Pembantu Rumah untuk di Lepaskan Segera. Majikan yang nak Urgent Sahaja.
Aafiyah - Mon 4/Feb/2019 2:02pm [Last Comment]
Inginkan pembantu rumah?

Berpasport atau maid kosong
Cuti tiada. Hp pembantu majikan pegang.
Muslim bertudung
Skop kerja:-
A) Untuk menjaga ibu uzur
Melakukan kerja-kerja rumah, membasuh, memasak, mengemas, mencuci, menggosok baju
b) menjaga anak2 dan urusan rumahtangga termasuk mengemas rumah memasak, menggosok, mencuci dan lain2.

Jaminan dari agen maid:-
Potong gaji 3 bulan
Warranty 3 bulan beserta aggrement dari agent maid. Kontrak 2 tahun

*urusan permit maid*
Urusan permit juga disediakan. Urusan minit menteri juga di uruskan.

*Saya membantu majikan utk mencari maid yang sesuai dari agen maid. Urusan selanjutnya majikan akan direct berhubung dgn agen maid.

Tq. Belinda zara 017-4040001 whatsapp/call.

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Nazmin 10 - Wed 6/Feb/2019, 3:13pm
    Maid baru sampai saja, fresh, umur 44thn, jawa medan, blh ,enjaga budak, mengurus rumah tangga serta baik. Pada majikan yang serious sahaja sila wasap sha 0164191950  
  2. Group Portal Iklan - Thu 7/Feb/2019, 9:38am
    Assalamualaikum warga majalah.

    PEMBANTU RUMAH FRESH BERAGAMA ISLAM KOS BERPATUTAN UNTUK DIAMBIL SEGERA.

    ADA PASPORT,ADA VISA UNTUK MOHON PERMIT KERJA SAH.
    Pertama kali datang ke Malaysia.
    Menutup aurat,solat.
    Tidak ada cuti,
    Ada jaminan 3bulan,
    Ada kontrak kerja,

    PEMBANTU RUMAH BERAGAMA ISLAM BERUMUR 38TAHUN,41TAHUN & 42TAHUN SEDIA UNTUK DIAMBIL MAJIKAN SEGERA.

    Melakukan tugas tugas harian pembantu seperti memasak,mencuci,mengemas,membasuh.
    Mahir menjaga baby,
    Mrnguruskan anak anak,
    Menjaga ibu uzur,
    Menjaga orang tua sakit ataupun OKU,
    Lumpuh,berkerusi roda,
    Menguruskan lampin orang sakit/ibu.

    Pembantu tersedia untuk pengambilan segera,kepada majikan memerlukan pembantu rumah segera.
    Bayaran pengambilan secara COD.
    Boleh datang ambil pembantu segera.
    UNTUK MAJIKAN MUSLIM SAHAJA.

    Sila hubungi tel atau whatsapp: 01151531267.

    Terima kasih warga majalah.  
  3. Azri 338 - Thu 7/Feb/2019, 11:40am
    Syarikat/Agensi kami menawarkan Khidmat Pembantu Rumah Tempatan yang terlatih
    Proses mudah, mesra, cepat dan tiada unsur penipuan yang terselindung

    Syarikat/Agensi yang berdaftar.
    HQ - Petaling Jaya
    Cawangan - Puchong
    Cawangan yang bakal dibuka - Kota Bharu, Johor Bharu dan Seberang Jaya

    Sebarang maklumat lanjut/pertanyaan boleh hubungi saya di 013-5964832  
  4. Pembantu Rumah Indonesia 114 - Sun 10/Feb/2019, 10:51pm
    Pembantu Rumah Tangga (PRT) 2019
    Maid Fresh/ Maid Kosong

    Saya mempunyai beberapa maid fresh yang baru nak masuk dan seorg maid kosong yang berpasspord boleh teman org tua,atau uruskan rumahtangga.Sedikit biodata maid seperti di bawah :-

    Purwati
    Status janda anak 2
    Asal lampung selatan
    Umur 35 tahun
    Sesuai majikan muslim harga sgt berpatutan,boleh bekerja bila2 masa sahaja.
    Maid asal daripada cleanner kerja selama setahun lebih tapi maid dh tak sanggup nak kerja cleanner now minta pindah kerja pembantu rumahtangga.Maid dh ada pengalaman bekerja masuk malaysia pertama kali.
    RM 4500

    Maid Fresh
    Nama Yusnidar
    Umur 39 tahun
    Status berkahwin anak 2
    Asal pekan berlabuhan,sumatera barat.
    Boleh bekerja dengan majikan muslim atau india yang halal sahaja.Akan masuk pada hari rabu atau khamis ini.Harga boleh dirunding.

