Pembantu Rumah Mencari Majikan
Aira 102 - Thu 31/Jan/2019 11:21am [Last Comment]
Tumpang iklan, sy ade maid Kos rendah fresh Dr kg. untuk majikan yg perlukan maid dgn segera 01117895834 aira whataap

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Group Portal Iklan - Sat 2/Feb/2019, 5:59pm
    Salam warga majalah


    PEMBANTU RUMAH FRESH BERPASPORT VISA VALID BERUMUR 38TAHUN BARU SAMPAI.

    PENGAMBILAN SEGERA.
    BERAGAMA ISLAM .
    BERPASPORT,ADA VISA BOLEH MOHON PERMIT KERJA SAH.
    Pertama kali datang ke malaysia,
    Status janda.
    cuti tidak ada.
    Bertudung,menutup aurat,solat.

    Mahir menjaga baby,
    Mahir menjaga anak anak,
    Menemankan ibu.
    Cergas melakukan kerja kerja rumah.
    Masak,cuci,kemas,basuh,gosok.
    Ada jaminan 3bulan,
    Ada kontrak.
    Temuduga dan pengambilan segera.
    Bayaran COD,

    KEPADA PARA MAJIKAN YANG MEMERLUKAN PEMBANTU RUMAH SEGERA SILA HUBUNGI TEL/WHATSAPP:
    01151531267
    01151531267
    01151531267  
  2. Mohamad 365 - Sat 2/Feb/2019, 6:22pm
    assalamualaikum dan sal sejahtera...

    PEMBANTU RUMAH UNTUK MAJIKAN MUSLIM. BARU MASUK KE MALAYSIA.

    Pembantu rumah baru berhijrah ke malaysia tetapi punyai pengalaman sebagai pembantu rumah di indonesia.

    Menjaga baby, kanak2 atau orang tua.

    Maid kosong juga sedia ada.

    ada jaminan dangerenti terbaik.

    p/s: terbuka juga kepada majikan2 yg ada masalah dengan maid dan xtau nk buat mcm mana boleh hubungi kami. kami boleh bantu majikan utk mnyelesaikan.

    whatsapp sahaja en. mohamad 0176577156
    call sahaja 0106608336 en. mohamad  
  3. Iklaneka Web Muslim - Sun 3/Feb/2019, 7:47am
    Assalamualaikum wbt.

    Memerlukan pembantu muslim segera harga berpatutan?

    Kepada para majikan yang memerlukan pembantu rumah segera,3orang Pembantu Rumah Muslim fresh baru sampai daripada indonesia berumur 22tahun,38tahun & 41tahun.
    BERPASPORT SAH & VISA VALID.
    (Semua pembantu yang dibekalkan mempunyai pasport sah untuk mohon PERMIT kerja sah SMO ONLINE-
    Tidak ada pembantu kosong tiada pasport)
    Pembantu baru sampai di MALAYSIA,pertama kali datang ke Malaysia tetapi biasa bekerja di Indonesia.

    SKOP KERJA PEMBANTU RUMAH
    Mengasuh bayi,menjaga anak anak & menjaga orang tua.
    Wajib membuat kerja kerja rumah seperti memasak,mencuci,membasuh.

    CARA CARA PENGAMBILAN PEMBANTU RUMAH
    Majikan boleh datang temuduga pembantu berdepan,sekiranya sesuai boleh terus datang buat pengambilan.
    Atau jika betul betul confirm ambil pembantu ejen boleh buat penghantaran.
    Penghantaran disediakan termasuk di negeri negeri luar kuala lumpur.
    Tiada bayaran deposit,bayaran penuh semasa pengambilan semasa datang buat pengambilan pembantu.

    Sila hubungi segera untuk pengambilan segera.Whatsapp lebih mudah untuk gambar dan biodata pembantu rumah.

    0176531700
    Iklaneka Web Muslim(IWM)....  
  4. Nazmin 10 - Thu 7/Feb/2019, 3:55pm
    pada majikan yang sedang mencari pembantu rumah, kami sekarang mempunyai 2 pembantu sedai ada berdocument lengkap berumur sekitar 40an dan berasal dr jawa medan. pada majikan yang serious sahaja sila wasap sha @ 016-4191950  
  5. Asma Aishah Ibrahim - Fri 22/Feb/2019, 10:37pm
    Hati2 dengan iklaneka web muslim...dah stgh tahun janji nak ganti duit sampai skrg habuk pun xde...lepas tangan...suruh majikan deal dengan agen kat indonesia...mkn untung atas angin...  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.