Pembantu Rumah Harian Diperlukan di Sg Merab, Kajang
Zaara Ilhan - Tue 14/Jul/2020 1:20pm [Last Comment]
Pembantu Rumah Harian Diperlukan

- Wanita Muslim (warganegara tempatan akan diutamakan)
- Boleh datang sendiri ke rumah majikan
- Hari Isnin-Jumaat (8am-3pm)
- Gaji boleh dirunding
- Rajin bekerja dan jujur
- Skop kerja utama: menguruskan kerja-kerja rumah
- Tidak perlu menjaga anak-anak kecuali apabila diperlukan
- Tidak perlu memasak
- Tiada orang tua

Boleh hubungi saya jika berminat:
https://wa.me/60192027428

Sg Merab, Kajang

Niche: Pembantu Rumah Asing | Pusat Jagaan Bayi
 
1. Forum Moderator - Wed 15/Jul/2020, 2:16pm
untuk pembantu rumah asing, mohon Puan tidak membayar wang deposit kepada broker atas angin yg tiada lokasi pejabat, tiada syarikat dan tiada ssm. jika mereka menghilangkan diri wang Puan turut akan hilang :-)  
2. Maid Fresh Maid Baru - Wed 15/Jul/2020, 2:44pm
Pembantu Rumah Murah 2020
Maid Available Skrg
Maid Fresh&Kosong berpasspord

Bagi majikan yang sedang mencari pembantu rumah sy mempunyai beberap maid yg available di malaysia boleh bekerja dengan majikan muslim shj.Maid tidak ada cuti & tidak pegang hp.Hp maid majikan yang pegang.Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya di talian :-

012-9779274 call shj
012-9879274 whatsupp shj.

Biodata Maid :-

Rina
Umur 37 tahun
Status janda anak 1
Agama islam
Asal jawa timur
Ada pengalaman bekerja sebagai pembantu rumah dengan majikan chiness.Jika majikan chiness atau melayu yang berminat boleh walkin utk interview maid ini.Tidak memilih kerja.

Maid kosong sesuai majikan muslim
Biodata belum sy dapat jika majikan berminat sila whatsupp sy untuk keterangan lanjur bagi maid ini.

Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya terus atau whatsupp.
Maid semua dh available skrg .


Perkhidmatan lain:-

Penghantaran maid utk pulang yang tiada permit kerja tanpa blacklist
Perkhidmatan permit kerja bagi maid2 yang telah tamat tempoh visa......  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..