Pembantu Rumah Boleh di Ambil Segera. Majikan yang Serius Sahaja.
Namai - Tue 14/May/2019 1:32pm [Last Comment]
Inginkan pembantu rumah?

Berpasport atau maid kosong
Cuti tiada. Hp pembantu majikan pegang.
Muslim bertudung
Skop kerja:-
A) Untuk menjaga ibu uzur
Melakukan kerja-kerja rumah, membasuh, memasak, mengemas, mencuci, menggosok baju
B) menjaga anak2 dan urusan rumahtangga termasuk mengemas rumah memasak, menggosok, mencuci dan lain2.

Jaminan dari agen maid:-
Potong gaji 3 bulan
Warranty 3 bulan beserta aggrement dari agent maid. Kontrak 2 tahun

* urusan permit maid*
Urusan permit juga disediakan. Urusan minit menteri juga di uruskan.

* Saya membantu majikan utk mencari maid yang sesuai dari agen maid. Urusan selanjutnya majikan akan direct berhubung dgn agen maid.

Tq. Belinda zara 017-4040001 whatsapp/call.

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Nazmin 10 - Thu 16/May/2019, 3:14pm
    Salam...

    1) Maid muslim dari jawa, dan acheh kini avialable berumur sekitar 30-40thn, mencari majikan muslim untuk kerja mengemas rumah, menjaga anak, memasak serta mengurus org tua uzur.

    2) 1 Maid kristian masih available berumur 30an serta fresh. Maid rajin dan mencari majikan non muslim utk kerja mengemas rumah dan menjaga anak

    3) Maid kos rendah juga disediakan pd majikan yang bajet rendah.

    Pada anda yang serious saja wasap sha @ 016-4191950  
  2. Salmizan 2 - Fri 17/May/2019, 9:20am
    Sy pernah ambil maid melalui belinda ni.. dia dtg dgn agen indon. Maid bermasalah.. kita kena urus sendiri dgn agen indon .. sampai ke sudah maid lari n duit sy hilang .. belinda sekadar ambil komisen dan selesai..hati2 dengan dia  
  3. Group Portal Iklan - Sat 18/May/2019, 10:45pm
    Assalamualaikum

    Pembantu rumah tersedia untuk menjaga ibu sakit,lumpuh bedridden.Boleh menemankan ibu,menjaga keperluan ibu.Melakukan kerja kerja rumah.
    Berpengalaman menjaga ibu sakit/lumpuh.

    Berpasport.Sihat.
    Muslim menutup aurat.
    Caj ambilan RM5000
    Gaji Rm1000
    Potongan gaji tiada.

    Kepada majikan yang memerlukan segera boleh terus datang ambil pembantu segera.

    Sila whatsapp/hubungi:
    01151531267  
  4. Maid Fresh Maid Baru - Mon 20/May/2019, 10:44am
    Maid Fresh/Maid Kosong
    Available
    Boleh bekerja bila-bila masa sahaja

    Maid kosong available sekarang boleh bekerja dengan semua majikan.Pengambilan segera boleh juga bekerja di luar kl.Majikan yang berminat boleh whatsupp atau call terus untuk biodata penuh.Harga sangat berpatutan.

    Hubungi saya 012-987 9274 or whatsupp

    -penghantaran balik maid juga boleh diuruskan.
    -kontrak kerja 2 thn
    - maid fresh pemotongan gaji utk 3 bln
    - tiada cuti
    - tiada hp
    Call segera untuk pengambilan maid  
  5. Puan Anis 2 - Mon 20/May/2019, 3:08pm
    Saya mencari maid sementara utk 1 bulan. Skop kerja membuat kerja-kerja rumah. Gaji: RM1000 sebulan atau boleh gaji harian. Bagi yg berminat .sila hubungi no handphone berikut;: 0124773207  
  6. Siti Norbaizura 2 - Sat 25/May/2019, 2:25pm
    Pembantu berumur 40 tahun
    Janda kematian suami anak 5
    Gaji 900 untuk kemas rumah and jaga anak
    Ade penolakan gaji
    Waranti 3 bulan
    Kontrak 2 tahun
    Tiada cuti
    Majikan serious sila kol 01123119118 zura  
  7. Mohamad 365 - Tue 28/May/2019, 12:57pm
    assalamualaikum dan sal sejahtera...

