Peluang Perniagaan Barangan Elektronik Seperti Handphone, Laptop & Camera Pada Harga Pengedar
Mhadi190 @ global procurement consultant - Wed 10/Nov/2010 4:51pm [Last Comment]
syarikat kami menjalankan usahasama di peringkat global untuk brand terkemuka seperti Apple,Acer,Hp, Canon & Nikon

peluang perniagaan barangan elektronik ini disahkan melalui konsultan yg telah dilantik di peringkat global, melalui beberapa syarikat di Asia, Eropah serta Amerika. jangan mengambil risiko tinggi jika anda tidak tahu dengan siapa anda berurusan kerana terdapat produk tiruan yang dijual.

pihak kami mengalu-alukan kepada individu/syarikat untuk meluaskan produk mereka dari segi inventory dan pemasaran di Malaysia atau diperingkat global.

antara produk yang boleh didapati seperti:-

iPhone 4G 16GB/32GB EU/US/HK VERSION locked/factory unlocked
iPhone 3GS 8/16/32GB EU/US/HK VERSION locked/factory unlocked
iPad with wifi/wifi+3G
iPod touch/nano/classic/shuffle
Macbook basic/pro/air
iMac

handphone : Nokia, HTC dan Blackberry

SLR CAMERA nikon & canon brand

laptop Acer,thinkpad,compaq,Hp

usb/external hard disk/komponen komputer

MOQ ADALAH BERBEZA UNTUK SETIAP PRODUK dan kami tidak menjamin ready stock

permintaan terhadap barangan elektronik lain juga diterima dan pihak kami akan menganalisis serta mencari untuk pasaran tempatan

pihak kami juga mengalu-alukan pihak y berminat untuk melabur untuk suntikan modal serta pengurusan perniagaan terutama dari segi stok.

pihak yg berminat boleh hubungi saya 013-2726082/adi atau mhadi190@gmail.com
http://estoremarket.com

Niche: Bisnes Handphone | Perkakas Rm2 Dan Gajet | Bisnes Komputer
     
  1. Nasrin Nazzira - Wed 10/Nov/2010, 7:03pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya nak buka kedai computer & hp di kelantan. tq.

    nasrin603@gmail.com  
  2. Pro Rilek - Wed 10/Nov/2010, 10:30pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai computer & hp di Lembah Kelang. Kalo boleh price lagi murah dah low yatt....

    prorileksolution@yahoo.com  
  3. Mhadi190 - Thu 11/Nov/2010, 4:16am
    sya ingin mencari serta menjemput individu mahupun syarikat yg ingin membuka atau sudah mempunyai kedai elektronik menjadi rakan kongsi.

    syarat:-
    1.milik Bumiputera
    2.mempunyai modal yg kukuh terutama yg ingin membuka kedai.
    3.terletak di Lembah Klang.
    4.pengalaman dalam bidang elektronik amat dialu2kan

    jika berminat sila hubungi saya untuk temujanji November ini.

    saya akan menerangkan strategi pemasaran serta pengurusan syarikat.