    Nurmalina
    Umur 43 tahun
    Status janda anak 3
    Asal bandar utama,selat panjang.Sumatera barat.
    Boleh bekerja dengan majikan muslim atau india.
    Maid akan masuk pada hari rabu atau khamis ini.
    Bayaran boleh dirunding.

    Maid yang boleh bekerja dengan cina dalam proses pembuatan passpord.FREE Booking,without any payment.

    Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya :-

    KAK SUE 012-306 9274

    Boleh layari blogs seperti di bawah :-

    http//:www.pembanturumahbaru.blogspot.my

    Perkhidmatan lain :-

    -Pengurusan penghantaran maid balik without permit kerja atau blacklist terbuka utk semua bangsa dan negara.
    -Pengurusan passpord bagi maid kosong dengan syarat mempunyai KTP atau kartu keluarga.
    -kontrak 2 tahun, potongan gaji 3 atau 4 bln
    -tidak pegang hp
    -tidak ada cuti
    -khidmat nasihat atau pendapat boleh diberikan atau kauseling.......  
  5. Nadeeni - Mon 11/Feb/2019, 2:36am
    Pembantu rumah baru masuk dari Jawa berumur 28 dan 26.
    Boleh jaga baby atau orangtua
    Siap medikal dan training
    Tiada hp dan tiada cuti.
    Boleh bekerja dengan majikan non muslim. Minat call 0105677544  
  6. Mohamad 365 - Mon 11/Feb/2019, 10:03am
    assalamualaikum dan sal sejahtera...

    PEMBANTU RUMAH UNTUK MAJIKAN MUSLIM. BARU MASUK KE MALAYSIA.

    Pembantu rumah baru berhijrah ke malaysia tetapi punyai pengalaman sebagai pembantu rumah di indonesia.

    Menjaga baby, kanak2 atau orang tua.

    Maid kosong juga sedia ada.

    ada jaminan dangerenti terbaik.

    p/s: terbuka juga kepada majikan2 yg ada masalah dengan maid dan xtau nk buat mcm mana boleh hubungi kami. kami boleh bantu majikan utk mnyelesaikan.

    whatsapp sahaja en. mohamad 0176577156
    call sahaja 0106608336 en. mohamad  
  7. Pn Min 2 - Mon 11/Feb/2019, 10:12pm
    Salam semua,
    Untuk majikan yg memerlukan pembantu rumah segera,blh hubungi akak utk biodata dan gambar..
    Pembantu rumah dari Indonesia akan masuk pada hari Khamis
    Kesemua pembantu berpasport dan visa valid
    Pertama kali masuk Malaysia,
    Berumur 22tahun-36tahun
    Hubungi 0175235277 utk bio dan gambar  
  8. Mohd Esa Bin Ab Aziz - Tue 12/Feb/2019, 9:56am
    salam semua majikan muslim
    berita baik ada 2 maid fresh
    nak bekerja segera
    majikan muslim yg berminat
    boleh call atau wassap saya
    mohd 0111 867 9677  
  9. Nazmin 10 - Wed 20/Feb/2019, 2:44pm
    saya mempunyai seorang pembantu rumah kosong, umur 30thn bersedia menjaga anak, mengurus org uzur, masak serta mengemas rumah. pada majikan yg serious saja sila wasap sha @ 016-4191950  
  10. Cassa Indah 2 - Wed 20/Feb/2019, 8:10pm
    Salam..maid fresh berpasport available. Boleh jga org tua/budak..
    Boleh Bantu masak
    Urusan kerja rumah
    Solat dn menutup aurat
    Majikan serius boleh WhatsApp 01128650234
    Pengambilan segera.  
  11. Mohamad 365 - Tue 5/Mar/2019, 9:05am
    Pembantu rumah sedia ada dan yg baru masuk ada passport

    Mencari pembantu rumah?

