Peluang Pelaburan
Hidanur - Mon 6/May/2013 2:36pm [Last Comment]
Saya ingin menawarkan peluang melabur kepada individu yang berminat untuk mendapatkan keuntungan pelaburan 20%-30% setiap bulan.

Sekiranya anda berminat, tinggalkan email dan saya akan memberikan penerangan terperinci mengenai peluang ini.

Jangan ragu-ragu, anda hanya perlu dengar dahulu dengan teliti dan anda boleh membuat keputusan selanjutnya. Sekiranya anda ingin dihubungi, emailkan contact num kepada saya idahas12@gmail.com

peluang ini sangat berbaloi!

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust
 
1. Airist Management Resources - Mon 6/May/2013, 4:08pm
salam..

sila email ke airistmr@gmail.com

wassalam  
2. Crosby - Mon 6/May/2013, 4:32pm
adrine.ren@gmail.com  
3. Ayesha 5 - Mon 6/May/2013, 10:53pm
email me..
miaw.almond@gmail.com  
4. Abdul Syafiq - Tue 7/May/2013, 5:11am
emel ke megahnafiq@gmail.com  
5. Hidanur - Tue 7/May/2013, 10:13am
TQ .. Email sudah dihantar  
6. Mnaim10 - Tue 7/May/2013, 3:25pm
email ke xavi_mutant@yahoo.com  
7. Sharifuddin Samah - Wed 8/May/2013, 8:35pm
Tolong e-mail ke saya spt berikut: srfdn70@yahoo.com
T. kasih.  
8. Makhtar69 - Thu 9/May/2013, 12:42pm
pelaburan bijak: pulangan dr 18%-40% setahun.Kelebihan lain,
1.disahkan oleh bank negara.
2.sekiranya anda didapati muflis (akan datang), bank negara tdk mempunyai hak untuk suspend pelaburan anda (kwsp pun akan suspend sekiranya anda muflis).
3.ditawarkan pinjaman (dr bank tempatan) sekiranya anda adlah kakitangan kerajaan yang tidak mempunyai wang untuk pelaburan tetapi bercita-cita untuk menggandakan wang anda.
4.terbuka untuk rakyat malaysia 18 tahun keatas.  
9. Makhtar69 - Thu 9/May/2013, 12:45pm
untuk detail:
call: makhtar@ 011-11002858
email: makhtar.salleh69@gmail.com  
10. Jasia Enterprise - Thu 9/May/2013, 1:19pm
sila email : jasiaentt@gmail.com  
11. Muhamadradzi 2 - Thu 9/May/2013, 10:38pm
berminat..sila email ..razhas58@gmail.com  
12. Anis Hanisah - Thu 9/May/2013, 10:54pm
Berminat untuk ada kedai sendiri.Farmasi Cosway boleh membantu anda.Modal hanya RM5300. Kemudahan yang disediakan oleh syarikat:
-sewa dibayar oleh syarikat
-stok secara congsignment
-promosi dilakukan oleh syarikat setiap bulan
-dilengkapi cctv, sistem kaunter dan insurans
-utiliti bill dan telefon bill ditanggung syarikat
-nikmati 35% keuntungan bersih kepada owner
Hubungi sy 011-26282145-anis  
13. Muhimin Bin Salleh - Thu 9/May/2013, 11:00pm
Baru dilancarkan: Modal RM300. Dapat RM2000. Hubungi saya 013-4814004
Layari:www.oreoncapital.biz/waksugeh  
14. Rul 7 - Tue 21/May/2013, 10:45pm
Email me.,rulz_macho@yahoo.com  
15. Robot Forex - Wed 22/May/2013, 3:08pm
Assalamualaikum kepada semua yang baru atau yang lama jika anda pernah mendengar systems EA atau Robot yang menjalankan operasi trading anda denagn sendirinya??? Ada yang memandang negative dan ada yang memandang positif..bagi pelanggan kami selama 2 tahun ini mereka sanagt berpuas hati dengan khidmat yang di tawarkan.kami hanya ingin berkongsi kelebihan yang kami ada ,Jangan Buang duit lagi..Mari bersama kami sekarang kita stabilkan pendapatan bersama.

syarat syarat.

1. Deposit ke account Anda 10KUSD bersamaan 33000.00 Rm. kami akan membuka account sebanyak 10 account untuk EA begerak dan mulakan trading untuk anda.

2. profit sharing 60 percent ANDA 40 percent trader.

3.profit return 10 percent hingga 20 percent setiap 2 minggu/1 bulan.

4. contract agreement bersama kami selama 1 tahun (boleh renew).

5.withdrawal setiap 2 minggu/ 1 bulan bergantung kepada anda.

website daftar:
http://www.liteforex.com/?uid=1897370024

Untuk bantuan membuka Account sila hubungi kami:


Hubungi untuk keteranagn lanjut:
(Hanya yang berminat sahaja).

Mohamad Hanif
(IB LiteForex Malaysia)
Kuala Lumpur.

017.352.3130

Email: liteforexmalaysia1@gmail.com  
16. Dayat92 - Thu 30/May/2013, 3:08am
email me..
nurhidayat9192@gmail.com  
17. Tengku Fayzall - Thu 30/May/2013, 6:41pm
Email kat
jale765@yahoo.com  
18. Erie 3 - Thu 13/Jun/2013, 2:18pm
detail plz : craft7778@yahoo.com  
19. Rafizy - Thu 20/Jun/2013, 11:51am
EMAIL DETAIL
RAFIZAINIS@ROCKETMAIL.COM  
20. Saja 2 - Sat 22/Jun/2013, 4:34pm
Emailkan detail ke pasta saya saja_haan@yahoo.com  
21. Quick Purple - Sun 30/Jun/2013, 7:14pm
Salam 1 Malaysia...boleh email utk saya.

dpurple_line@yahoo.com.my  
22. Alias 13 - Fri 5/Jul/2013, 11:55pm
Emailkan pada saya.. alyas_65@yahoo.com  
23. Shahrul Azhar 2 - Sun 22/Feb/2015, 1:58pm
shahrulazhar6189@yahoo.com  

Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..