Peluang Menjadi Vendor (Agen) Sah Kami di Seluruh Malaysia!
Vx Garage @ VX Garage Sdn Bhd
Tue 2/Nov/2021 12:29pm [Last Comment]
VX Garage kini membuka peluang kepada anda di luar sana yang berminat untuk menceburkan diri dalam perniagaan produk automotif.

Sebagai satu platform komuniti automotif elit, kami ingin membantu pengguna bagi mendapatkan barangan automotif yang berjenama dan berkualiti pada harga yang jauh lebih rendah dari pasaran.

“Barang laku keras. Barang tak basi, boleh simpan buat stok. Banyak pula tu free gift boleh dapat bila jadi keahlian”

EASY SIDE INCOME – Ya, sangat mudah, kami guide anda sampai jadi.

Komen “SAYA NAK” dan 100 vendor terawal akan berpeluang mendapat tajaan servis kenderaan dan recognition as vendor di platform sosial media VX GARAGE secara PERCUMA!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Anda buat anda dapat!

#rezekibarangbaik #saudagarminyak #vxgarage #vxtips #everythingautomotive #segalanyaautomotif

Winner for Award of Excellence - Automotive Franchise Category for Asia Automotive Appreciation Award 2017

Klik link untuk yang berminat / pertanyaan lanjut :
https://wa.me/0102768378?text=Saya-berminat-untuk-VX-Vendor

Niche: Ingin Berniaga | Pakej Perniagaan | Bengkel Kereta
 
1. Shah Othman 2 - Wed 17/Nov/2021, 10:35am
berminat  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..