Peluang Sekali Seumur Hidup (Harga Runtuh) Gym untuk Dilepaskan RM 45 K Sahaja - Seri Kembangan
Reza Fikri - Tue 8/Nov/2016 7:33am
Senarai Peralatan Gym.
Impulse Olympic Bench Press
Impulse Olympic Incline Bench
Impulse Smith Machine
Impulse Preacher Curl
Impulse leg Extention
Impulse Lat Pull Down - Vertical Row
Impulse Cable Cross Over
Impulse Leg Press
Impulse Flat Bench
Impulse Leg Curl
Dumbell Set 2.5 kg to 50kg
Spinning Bike
Adjustable Bench
Olympic Bar
Olympic EZ Bar
Dumbell Rack
Impulse Pecfly - Rear Delt
Plate Tree
Impulse Seated Calf Raise
Impulse Power Rack
Impulse Bicep and Tricep Pull down
Strongway Chest Press (Plate Loaded)
Strongway Lat Pull down (Plate Loaded)
Impulse Spider Row
Strongway Vertical Leg Raise /Dip
20 kg Rubber Coated Plates
10 kg Rubber Coated Plates
5 kg Rubber Coated Plates
Interlock Black Rubber Mat
Chiller
Locker

Harga Rm 45 K, boleh Negotiate. Di Seri kembangan, Lokasi strategik, Padat dengan penduduk, banyak apartment, flat dan Condominium.

Terdapat dua apartment baru sedang dibina berdekatan dengan Gym, dijangka siap awal tahun depan.

Kebanyakan penduduk di sini amat berminat dengan fitness sama ada mahu kurangkan berat badan atau inginkan badan yang Fit.

Apa yang perlu anda lakukan adalah hanya tambah treadmill atau machine cardio yang lain, dan anda akan tidak 'menang tangan' dengan begitu ramai customers yang masuk ke dalam Gym anda.

Downtown Seri Kembangan juga berada bersebelahan dengan Gym. Anda tidak perlu banyak buat promosi untuk Gym anda, kerana ramai orang lalu di kawasan ini. Kawasan ini agak 'happening' dan ada kedai mamak dan juga kedai makan yang lain.

Dengan harga Rm 45 K. Anda tidak perlu lagi bersusah payah mengupah kontraktor untuk memasang carpet, lampu serta cermin di dinding Gym.


Terdapat 10 keping cermin di sekeliling Gym, anda dapat menjimatkan kos tambahan untuk perkara tersebut.

Keluasan Gym 24 ' kali 70', begitu luas, boleh tambah banyak machinem Gym lagi, terutama machine cardio.

Hubungi saya En Reza . WhatsApp 0166030050

https://m.facebook.com/Musclezilla-Gym-299286616846412/

Niche: Peralatan Sukan | Sukan Berkumpulan | Bisnes Untuk Dijual
 
  1. No comment yet!
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..