Peluang Perniagaan Modal Rendah Untung Banyak. Sesuai utk yang Cari Side Income.
Kaliscempaka - Wed 20/Oct/2010 10:01am [Last Comment]
jadi pengedar barangan yang paling di sukai kaum wanita...untung yg memang anda x jangka..cakap2 mesti beli punya...barangan menarik ..modal rendah giler..nak tau email kat saya..
kalau dapat yg kaki niaga lagi bagus-pelajar,kerja kilang, kerja office, surirumah pun boleh..duduk saja x dapat apa...
email saya: kaliscempaka@yahoo.com

Niche: Buat Duit
 
1. Nashir - Wed 20/Oct/2010, 10:35am
emel sy :nasirace82@gmail.com  
2. Jamal - Wed 20/Oct/2010, 10:44am
hantar detail pada saya
jamal_2711@yahoo.com  
3. Zainatun - Wed 20/Oct/2010, 10:57am
ok hantar detail kat zainatun.hamzah@agrobank.com.my
tq  
4. Ayu 32 - Wed 20/Oct/2010, 10:58am
e-mail saya ayu7367@yahoo.com  
5. Siti Sofian - Wed 20/Oct/2010, 11:17am
email sy
matabengkak@yahoo.com  
6. Zee 5 - Wed 20/Oct/2010, 11:20am
Tlg emelkan saya faudziali@yahoo.com  
7. Nor Azira Izma - Wed 20/Oct/2010, 11:27am
email pd zeera_izma@hotmail.com  
8. Abahbetty - Wed 20/Oct/2010, 11:29am
tolong email saya di :
abahbetty_07@yahoo.com.my  
9. Lienalai - Wed 20/Oct/2010, 11:34am
emailkan saya sekali ..azliena_adnan@yahoo.com.my  
10. Amaludin - Wed 20/Oct/2010, 11:38am
emailkan saya: ikhlasmobile@yahoo.com.my  
11. Ieda86 - Wed 20/Oct/2010, 12:45pm
email saya fariesya86@yahoo.com  
12. Azizi Rafie - Wed 20/Oct/2010, 12:56pm
saya juga jayzi80@yahoo.com.my  
13. Azilsah 2 - Wed 20/Oct/2010, 1:09pm
email saya chizzamy@yahoo.com  
14. Azra 3 - Wed 20/Oct/2010, 1:28pm
azra_160983@yahoo.com  
15. Noorul - Wed 20/Oct/2010, 1:31pm
email sy annur_am85@yahoo.com  
16. Viryuni - Wed 20/Oct/2010, 1:46pm
email sy juga viryuni@yahoo.com  
17. Noreen - Wed 20/Oct/2010, 2:59pm
ikin_aminnordin14@yahoo.com  
18. Tuna - Wed 20/Oct/2010, 3:34pm
email kat i sama sejukbeku78@gmail.com
thanx  
19. Ahmad 39 - Thu 21/Oct/2010, 12:51am
email saya :kakarot_supersaya@yahoo.com.my  
20. Kaliscempaka - Thu 21/Oct/2010, 11:27am
salam semua...terima kasih atas perhatian semua...akak x dapt nak email pada korang semua ..akak sebenarnya mengedar kosmetik MAC tapi yg ada gred A. komisennya cantik gilerlah..bayangkan satu lip liner akak tolak dgn harga rm2.50 tapi boleh jual hingga 5 ke7 hingget...untung dah bape tu?..lagipun diorg pegilah mana2 uptown ke downtown ke memang ada jumpa brg2 kosmetik brand nie tapi kat kotak atau brg x de tulis GRED A..NI POINT NK JUAL SENANG..modal kecik jer tapi korang untung sekali ganda..daripada sembang kosong baik tunjuk barang..tak banyak ,satu pun mesti ambik, lagilah org pompuan ni tgk barang2 cam ni memang suka..pengedar di bawah akak ada yg untung ribu2 tiap bulan..rajin dgn x rajin jer..kalau dapat jual kat office atau bdk2 kilang memang untung giler..barang pun selalu tukar kepada latest design..tak mudah jemu...sesiapa yg serius nak jual bolehlah cal akak kat talian ni-0162465978 terima kasih yea...  
21. Budak Kampung - Thu 21/Oct/2010, 7:13pm
barang ape tu?

email saya koboiboroi@gmail.com  
22. Acuuus - Wed 13/Apr/2011, 1:11am
KEPADA PARA USAHAWAN2 DILUAR SANA YANG BERMINAT MENCEBURI PERNIAGAAN BERASASKAN
E-BIOTECH, ANDA DIJEMPUT UNTUK MENYERTAI KAMI DI AHB ( ASIA HERBAL BIOTECH )

ANDA BERPELUANG UNTUK MENCEBURI BIDANG
E-BIOTECH DENGAN MODAL YANG PALING MINIMA, POTENSI PULANGAN KEUNTUNGAN YANG MAKSIMA, SERTA INSENTIF2 HEBAT MENANTI ANDA BERUPA PULANGAN MODAL 100% + UMRAH & HAJI DAN LAIN-LAIN LAGI... JANGAN LEPASKAN PELUANG INI...

SILA HUBUNGI @ SMS SEGERA :

< E-BIOTECH >< NAMA > & < LOKASI ANDA >

SMS KEPADA :
019-450 1383 - MUHAMAD @ ACU
*Sekiranya anda tingal di perak, temujanji boleh diaturkan segera.  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..