    hubungi saya terus untuk temujanji 013-2726082  
  4. Tok - Fri 12/Nov/2010, 11:05am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali.saya ingin mnjualnya di internet.tq.  
  5. Halim Din - Fri 12/Nov/2010, 11:14pm
    salam boleh email quotation kt abdulhalimdin@gmail.com sy plan nak buka kedai  
  6. Saifuddin - Sat 13/Nov/2010, 4:25am
    boleh emel quotation smua brang tu...saya ada nak beli dan supply barang kat agensi kerajaan.  
  7. Merahred 2 - Sat 13/Nov/2010, 3:18pm
    freenflow@yahoo.co.uk  
  8. Mohd Nasir 4 - Sun 14/Nov/2010, 11:19pm
    tlg emailkan quotation mdchair@gmail  
  9. Putrimalu - Tue 16/Nov/2010, 11:28am
    saya nak juga.. sila berikan saya senarai harga handphone..  
  10. Che Maziah - Tue 16/Nov/2010, 8:33pm
    salam....emailkan sy juga...chemaziah_hamid@yahoo.com  
  11. Cheazoo - Tue 16/Nov/2010, 11:28pm
    farhahnz87@yahoo.com  
  12. Ibnusalleh8 - Wed 17/Nov/2010, 9:49am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya plan nak bisness kecil2 produk brasas computer @ hp.tq.  
  13. Kerengga - Wed 17/Nov/2010, 4:58pm
    berapa majin jualan  
  14. Ajmal - Thu 18/Nov/2010, 12:39am
    salam..sy dalam perancangan untuk membuka perniagaan alat eletronik seperti pc, laptop,hp,kamera dan lain-lain.sila emailkan quatition untuk setiap barangan tersebut .tq  
  15. Ajmal - Thu 18/Nov/2010, 12:44am
    email sy wjg2587@yahoo.com.my  
  16. M Suhaimi Md Aris - Fri 19/Nov/2010, 12:02am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali.mail ke m.suhaird@yahoo.com  
  17. Ahmad Fazli B Mansor - Sat 20/Nov/2010, 7:28pm
    saya berminat juga..jadi tolong emailkan saya senarai brg serta harganya.. adakah perlu dibeli secara pukal @..?????  
  18. Intan 24 - Mon 22/Nov/2010, 11:59am
    saya nak buka kedai hp,laptop n lain2 e-mail quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali  
  19. Samsudin - Mon 22/Nov/2010, 12:42pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ. Pls provide profit margin. tq. samsudinmy@gmail.com  
  20. Wamazuddin - Tue 23/Nov/2010, 12:39pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ. Pls provide profit margin..wamazuddin@gmail.com  
  21. Kecikperak - Wed 24/Nov/2010, 4:53am
    askum...sye nk ckp harga die brpew ekk...
    awk ade facebook ?? x sye nk beli brg elekterik awk duk anew awk mari taiping? oke  
  22. Fahmi 7 - Thu 25/Nov/2010, 2:29am
    saya berminat ..boleh email kn saya..fahmi_biz@yahoo.com  
  23. Raymond 5 - Sat 27/Nov/2010, 5:45am
    saya dr sarawak saya berminat email kat saya quotation,tq jezmax06@gmail.com  
  24. Azrul 14 - Sat 27/Nov/2010, 9:09pm
    tlg email item bru kat sy ngan price skali
    azraul_shah@yahoo.com  
  25. Safiahmaisarah - Mon 29/Nov/2010, 3:22pm
    salam sejahtera..
    jika berminat menyewa kedai di MyMydin Kota seriemas sila hubungi saya.
    -0135655128  
  26. Zurin - Wed 1/Dec/2010, 3:35am
    salam, tengah hot sekarang..nak jadi pengedar headphones Japan Technology harga runtuh...
    019-3313669 - zurin..  
  27. Daisy 4 - Fri 3/Dec/2010, 3:00pm
    saya berminat jugak. blh bagi saya senarai suma harga barang tersebut. senang nak buat promotion. rose.wati88@yahoo.com  
  28. Mageswaran - Sat 4/Dec/2010, 6:47pm
    Saya berminat untuk menjadi agen drop shipping,dan perlukan gambar produk serta informasinya.Saya juga ada menjual handphone murah dan led torch light melalui blog kat http://smartreding.blogspot.com.

    Sekiranya saya boleh menjual barang anda saya boleh masukkan kat blog saya untuk promosi.

    Ada contact form kat blog saya,sila balas secepat mungkin.Terimakasih  
  29. Zedzam - Sun 5/Dec/2010, 9:14pm
    send details - eiishirou@gmail.com. tq  
  30. Notwonder - Sun 12/Dec/2010, 12:09am
    Salam. Sy berminat. Sila emel maklumat ttg quotation, product description dan anything related. Emel saya- faevwasz@yahoo.com. Thank you.  
  31. Saiful 24 - Sun 12/Dec/2010, 10:33am
    sy nk jual pendrive kapasiti tinggi seperti kingston 64GB, 128GB dan 256Gb..
    brp hrga?
    brp minumum order?
    antivirus2508@yahoo.com  
  32. Yiem - Wed 15/Dec/2010, 2:16pm
    emailkan sy quotation, tq
    doubleyellow2002@yahoo.com  
  33. Mhadi190 - Thu 16/Dec/2010, 9:00pm
    terima kasih semua yang memberi respon, baru2 ini syarikat saya telah dilantik utk menjadi official distributor memory card utk brand A-DATA. Ia bakal memasuki negara Januari 2011.sesiapa yg berminat boleh hubungi saya mhadi190&gmail.com/013-2726082 atau layari http://estoremarket.com

