Peluang Perniagaan Bermodalkan RM15!
Bonjourloly - Sat 28/Dec/2013 12:05pm [Last Comment]
Salam semua. Mahukah anda memiliki side income lumayan dengan bermodalkan RM15 sahaja? Jika mahu, jom sertai bisnes SOPHIE PARIS! SOPHIE PARIS fesyen pilihan Fara Fauzana! Lebih sebab kenapa anda perlu join bisnes SOPHIE PARIS ini :

1. Bisnes ini hanya perlukan ada mengeluarkan modal sebanyak RM15 SAHAJA SEKALI SEUMUR HIDUP

2. Walaupun bermodalkan RM15, anda boleh memiliki pendapatan lumayan dan berpanjangan. Anda buat, anda dapat!

3. Industri Fashion yang tidak ada musim dan tidak pernah mati, sentiasa 'new and trendy' selagi mana anda inovasi dan designer2 baru yang lahir...tidak seperti syarikat makanan tambahan yang mengikut musim seperti, spirulina, acai berry, kolagen dsb..

4. Business berkonsepkan LEVERAGE, perkongsian usaha dan pendapatan. Fashion plus Networking is the best platform. Never ending story.

5. Tidak perlu menyimpan stok dan mengeluarkan modal untuk stok atau menjual. Pre-order mengikut Katalog.

6. Produk-produk baru yang menarik setiap 45 hari dengan pelancaran katalog baru.

7. Pembelian boleh dibuat terus di outlet-outlet SOPHIE seluruh negara.

8. Pembelian boleh dibuat secara online dan penghantaran terus ke pintu rumah anda
dengan hanya kos penghantaran maksimum RM15.00 sahaja dikenakan untuk
satu/banyak produk yang dibeli (Single Receipt/Single Delivery).

9. Anda layak mendapat mendapat 20% Diskaun untuk setiap belian atau sehingga 70% ketika promosi harga.

10. Jika anda berkongsi dengan rakan-rakan yang lain, anda diberikan ganjaran bonus, insentif percutian dan yang penting pendapatan yang berterusan walaupun ketika anda sedang nyenyak tidur di rumah.

dan banyak lagi..!

SOPHIE PARIS merupakan sebuah jenama baru dalam pasaran Malaysia. Sangat beruntung lah anda jika anda join bisnes ini sekarang kerana masih belum banyak persaingan.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang bisnes ini, sila whatsapp saya di 0136216418 [HANA] atau emel ke hello.sophieparis@gmail.com

Niche: Sophie Paris
 
1. Misspoh - Sat 28/Dec/2013, 12:37pm
As salam kepada tuan tanah, terima kasih atas perkongsian yang penuh info kat atas mengenai biz sophie..satu peluang hebat untuk mereka yang berminat nak berniaga dalam dunia fesyen..

Saya juga mohon untuk berkongsi satu perniagaan yang anda semua boleh lakukan tanpa mengganggu perniagaan sedia ada. Sesuai untuk mereka yang mahu MEMPELBAGAIKAN sumber rezeki.

Bisnes LifePharmGlobal:
-Hari ini join, hari ini juga boleh dapat income RM50 dan RM100 berganda-ganda
-Bisnes 2 dalam 1 (Reselling dan Bonus Binari)
-Modal serendah RM50
-Lebih 12 alat bantuan promosi disediakan
-Kerja 100% online

Boleh layari --> http://goo.gl/tHFJRk utk maklumat lgkap.

Sekian,
Work smart!! Semoga maju jaya  
2. Syazali Zambri - Sun 29/Dec/2013, 8:49am
Saya ingin mencari Rakan Kongsi untuk membuka Franchise farmasi. Modal serendah minimum RM2,600 hingga RM52,000.
Modal anda sendiri yang tentukan.

Farmasi ini dibawah naungan Syarikat Gergasi Berjaya Group (franchise di bawah Berjaya Group antaranya Starbucks, Kenny Rogers dan lain-lain)

Benefit yang diberikan oleh Berjaya Group untuk franchise farmasi ini adalah:

1- Renovation -free
2- Deposit kedai + sewa kedai -free
3- Bil elektrik bulanan- free
4- stock bulanan (stock habis order sahaja) -free
5- Pemasangan CCTV,TV plasma,DVD player, aircondition dan kelengkapan kedai -free
6- lesen perniagaan-free
7- Repair dan maintenance-free
8- kawasan perniagaan yang strategik-pilih sendiri
9- Promosi- free
10-Gaji Pharmacist

Jika Berminat sila hubungi atau whatsapp

ZALI - 0183725750  
3. Mariani Abdullah 2 - Sun 29/Dec/2013, 11:35am
Berminat ... tp nak tau jugak apa produk yg u jual. Netulke senang nak jual balik?
Email: mariakl4872@yahoo.com  
4. Mohd Mazuwan - Sun 29/Dec/2013, 10:16pm
pm  
5. Bonjourloly - Mon 30/Dec/2013, 11:52am
saya sudah emel butiran lanjut. sila check inbox. :)  
6. Adie 11 - Mon 30/Dec/2013, 2:01pm
Agen topup diperlukan!!!pendaftaran percuma!!  
7. Matt Don - Thu 2/Jan/2014, 9:05am
Peluang jana RM20K di tahun 2014 ini. Program yg hebat dgn teknik yg terkini, mengunakan sistem inovasi terbaru sistem matrix.

Bakal mendapat pendapatan yg berulang2,tapi buat kerja hanya sekali.

Pendaftaran adalah percuma. Daftarlah hari ini.

http://goo.gl/ISsjTX

hp 0175237489  
8. Najib 86 - Thu 2/Jan/2014, 10:53pm
Rm250k untk Degree Holder
-Pendapatan 3000 ke atas
-Telah berkhdimat 2 tahun
-10 x gaji
nazid414@gmail.com  
9. Ammar Ali - Sat 4/Jan/2014, 9:47am
Salam semua, Berita terhangat di pasaran Rumah teres untul dilepaskan. Harga pasaran RM108K jual bawah RM100K . 20'X70' lot bumi di taman wawasan kelapa sawit kulaijaya . sapa cepat dia dapat . Huungi owner di 0196898370 or http://www.fajarmarketing.lot.my  
10. Nie Za 13 - Mon 6/Jan/2014, 10:46am
saya berminat... boleh tak email ke harnizas@yahoo.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..