    PEMBANTU RUMAH UNTUK MAJIKAN MUSLIM. BARU MASUK KE MALAYSIA.

    Pembantu rumah baru berhijrah ke malaysia tetapi punyai pengalaman sebagai pembantu rumah di indonesia.

    Menjaga baby, kanak2 atau orang tua.

    Maid kosong juga sedia ada.

    ada jaminan dangerenti terbaik.

    p/s: terbuka juga kepada majikan2 yg ada masalah dengan maid dan xtau nk buat mcm mana boleh hubungi kami. kami boleh bantu majikan utk mnyelesaikan.

    whatsapp sahaja en. mohamad 0176577156
    call sahaja 0106608336 en. mohamad  
  8. Mohamad 365 - Tue 28/May/2019, 2:37pm
    Salam warga majalah

    Kami menyedia pembantu rumah yang berpengalaman dan yang ikhlas hendak bekerja mrncari rezeki

    pembantu yang muslim bertudung dan menjaga solat

    Tugasan pembantu adalah wajib mengikut arahan majikan membuat semua kerja rumah

    menjaga anak n bayi
    mengurus pakaian
    masak n berkemas rumah
    dan mengikut arahan majikan

    kos pengambilan boleh dirunding
    ada jaminan dari ejen
    majikan dialu2kan datang interview.

    Terdapat juga pembantu kosong yang berpengalaman

    sila hubungi melalui Whatsapp untuk butiran lanjut serta biodata maid 0176577156 en. mohamad atau call
    no yang boleh dihubungi 0106608336 en. mohamad  
  9. Maid Fresh Maid Baru - Fri 31/May/2019, 6:50pm
    Maid Fresh/Maid Kosong
    Maid Available Skrg

    Maid asli jawa timur,jember boleh bekerja majikan muslim sahaja.Sesuai menjaga anak atau kerja2 rumah.Lemah lembut dan pandai buat kerja2 rumah.Maid boleh bekerja bila-bila masa sahaja.Bagi majikan yang berminat sila hubungi :-

    012-9879274 atau whatsupp terus saya

    Bayaran sgt berpatutan
    Harga boleh dirunding

    Nama maid sumiati
    Asal jember,jawa timur
    Umur 35 tahun status janda
    Maid sesuai teman org tua,kerja-kerja rumah,jaga anak dan lain2.Ada pengalaman bekerja dan boleh bekerja bila2 masa sahaja.
    RM 5000 shj  
  10. Nazmin 10 - Fri 31/May/2019, 7:37pm
    Salam

    Ada maid baru masuk, berpengalaman 3 ke 4 thn dari s
    Singapore dan Hong Kong mencari majikan non muslim untuk bekerja segera. Berumur sekitar 30an dan tidak memilih kerja. Maid berasal dari jawa barat. Berminat sila wasap sha @ 0164191950.  
  11. Group Portal Iklan - Sat 1/Jun/2019, 4:16pm
    Assalamualaikum

    Pembantu rumah keturunan jawa asal sumatera sedia untuk diambil majikan segera hari ini.
    ADA PASPORT.
    Muslim bertudung.
    BERPENGALAMAN bekerja menjaga baby,anak anak, dan boleh menemankan ibu.
    Mahir melakukan kerja kerja rumah.

    Caj ambilan RM4500
    Gaji RM1000
    Gaji tiada potongan.
    Ada jaminan.

    Kepada para majikan yang berminat boleh terus datang segera hari ini ambil pembantu.

    Sila whatsapp/tel: 01151531267  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia
Roti Jala ala Murtabak yang Viral di Seri Kembangan
Roti Jala ini memang lain dari yang lain. Satu inovasi dari segi resepi. Kelebihan roti jala berbanding murtabak adalah pembuatannya tidak memerlukan penebar roti canai. Lihat bagaimana juadah ini berjaya memukau penduduk setempat.