    utk produk seperti camera,laptop dan sbgainya pihak kami trpaksa menangguhkan kerana pihak supplier menghadapi kesulitan disebabkan bebrapa faktor terutama dari segi stok dan dokumentasi.  
  34. Purin - Sat 18/Dec/2010, 6:40pm
    tlg emailkan sy quatation lengkap untuk brangan komputer dan laptop serta handphone

    purinmax88@yahoo.com  
  35. Notwonder - Thu 23/Dec/2010, 2:23am
    Sy berminat. Sila emelkn ur quotation, MOQ, best offr price, ur recommended package, boleh campur item atau tidak, deskripsi, gambar, warranty & guarantee, dsb. Emel sy- faevwasz@yahoo.com. ASAP. Tk.  
  36. Damia 4 - Fri 24/Dec/2010, 6:47pm
    berminat sangat2!! tlg emailkan sy quatation lengkap untuk brangan komputer dan laptop serta handphone..Sila emelkn ur quotation, MOQ, best offr price, ur recommended package, boleh campur item atau tidak, deskripsi, gambar, warranty & guarantee, dsb. e-mail damia_asri89@yahoo.com no.tel:012-3759992  
  37. Rohaizad 2 - Wed 5/Jan/2011, 11:43pm
    sy amat berminat untuk berniaga peralatan eloktronik terutamanya kamera..boleh x emailkan saya quotation untuk perlatan diatas...terima kasih  
  38. Irham - Thu 6/Jan/2011, 8:47pm
    kamera canon brp price?  
  39. My 2 - Sun 9/Jan/2011, 3:56pm
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai computer & hp . Kalo boleh price lagi murah dah low yatt....  
  40. Rohezat Ab - Wed 12/Jan/2011, 8:02pm
    salam.
    Saya ada kedai telekomunikasi di Kuantan. Minat nak tahu details.
    Sila email ke flyeagle7@gmail.com
    atau hp 0199500345  
  41. Irham - Fri 14/Jan/2011, 4:36pm
    salam boleh email quotation kt sy plan nak buka kedai
    miz_kadok82@yahoo.com  
  42. Hazmie - Sun 16/Jan/2011, 10:29pm
    salam.. boleh bg saye quotation brg2 yg anda jual.. sy ingin membuka kedai dan sdang mencari supplier yg murah.. tq

    email: hazmie.in.utp@gmail.com  
  43. Zariss - Tue 25/Jan/2011, 1:50am
    salam, saya berminat...email czariss@gmail.com.  
  44. Damia 4 - Tue 25/Jan/2011, 4:51pm
    saya ngah mencari supplier handset termasuk laptop dan notebook..plz e-mail saya damia_asri89@yahoo.com berserta picture dan price brg tq.  
  45. Hanafi 21 - Fri 18/Mar/2011, 7:35am
    DSLR-nikon canon STOCK LIST, PRICE & MOQ
    email : hanafinyer@yahoo.com  
  46. Azizi Saidin - Wed 11/May/2011, 9:28pm
    salam, mohon email kepada saya info yang berkaitan.
    azizisaidin@ymail.com  
  47. Siti Jarah - Tue 24/May/2011, 12:26am
    mekom, mohon email kepada saya info yang berkaitan. farahhany007@yahoo.com  
  48. Lias - Mon 30/May/2011, 11:54am
    Boleh emailkan quotation untuk setiap item dan MOQ nya sekali. saya bercadang juga nak buka kedai hp dan camera di segamat dan johor bahru. harap quo harga termurah yang boleh....  
  49. Din Arr - Fri 9/Sep/2011, 8:40pm
    salam, boleh emailkan saya stock list, price dan MOQ untuk barang DSLR nikon dan canon.
    din_hrc@yahoo.com  
  50. Kogutan 2 - Sun 18/Sep/2011, 11:32am
    Salam bro emailkan sa best quotation tuk barang dslr nikon dan canon at rownd@yahoo.com thanks...  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 63 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)