Peluang Perniagaan di Majlis Perkahwinan, Skudai Johor Bahru
Nadia Musthaffa - Fri 5/May/2017 12:49pm [Last Comment]
saya bakal mendirikan masjid, dengan itu saya meminta para perunding majlis perkahwinan utk kongsikan tawaran yg menarik utk sy membuat pilihan..dan jika tawaran anda sangat menarik dan berpatutan tanpa segan silu saya akan menghubungi anda dgn segera..

saya mencari
- pakej ekonomi utk pelamin sahaja yg simple dan nice [baju pengantin dah ada, mekap sendiri]
ape yg saya nak hanya lah:
1. pelamin for sure ;)
2. set renjis, set kipas bantal
3. set walk away + karpet merah (xnak pintu gerbang)
4. hiasan meja berdamai simple je jnji ade hiasan
5. meja kek

- pakej utk catering pulak sy bajet RM7.00-RM8.00 utk 700-800 pax..
1. hidangan lauk2 yg simple under bajet pun Alhamdulillah
2. hidangan lauk utk pengantin yg simple pn dah cukup (xnk mknn laut sbb ade beberapa org penting termasuk pengantin yg allergic mknn laut)

*****khemah, kipas, meja dan kerusi dah ada*****

- pakej tambahan jika anda ingin kongsikan mungkin...... (masih fikir jika ianya bawah bajet saya)
1. aiskrim atau cendol
2. kuih muih
3. photobooth
4. kambing bakar/grill
5. ahli2 kompang sahaja
6. doorgift (xnk yassin/tasbih sbb ramai kwn dr pelbagai agama)
7. pulut kuning murah (xde kek kahwin, saya gantikan sbg pulut kuning boleh dinikmati bersama semua golongan umur)
8. kad kahwin utk 350-400 kpg dan 5pcs banting yg ringkas (bwh RM200) -kalau ade freegift boleh bgtau heheheee

Lokasi pilihan di dewan jadi tidak memerlukan banyak khemah..anda boleh bayangkan suasana di dewan lagi2 utk bahagian catering..tarikh berlangsung sama ada hujung tahun ni atau awal tahun dpn in shaa Allah doakan ye, lg cepat lg bagus..lg best jika masa tuu boleh promote skali pakej2 anda kot2 dalam ramai2 tuu ade yang tengah survey jgak ke kannnn..jika anda ade ape yg saya mahukan segera email kat sy di nadi.musthaffa@yahoo.com..segala jasa bantuan dari encik/puan/cik amat saya hargai..terima kasih byk2 :)

saya seorang yg ringkas, senang diajak berbual dan mementingkan kesederhanaan..bukan kedekut tapi dah banyak berlaku di depan mata saya dengan majlis2 perkahwinan kakak2 dan abang2 saya, sangat2 sedih bila banyak perkara dibazirkan..saya harap anda memahami situasi saya..doakan berjalan dengan lancar ye, amin amin..

Niche: Pakej Perkahwinan
Miliki Rumah Townhouse area Putrajaya/Cyberjaya dengan hanya RM 359k
Video: Townhouse (Bawah) | Townhouse (Atas) | Teres Dua Tingkat | Lokasi Perumahan. Rugi menyewa rumah lama-lama. Bila umur meningkat, tempoh masa pinjaman semakin pendek. Masa untuk membeli rumah sendiri!
     
  1. Syed Izzudin - Sat 6/May/2017, 6:38am
    saya ada menyediakan pakej satey dan otak-otak kempas jika berminat..
    boleh hubungi saya di no 0177032220 atau boleh datang terus ke stall saya yg terletak di restoran yasin, jalan mahmoodiah (belakang HSA) (berhampiran hotel thistle/berhampiran dataran JB)  
  2. Nurul 2316 - Mon 8/May/2017, 5:03pm
    Saya sudah emailkan sebutharga  
  3. Zanaz8 - Tue 9/May/2017, 3:15am
    Boleh tak en pm kat saya en punya budget itu lagi mudah utk saya beri offer apa yang saya boleh untuk wedding en. My contact number 01114427442  
  4. Zanaz8 - Tue 9/May/2017, 3:36am
    Sis adalah wedding planner i will work out you budget n fullfill ur budget. Pm or whatsapp me 01114427442  
  5. Garajtv - Tue 15/Aug/2017, 5:46pm
    inginkn majlis anda lebih meriah kami menyediakan perkhidmatan sewa TV LCD sebesar 50inci untuk majlis perkahwinan bg tatapan umum untuk lbih menarik.. berminat boleh hubungi 01132555991  
  6. Nurul 2271 - Sun 27/Aug/2017, 8:12pm
    RM2/box
    COKLAT HOMEMADE


    ????????????????PENING UNTUK MENCARI DOORGIFT??????????????????

    ?perlu pening2 dah nak bagi apa untuk tetamu yg hadir untuk majlis anda.Kami ada penyelesaiannya.

    Coklat homemade sesuai untuk
    ????kenduri kahwin.kenduri doa selamat,potong jambul

    ????birthday party.sebarang party

    ?sebarang event

    ?Ole2 untuk berkunjung

    ????????Stok simpanan untuk anak cucu,ank buah datang.stok untk simpanan kunyah2 untk masa santai2.

    ??COD(TERTAKLUK)
    ??POSTAGE(DIJAMIN SELAMAT)

    Apalagi..JOM WHATSAPP Nurul untuk respon segera.

    +60194676494
    +60194676494
    +60194676494

    http://www.wasap.my/+60194676494/HOMEMADECOKLAT  
  7. Mr Shah 14 - Sun 27/Aug/2017, 10:44pm
    Syarikat kami menyediakan perkhidmatan lori sewa samada dengan pemandu atau tanpa pemandu. Sebut harga dan kertas kerja adalah percuma. Khidmat nasihat dan rundingan awal bagi membantu menyelesaikan permasalahan pelanggan adalah keutamaan kami.
    Hubungi kami di talian 017-733 8610 (Mr Shah call/wasap).
    Kami sedia berkhidmat untuk anda. Terima kasih.  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.