Mencari Pemaju Perumahan utk Projek JV Perumahan Dengan GLC (Jln Kuantan-Pekan)
Amin 57 - Wed 14/Mar/2012 2:24pm [Last Comment]
Pemaju perumahan dicari untuk JV projek perumahan seperti maklumat berikut...

1) keluasan 31 ekar.
2) 204 unit banglow 2 tingkat semi-D.
3) projek direct-nego.
4) lokasi projek di jalan Kuantan-Pekan, Pahang.

Jika berminat SEGERA hubungi saya...waktu terhad.

syarikat pemaju yg berminat sila sediakan surat minat & profail syarikat.

saya akan set-up perjumpaan terus kepada timbalan dan pengurus besar GLC tersebut.

en.Amin 019-9744688. sila hubungi saya untuk sebarang pertanyaan. sms pun boleh.

p/s: sila pastikan syarikat pemaju yg berminat untuk JV projek ini BERKEMAMPUAN DALAM KEWANGAN untuk menjayakannya.

Genuin broker dialu-alukan...

Niche: Kontraktor Pembinaan | Kontrak Swasta | Mencari Pelabur
 
1. Azrul Padu Solution - Fri 16/Mar/2012, 8:47am
salam en amin..kami ni hanya kontraktor klas a .berminat untuk bina aje..  
2. Ahmad Riduwan Bin Arnas - Mon 26/Mar/2012, 11:53am
saya ada fund untuk projek gov atau glc dari 500k hingga 150m..berminat call saya 017-4338351  
3. Mdfauzi - Tue 27/Mar/2012, 6:33pm
salam.... tanah di Negeri Sembilan dan sempadan Selangor ( Pajam, Mantin, Semenyih) untuk JV ada tak  
4. Adzwan Ahmadi - Thu 5/Apr/2012, 9:36am
Jika mahu Khidmat Professional Arkitek (bukan part-time) boleh contact saya. berpengalaman membina projek2 gred A seperti condo di Mont Kiara, perumahan, shopping Complex & hotel di Bandar Hilir. untuk yang betul2 serius sahaja. terima kasih.

012-5370953 atau email adzwanahmadi@gmail.com  
5. Amin 57 - Wed 11/Apr/2012, 1:09am
En. Ahmad riduwan.... terima kasih tawaran dari saudara. InsyaAllah kalau saya ada projek berkaitan, saya akan hubungi saudara.

untuk pengetahuan warga majalah.com, projek ini telah ditutup. agreement telah dimeterai oleh syarikat yang berminat. TQ  
6. Mizan1488 - Wed 9/May/2012, 11:34am
Projek di Gambang, Pahang.

Ada 5 projek ;

1) STP (Loji Pembentungan) : RM 12.68 juta
2) Universiti Malaya : RM 520 juta
3) Corporation Tower : RM 440 juta
4) Free Tax Zone (FTZ) : 250 juta
5) Pembangunan IT : RM 30 juta

Paymaster : ECER

TERM & CONDITION:
- Company Profile ( 1 copy )
- Bank Statement 3 bulan terkini
-Setuju bayar BQ RM20k

*BQ dh kluar. Dtg bawa dokumen dan bayar RM20k
@ bayar separuh dan separuh lg masa dtg utk dpt BQ.

Pada yg betul2 berminat shj leh emailkan dokumen yg dikehendaki.

emailkan kpd : nn.anjungcipta@gmail.com  
7. Zafri Khalis - Fri 29/Jun/2012, 10:52pm
Using SBLC/BG to raise your Project Funding. Contact zafri_khalis@yahoo.com.my  
8. Adnan 11 - Sun 1/Jul/2012, 12:10pm
Salam, kpd sape2 yg berkenaan yang memerlukan fund utk prjk swasta seperti utk bina rumah, kondo, hotel, apartment dll.Sila hubungi saya utk JV atau pihak kami akan beli tanah dan bangunkan.Keutamaan kami lokasi projek2 di selangor & KL buat masa ini.Jika ada di luar kawasan akan di pertimbangkan.Jika ada comp yang dh dpt prjk @ kelulusan tetapi tak ada fund nak start pun boleh dirunding.Jika berminat sila hubungi saya utk keterangan.019-9101287-Adnan MS  
9. Zafri Khalis - Sun 16/Sep/2012, 11:56am
Cairkan LC and untuk tambah Capital pernaigaan? Hubungi saya zafri_khalis@yahoo.com.my  
10. Ms Teguh Bina - Sun 28/Oct/2012, 6:35pm
Kami pengeluar tungal "instant grill" di Malaysia. Saiz standard 3'x7' (36"x84"). Harga RM200 boleh runding. Hubungi 017-9370739/013-9965229 atau meteguhbina@yahoo.com/msteguhbina@gmail.com.  
11. Rizkarl Ventures 2 - Tue 23/Jul/2013, 4:29pm
Project Above 30M (Gov/GLC/PLC) need funding? have Letter of Awards?, pls call us for appointment 019-3335818 (shaiful)  
12. Tender Resources - Mon 11/Nov/2013, 4:35pm
Dana kebenaran BNM 2013 ... Venture Capital...Tender Resources.  
13. Along 151 - Thu 30/Jun/2016, 2:28am
Mizan 1488
Email kn pd sy job ecer tu ke hafeazsifu@gmail.com

1.mencari funder utk job pembinaan rumh
5j.. pulangan 25j dlm mase 6 bln shj..

2.job angkut bausit guna kapal di pahang..
Nk 10j.. pulangan setahun 30%

Blh pm sy 0196580424  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..