohd Shahnaz Bin Ramli - Tue 28/Dec/2010, 7:10pm
    boleh emailkan apa2 maklumat yang ada kpd saya..? anaz2001@hotmail.com  
  10. Tazzy - Sun 2/Jan/2011, 1:35am
    sila emelkan ke claric_master@yahoo.com  
  11. Ewan 6 - Mon 3/Jan/2011, 2:38pm
    email kan kepada saya, saya berkhidmat di sebuah badan koperasi.
    tobely_jb@yahoo.com.my  
  12. Eastma - Tue 4/Jan/2011, 1:21am
    mcm mana rupanya tu....berminat gak...emailkan kepada saya baie369@yahoo.com  
  13. Ayed80 - Tue 4/Jan/2011, 7:58am
    berminat email kt sy ye frd.malikn9@yahoo.com.my  
  14. Raiman - Tue 4/Jan/2011, 4:38pm
    Saya berminat untuk berniaga Aiskrim Goreng. camana boleh beri nasihat dan bantuan. hubungi saya. Serius  
  15. Farid 26 - Tue 4/Jan/2011, 10:03pm
    bleh anta detail kat sy gak..

    frdhassan85@gmail.com  
  16. Sal 3 - Thu 6/Jan/2011, 12:59pm
    berminat gak. tlg email gambar n details di sunflower_smart@hotmail.com.TQ  
  17. Laksa Pulut - Fri 14/Jan/2011, 4:35pm
    bleh emailkan saya....red_retro@live.com.my  
  18. Suhaila 25 - Tue 18/Jan/2011, 9:47am
    Mohon email details....
    suhaila.880520@gmail.com  
  19. Ifahman - Tue 18/Jan/2011, 8:37pm
    saya pun nak tahu..boleh email kat saya? termasuk harga yg bpatutan tu  
  20. Naimah 3 - Mon 24/Jan/2011, 4:43pm
    mcmna harga n rupa??email sy na_915@yahoo.com  
  21. Nurul 60 - Fri 28/Jan/2011, 4:08pm
    sent detail di eezaelunz@yahoo.com.my  
  22. Noor Afida - Mon 31/Jan/2011, 4:32pm
    Interested. Sent details to afidamustofai@yahoo.com  
  23. Nur Jannah - Mon 14/Feb/2011, 10:11pm
    saya pon berminat, boleh hantar details kpd email saya...

    nurjannah_nj0805@yahoo.com.my  
  24. Azizul 13 - Wed 23/Feb/2011, 2:43pm
    boleh emailkan saya maklumat detail bfq_6779@yahoo.com  
  25. Effazmi - Tue 1/Mar/2011, 12:16am
    emelkan kpd sy jgk...
    yoonomee@gmail.com  
  26. Syaziralis - Thu 17/Mar/2011, 7:37am
    email sy info
    syazira_2002@yahoo.com  
  27. Bladowstuff - Thu 17/Mar/2011, 11:52pm
    boleh email kn sy detailsnye . sy berminat

    bladowstuff@yahoo.com  
  28. Lady Lizz - Mon 21/Mar/2011, 1:14pm
    email saya info
    bluelizardoasis@gmail.com  
  29. Nurhafizah 7 - Thu 21/Apr/2011, 11:12pm
    saya juga sgt berminat.plz email detail price n pic..l_back82@yahoo.com.ASAP.tyvm  
  30. Shahrom 2 - Thu 26/May/2011, 11:50am
    berminat boleh bg detail tak?
    shar_up@yahoo.com.my  
  31. Suri 9 - Wed 1/Jun/2011, 10:57am
    Salam..
    Tolong email kat sy detail..emmas.signature@gmail.com
    TQ  
  32. Fnieya - Fri 24/Jun/2011, 11:58pm
    salam,
    emailkan detail kepada saya juga .

    fnieya1424@gmail.com  
  33. Izdi Ariff - Tue 28/Jun/2011, 12:29am
    http://www.facebook.com/aiskrimgorengterhangat  
  34. Usopwilcha - Sun 14/Aug/2011, 3:26am
    Berminat gak..tlg email info n harga kat rangmuda_75@yahoo.com..tqvm  
  35. Yatie Hamid - Sun 14/Aug/2011, 5:31am
    please email sy harga yg en. bg sbb skrg sy dpt dr pembekal rm1.50 sebiji..mslah nye bekalan selalu x ada..sy dr pj  
  36. Anastajuddin87 - Tue 10/Jan/2012, 12:24pm
    saya berminat..tolong berikn senarai harga , perisa dan kuantiti.trimass... anastajuddin87@gmail.com  
  37. Qaleesya - Thu 11/Oct/2012, 11:12am
    salam, sy berminat, boleh beri detail harga dan perisa aiskrim tersebut.
    aja5193@yahoo.com
    terima kasih  
  38. Ieka - Fri 12/Oct/2012, 2:34pm
    salam,
    emailkan details bisnes ni ye ke nurhoneyka@yahoo.com ...tq  
  39. Ginaamin - Tue 4/Dec/2012, 4:34pm
    salam, emailkan details di emaill : haslina_m.amin @yahoo.com  
  40. Nurjannah 3 - Mon 7/Jan/2013, 2:01pm
    salam, emailkan details di email : radzi_jannah@yahoo.com  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)