    Ready maid yg baru masuk untuk majikan muslim.

    Berpengalaman dengan kos yang boleh dirunding dengan kadar yang segera

    Tugasan
    Semua kerja rumah harian termasuk menjaga dan menguruskankan anak dan bayi
    Memasak mengemas
    Dan boleh menjaga orang tua yang sehat atau bedridden


    Tawaran untuk Majikan yang memerlukan pembantu dengan kadar yang segera sahaja

    Keterangan lanjut untuk gambar dan biodata pembantu sila hubungi melalui WhatsApp di no 0176577156 atau call 0106608336 en.mohamad  
  12. Cassa Indah 2 - Sat 23/Mar/2019, 9:25am
    Salam..
    Maid fresh available. Baru smpai. Boleh jga Anak/org tua. Umur 30-40.
    Boleh masak. Urusan kerja rumah xde masalah.
    Pengambilan segera. Boleh call/whatsapp 01128650234  
  13. Pembantu Rumah Indonesia 114 - Sat 23/Mar/2019, 8:48pm
    Pembantu Rumah Tangga (PRT)
    Maid fresh & Maid kosong

    Saya mempunyai beberapa maid fresh yang akn masuk dan maid 2 maid kosong yang available dan boleh bekerja bila-bila masa sahaja.1 maid kosong muslim dan 1 maid kosong kristien sesuai majikan chiness.Biodata maid beserta harga :-

    Nama : Suwartik
    Usia : 42 tahun
    Agama : islam
    Status : berkahwin , anak 5
    Asal : Sumatera selatan
    Pengalaman bekerja : Habis kontrak dengan majikan putrajaya kerja pembantu rumah dan bersih2kan rumah tidak sambung lagi kerana majikan ada masalah ekonomi.Maid muslim utk majikan muslim shj maid boleh jaga org tua atau anak2.Maid tidak kisah asalkan majikan muslim.
    Bayaran RM 3500 maid available skrg.

    Nama : Santi
    Usia : 28 tahun
    Status : berkahwin , anak 2
    Asal : kisaran ,sumatera barat
    Agama : kristien
    Pertama kali masuk malaysia lalu belakang document x lengkap utk buat passpord.Maid pertama kali masuk malaysia,sesuai utk majikan non muslim.Maid available next week.
    Bayaran RM 4k


    Maid fresh open booking utk semua majikan,harga bergantung drp maid itu masuk.
    Booking FREE.

    Majikan yang berminat boleh hubungi number di bawah ini :-

    Kak Sue (call) 012-987 9274 @ (whatsupp) 012-306 9274
    - contrak kerja 2 tahun walaupun maid kosong
    - maid2 ada yg telah terlatih dan bekas bekerja di luar negara contoh seperti di saudi.
    - perkhidmatan penghantaran balik maid juga ada dibuat pada harga yang sangat berpatutan.
    - maid-maid yang di bawa masuk adalah dari jawa barat,jawa timur & sumatera.
    - khidmat kauseling juga ada di buat......  
  14. Pn Min 2 - Sun 24/Mar/2019, 10:38pm
    Maid kosong asli Jawa
    Sedia diambil majikan
    Elianti
    40tahun
    Hubungi 0175235277 utk gambar dan bio  
  15. Group Portal Iklan - Mon 25/Mar/2019, 10:18am
    Assalamualaikum

    PENGAMBILAN SEGERA,PEMBANTU RUMAH ISLAM TERSEDIA.

    MENEMANKAN IBU,MENJAGA IBU SAKIT LUMPUH,BEDRIDDEN,MENUKAR LAMPIN IBU ATAU MENJAGA ANAK ANAK,MENGASUH BAYI.
    Melakukan kerja kerja pembantu,memasak,mencuci mengemas.
    Ada yang fresh baru sampai dan ada yang berpengalaman.
    Caj pengambilan dari Rm4900 sehingga Rm7800.
    Termasuk potongan gaji.
    Ada jaminan,ada aggrement ambilan.
    Datang ambil pembantu baru bayar caj ambilan.
    WAJIB ADA PASPORT SAH UNTUK KESELAMATAN MAJIKAN.

    Kepada para majikan yang memerlukan pembantu segera boleh terus datang ambil pembantu hari ini.

    Whatsapp/tel: 01151531267  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.