Peluang untuk Sesiapa Berminat Memiliki Perniagaan Tanpa Modal Secara Online - Produk Korea
Claire 11 - Thu 8/Apr/2021 1:28pm
Saya ingin mencari rakan niaga yang berminat buat bisnes, tetapi masa musim Covid-19 tidak mampu untuk bermula perniagaan. Peluang untuk memiliki pusat membeli-belah secara talian secara Global di 18 buah negara. TANPA MODAL!!! TANPA MODAL!!!

Produk Korea yang bermutu tinggi, harga sangat berpatutan. Produk di Malaysia sudah diiktiraf Sijil Halal. Tidak perlu sebarang bayaran atau pembelian pakej. Produk korea melebihi 200 jenis dari segi barang keperluan, makanan ringan, penjagaan badan dan kesihatan, barang dapur, pakaian dalam, produk isi rumah, produk kosmetik dan penjagaan kulit.

Tanpa permulaan Modal beribu ribu (percuma sepanjang hayat)
Tanpa Bayaran Minima
Tanpa Pembelian Minima
Tanpa Had Pembelian (Bila apa saja yang diperlukan)
Tanpa Yuran Sesawang (Website percuma siap dengan shopping cart & sistem pembayaran yang selamat melalu kad kredit & FPX disediakan)
Tanpa Sewa Kedai (sebab ia adalah satu perniagaan secara talian)
Tanpa Had Masa untuk Pembelian Semula
Tanpa Pembelian Setiap Bulan (Anda beli saja bila perlu atau bila pelanggan minta buat order)
Setiap peniaga akan dapat ID dan Kata Laluan sendiri untuk tempahan order

>> Bayaran keuntungan Setiap Hari >> termasuk bayaran extra setiap bulan!!! (tertakluk kepada terma dan syarat)

Berminat untuk perniagaan tanpa modal ini - Sila hubungi : https://wa.me/60194902355

Niche: Program Dropship | Pengedar Produk Kecantikan | Pengedar Produk Kesihatan | Ingin Berniaga
     
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..