Peluang Menjana Bitcoin Percuma!
Afwah - Thu 29/Apr/2021 2:26pm [Last Comment]
Pernahkah anda mendengar cryptocurrency? Bitcoin? Altcoin?

Ya anda boleh menambang dengan percuma jika anda menjadi orang terawal.. Jangan lepaskan peluang sementara peluang masih di buka!

Anda perlu log masuk ke akaun anda, sebelum itu anda perlu mendaftar melalui link yang di sertakan di bawah, kemudian pergi ke halaman ''Perlombongan'' dan pilih salah satu daripada tiga cara penambangan cryptocurrency yang disediakan (SCRYPT, SHA-256, ETHASH).

Sila pilih ''Penambangan SHA-256 yang di sediakan Percuma untuk Mengumpul Coin Anda'' Kemudian aktifkan perlombongan dengan menggerakkan penunjuk kuasa seperti yang anda mahukan.

Anda mempunyai kekuatan 100% yang boleh anda gunakan sama ada untuk menambang cryptocurrency tertentu atau mengedarkannya di antara beberapa cryptocurrency.

Platform ini memperuntukkan penggunaan sistem pembayaran seperti: Perfect Money, Litecoin, Stellar, Dogecoin, Zcash, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Tron, Ethereum, Ripple.

Pemasaran dirancang menggunakan tahap. Semakin banyak kuasa yang dibeli oleh pengguna, semakin tinggi tahapnya. Keuntungan bergantung secara langsung pada tahap yang diperoleh.

Sekiranya pada mulanya pengguna menerima 1% sehari, maka dengan peningkatan kuasa yang ada untuk perlombongan, keuntungan dapat meningkat hingga 3% sehari.

Klik butang pendaftaran di platform. Masukkan maklumat anda dan daftar berjaya.

https://havel.biz/ref/Afwah

Niche: Forex Malaysia
 
1. Merah Mohd - Fri 7/May/2021, 6:17am
Ok  
2. Afwah - Tue 15/Jun/2021, 6:51am
Perlombongan bitcoin menjadi begitu mudah! Anda tidak memerlukan pengetahuan atau kemahiran khusus. Yang anda perlukan ialah Penyemak Imbas CryptoTab. Ia berfungsi seperti penyemak imbas biasa tetapi selain itu, ia membantu anda memperoleh BTC. Melayari laman web dan dapatkan crypto anda — begitu sahaja!
https://cryptotabbrowser.com/23855315

https://www.majestyhash.com/assets/images/banner/b1.gif

https://miningpower.pro/?r=1101570

https://freeminingbitcoin.com/135598

https://koinmining.com/signup/?ref=cuY

https://minex.world/?ref=afwah9

https://havel.biz/ref/Afwah





Mining bitcoins became so easy! You don’t need any specific knowledge or skills. All you need is CryptoTab Browser. It works like a regular browser but on top of that, it helps you to earn BTC. Surf the web and get your crypto—just like that!
https://cryptotabbrowser.com/23855315

https://www.majestyhash.com/assets/images/banner/b1.gif

https://miningpower.pro/?r=110157

https://freeminingbitcoin.com/135598

https://koinmining.com/signup/?ref=cuY

https://minex.world/?ref=afwah9

https://havel.biz/ref/Afwah..  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..