Peluang Pendapatan RM21,000 Proses Emas
Fendi Jutawan Emas - Sat 21/Jul/2012 1:37pm [Last Comment]
Assalamua'laikum semua warga MC....Peluang kepada semua yang berminat untuk menerima pendapatan tambahan minimum rm21,000 dengan sekali proses emas......jika dalam sebulan dapat 2 kali, pendapatan anda rm42,000....kami akan bawa anda kepada pembekal dan selepas siap proses kami akan membawa anda sendiri kepada pembeli...pembeli emas sedia ada.....kepada yang berminat sahaja hantarkan email anda kepada apwan86@gmail.com atau sms saya 019-2845248.......saya ikhlas membantu anda

Niche: Pelaburan Emas
 
1. Ibm2w - Sat 21/Jul/2012, 2:16pm
berminat sila htr details ke ismailmusa53@yahoo.com.TQ  
2. Nasriyyah - Sat 21/Jul/2012, 2:28pm
emel sy...

nasriyyah@yahoo.com

tq  
3. 5383 - Sat 21/Jul/2012, 2:41pm
Maaf tumpang iklan.

Restoran yang sedang beroperasi untuk dijual. Lokasi Pasar Baru Rawang. Berminat hubungi Ramli 0173932255  
4. Mohamad Bin Yussuf - Sat 21/Jul/2012, 3:10pm
email detail..mhdyussuf@yahoo.com  
5. Fendi Jutawan Emas - Sat 21/Jul/2012, 3:18pm
Ibm2w, Nasriyyah, Mohamad Bin Yussuf.....terima kasih kerana berminat.........saya sudah sent detail....check email ya.....terima kasih  
6. Mohammad Amin - Sat 21/Jul/2012, 4:31pm
amin81.razak@yahoo.com  
7. Norizz - Sat 21/Jul/2012, 6:35pm
Assalam
boleh send detail ke
neecza12@msn.com
tk  
8. Jeans Levis 2 - Sat 21/Jul/2012, 9:14pm
Email ke persada.warisan@gmail.com  
9. Wan8484 - Sat 21/Jul/2012, 11:31pm
email detail..wan8484@gmail.com  
10. Naimmazlan - Sat 21/Jul/2012, 11:53pm
email kt sy naim2net@yahoo.com  
11. Lina 22 - Sun 22/Jul/2012, 12:58am
lina6078_biz@rocketmail.com  
12. Shilayusof - Sun 22/Jul/2012, 1:52am
emel saya.. shila_yusof@ymail.com  
13. Adie 13 - Sun 22/Jul/2012, 5:54am
emelkan...dagangpersada@gmail.com  
14. Ixora0808 - Sun 22/Jul/2012, 6:15am
email detail please
nor.afiza1212@gmail.com  
15. Nina 8 - Sun 22/Jul/2012, 8:39am
Kutu Duit RM30/bln x 10 Orang= RM300
1-ADMIN
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
BERMINAT SERTAI KUTU DUIT NI EMAIL SAYA ynhasrina@yahoo.com  
16. Fendi Jutawan Emas - Sun 22/Jul/2012, 8:43am
Terima kasih diucapkan kepada semua yang berminat...saya telah sent detail & penerangan kepada email tuan/puan........terima kasih  
17. Fendi Jutawan Emas - Sun 22/Jul/2012, 8:52am
Untuk makluman semua - projek ini akan berterusan sekiranya tuan/puan berpuas hati dan ingin meneruskan ke bulan seterusnya..........bekalan sentiasa ada...terima kasih  
18. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - Sun 22/Jul/2012, 11:00am
Salam...

Sekadar berkongsi peluang dgn anda yg berminat..

Broker forex gold RGCX merupakan syarikat yg memberikan dividen setiap bulan dr akaun gold yg disertai, dan selain itu platform utk trading gold online dgn modal yg sama juga diberikan....

Utk bawah Koperasi minima modal RM500 dan anda boleh daftar di www.rgcxplus.com/kobuub996 dan sesiapa yg nak tau lanjut sebelum join amat2 dialukan...

kobuub@gmail.com / 018-9475 996

wassalam...  
19. Aizat 21 - Sun 22/Jul/2012, 11:22am
detail to ezad88@gmail.com  
20. Azuan 23 - Sun 22/Jul/2012, 11:31am
email detail ke one_392@yahoo.com.my  
21. Juhar - Sun 22/Jul/2012, 10:36pm
detail ke jufijuhar@yahoo.com.sg  
22. Hamdan Daud - Mon 23/Jul/2012, 1:59am
please email the detail please...
hamdandaud89@gmail.com  
23. Kak N - Mon 23/Jul/2012, 5:02am
pls email detail ke puterianis248@gmail.com  
24. Fendi Jutawan Emas - Mon 23/Jul/2012, 10:09am
Sudah email detail...tq  
25. Faisal 14 - Mon 23/Jul/2012, 10:51am
email detail..dreba8869@yahoo.com  
26. Leepan - Mon 23/Jul/2012, 11:17am
email ileepan@gmail.com  
27. Faeezwan - Mon 23/Jul/2012, 3:45pm
sy berminat
ewan_faizuan@yahoo.com  
28. Azam 23 - Thu 26/Jul/2012, 5:51pm
email details kepada sayat
tangkisan@streamyx.com  
29. Jojjie - Fri 10/Aug/2012, 9:23am
Saya berminat,email detail..
syahniz2@gmail.com  
30. Muhizam - Fri 10/Aug/2012, 8:35pm
tlg detail kepada saya.

muhizam7369@yahoo.com  
31. Fendi Jutawan Emas - Mon 24/Sep/2012, 8:41am
Maaf tuan/puan....iklan ini sudah ditutup  
32. Nurul Asikin - Thu 14/Feb/2013, 6:21pm
Assalamua'laikum semua warga MC.say tumpang iklan ye,jikalau ade yang masih berminat nk join dalam pemprosesan emas 999,boleh hubungi saya.
0111-4723098. kepada semua yang berminat untuk menerima pendapatan tambahan minimum rm21,000 dengan sekali proses emas......jika dalam sebulan dapat 2 kali, pendapatan anda rm42,000....kami akan bawa anda kepada pembekal dan selepas siap proses kami akan membawa anda sendiri kepada pembeli...pembeli emas sedia ada.....kepada yang berminat sahaja atau sms saya
0111-4723098.......saya ikhlas membantu anda....  

Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..