Peluang Perniagaan
Hafiz 160 @ Elzar Resources
Thu 7/Jun/2012 1:26pm [Last Comment]
Kepada anda yang berminat dan bersungguh sahaja, kami mempelawa untuk memberi dan menyediakan satu peluangan perniagaan di mana modal kami beri 100% tanpa tuntutan ganti rugi jika perniagaan anda gagal kemudian. Apa yang anda perlu lakukan hanya mencari tapak di dalam shopping mall dimana sahaja, setelah dapat maklumkan kepada kami uruskan. Segala urusan tapak sewaan, dokumen, ubah suai kedai, peralatan, barang perniagaan akan kami sediakan. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi kami di talian : 016-3671 777 tq!

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Mohamad Hasrin - Thu 7/Jun/2012, 1:36pm
Boleh tolong email details yer...
m.hasrin.jais@gmail.com  
2. Shahruddin Mohd Ismail - Thu 7/Jun/2012, 1:41pm
Peluang buat duit modal rm100 sekali sahaja tanpa jual barang,tanpa maintain,tanpa jumpa org semuanya online dirumah sms 014-7112209 daftar percuma.  
3. Kasoka - Thu 7/Jun/2012, 1:46pm
emailkan ke saya muamarhafizi@gmail.com  
4. Mozu - Thu 7/Jun/2012, 1:46pm
boleh emailkan detail  
5. Asyraf16 2 - Thu 7/Jun/2012, 1:50pm
boleh email
irsyadasyraf@gmail.com  
6. Amin Mohd - Thu 7/Jun/2012, 1:50pm
nak juga detail,pls email ...
realfokus@yahoo.com  
7. Allanb - Thu 7/Jun/2012, 2:09pm
detail roslanjohari88@yahoo.com  
8. Dyaoma - Thu 7/Jun/2012, 2:17pm
e-mail kn pd sy . .  
9. Lokman89 - Thu 7/Jun/2012, 2:20pm
email sy juga
lokmanlatif08@gmail.com  
10. Si Penjual - Thu 7/Jun/2012, 2:31pm
email detail plzzz
iejan_xx@yahoo.com  
11. Roseni - Thu 7/Jun/2012, 2:34pm
saya berminat blh email kepada rosjasmira@yahoo.com  
12. Drpdaus 2 - Thu 7/Jun/2012, 3:11pm
Details?? drpdaus87@hotmail.com  
13. Ctrod - Thu 7/Jun/2012, 3:25pm
email to
ctrodzie@gmail.com  
14. Kzsk Ent - Thu 7/Jun/2012, 3:28pm
email kepada saya
kzsk_ent@yahoo.com  
15. Master 4 - Thu 7/Jun/2012, 3:59pm
Projek duit raya dah mula.. minat nak cari bajet raya jom daftar

www.bestawaran.biz/juspower  
16. Mohamad Bin Yussuf - Thu 7/Jun/2012, 4:04pm
Info..mhdyussuf@yahoo.com  
17. Asrie - Thu 7/Jun/2012, 8:02pm
tlg bg info kpd asrie1978@yahoo.com.t.kasih..  
18. Rostam 5 - Thu 7/Jun/2012, 9:03pm
info kat sy rostamlaily@yahoo.com  
19. Sheila 28 - Thu 7/Jun/2012, 11:00pm
email sya details... eyyla1990@yahoo.com  
20. Faeezwan - Thu 7/Jun/2012, 11:01pm
ewan_faizuan@yahoo.com  
21. Mohd Hafizi Abdullah - Fri 8/Jun/2012, 3:42am
info.afezi@gmail.com  
22. Wanizz - Fri 8/Jun/2012, 10:19am
saya juga inginkan info... iar8485@gmail.com  
23. Baizura 9 - Fri 8/Jun/2012, 10:31am
sila email pada saya
baiz67@yahoo.com  
24. Suraya 62 - Fri 8/Jun/2012, 10:35am
sila email saya di
surayaismail8068@yahoo.com  
25. Hadi 44 - Fri 8/Jun/2012, 12:04pm
tumpang iklan tuan rumah.

saya ada kiosk di Giant Muar, sesiapa yg berminat berniaga ttpi tidak mmpunyai tapak dn mmpunyai masalah mmbyr gji pekerja, mari 'join the club' utk berniaga, dialu-alukan, keuntungan 100% milik anda, cme byr upah kpd kami min rm5 (kos sewa kdai dn pekrja) SEHARI.
Produk yg digalakkan pewangi/perfumes.

hbungi hadi 019-6351676
utk perniagaan bln Julai.  
26. Nurul86 2 - Fri 8/Jun/2012, 4:34pm
email sy nurul_rania@yahoo.com  
27. Tebbaloi - Fri 8/Jun/2012, 7:11pm
saya nak tau jugak, tebbaloi@yahoo.com  
28. Jeffry 5 - Sat 9/Jun/2012, 2:29am
Menarik!Boleh email info ke aristoe72@gmail.com  
29. Hafiz 160 - Sat 9/Jun/2012, 4:58pm
Untuk makluman anda penawaran ini adalah dr produk dan barangan kami, bukan produk dan barangan anda. Terima kasih...  
30. Mohd Sadri - Sat 9/Jun/2012, 6:15pm
info pada sy sadrieja@yahoo.com.my terima kasih  
31. Mrsann - Sat 9/Jun/2012, 7:54pm
email detail ke myempire07@yahoo.com , produk apa?  
32. Lynn82 - Sun 10/Jun/2012, 1:22am
Berminat gak sila email saya smartlife919@gmail.com  
33. Sahidsuyut - Sun 10/Jun/2012, 1:08pm
saya minat emailkan detail  
34. Mohd Najib Bin Mohd Amin - Mon 11/Jun/2012, 2:57am
Sila ke link di bawah :

http://stiforp.asia/Ajib81
http://Ajib81.STIFORPMY.com/  
35. Hasnita 4 - Mon 11/Jun/2012, 12:42pm
boleh emailkan kepada saya
kedaikrafkita@gmail.com  
36. Yani 11 - Tue 12/Jun/2012, 3:13pm
email detail pada saya..area bangi dan kajang boleh?: salyanisayuti@gmail.com  
37. Noy 2 - Tue 12/Jun/2012, 4:59pm
Salam,

berminat nak tau..email ke :-

noy.unguviolet@gmail.com

Tq  
38. Azme 5 - Mon 18/Jun/2012, 6:08am
email azmegerrard@ymail.com  
39. R S Maju Jaya Resources - Thu 21/Jun/2012, 11:45am
Salam, saya berminat. Dh dapat tapak kt uptown bangi start bulan Julai. Saya blum ada produk lagi. Email saya rs_majuprint@yahoo.com  
40. Arneeza - Sat 23/Jun/2012, 1:27pm
email details..
neezaereeza@yahoo.com  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..