Peluang utk Jual Barang2 Comel Harga Rendah/Consignment
Chantek Chinonate - Mon 28/Feb/2011 8:34pm [Last Comment]
Antara brg2 yg terdapat dalam koleksi kami adalah keychain comel,bantal comel,cover enset dan lain2.

Kami turut menjual brg2 utk tujuan buatan craft comel ini seperti kain felt dan kain flannel serta PVC

semua brg2 comel nie adalah buatan tangan 100%.

bantal boleh ditempah dengan warna,corak dan tulisan yg dikehendaki.

bagi yang berminat utk mendapatkan brg2 kami secara consigment,boleh hubungi kami utk maklumat lanjut.

chantek_chinonate@yahoo.com

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf | Program Consignment
     
  1. Santiano Jahn - Mon 28/Feb/2011, 11:47pm
    blh emailkan maklumat:liaakim60@yahoo.com  
  2. Rina 5 - Tue 1/Mar/2011, 9:11am
    sy berminat...sila email detail ke r.riena@gmail.com  
  3. Nurul 33 - Tue 1/Mar/2011, 9:42am
    email saya juga nurulfazrul@gmail.com  
  4. Sharipah - Tue 1/Mar/2011, 5:19pm
    saya berminat boleh hubungi saya 017-8478983 (kak saripah). Akak berniaga di lokasi yang ada student.  
  5. Purple Lover1989 - Tue 1/Mar/2011, 8:01pm
    sy pun nak jg..tlg email katalog kat e-mail purple_lover1989@yahoo.com
    thanks  
  6. Jinggo 3 - Wed 2/Mar/2011, 1:58am
    tlg email detail..budakcengeng88@yahoo.com  
  7. Jihad - Wed 2/Mar/2011, 10:55pm
    tlg email detail razalichemat@yahoo.com  
  8. Norzilawati Osman - Sat 5/Mar/2011, 1:23am
    sy juga cikwatinye@gmail.com  
  9. Hairul 14 - Sat 5/Mar/2011, 1:17pm
    Saya ada jual keychain teddy bear serendah RM2
    HAIRUL 0129448255
    Email: jhr3142000@yahoo.com  
  10. Zue 20 - Thu 10/Mar/2011, 7:02am
    ade jual frame gambar saiz bisnes kad?nk tau harga....emel kt nur_ariesgirlz@yahoo.com...tq  
  11. Anna 26 - Thu 17/Mar/2011, 8:21pm
    boleh emailkan kepada saya...rohanaedi@gmail.com  
  12. Miza 19 - Fri 18/Mar/2011, 9:20pm
    saya berminat...email katalog & details...kamizahjohari@yahoo.com  
  13. Himira - Sat 19/Mar/2011, 11:04pm
    emel saya juga

    himiraenterprise@gmail.com  
  14. Pinkyladyz7 - Tue 5/Apr/2011, 2:11pm
    sy berminat. tlg emel details ke pinkyladyz7@gmail.com. TQ.  
  15. Kak G - Sat 9/Apr/2011, 7:58am
    email kan ke ffouziah@gmail.com
    detail dan gambar barang ye
    nak letak d kedai kl
    tq  
  16. Mamairis - Sat 9/Apr/2011, 11:52pm
    interseted.email sy ar_eint85@yahoo.com  
  17. Norish 2 - Mon 11/Apr/2011, 5:14pm
    email detail ke norishsales@gmail.com  
  18. Nur Deanna - Thu 28/Jul/2011, 1:29pm
    sy berminat dan sy sekarang ada kedai....so sy nk penuhka stock untuk hari raya ini...email sy di mizzd_empire@yahoo.com tq  
Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)