Peluang Kerja di Australia
Kerja 5 - Tue 6/Jan/2015 2:56pm [Last Comment]
Sebagai pemetik buah.
Gaji Rm 9 k hingga Rm 15 k
Sila hubungi:

peluang kerja sebagai pemetik buah di Australia dengan gaji rm9k hingga rm15k sebulan
Salam kepada semua warga majalah.com,
Khas kepada mereka yang ingin mengubah masa depan dan bercita-cita bekerja di luar negara.

BERTINDAK SEGERA SEMENTARA PELUANG DI DEPAN MATA!!!


SYARAT
? Terbuka kepada warganegara Malaysia dan Indonesia
? Sihat tubuh badan, rajin, berdedikasi, berdisiplin dan yang penting mempunyai semangat untuk mengubah hidup diri sendiri dan keluarga
? Boleh bekerja 3-6 bulan di Australia sambil menikmati keindahan dan persekitaran yang menarik.
? Bagi mereka yang ingin mencari modal untuk perniagaan.
? Kepada mereka yang ada masalah kewangan untuk membayar hutang seperti PTPTN, Along, kad kredit, pinjaman kereta/rumah dan macam-macam lagi. Ini adalah peluang keemasan untuk langsaikan hutang tersebut.
? Mereka yang nak cuba bekerja di luar negara dan berdikari.
? Kepada mereka yang lulusan SPM/STPM, universiti atau institusi pengajian tinggi yang masih menggangur.

Sesiapa yang betul-betul berminat dan memenuhi kelayakan di atas dipersilakan menghubungi pihak kami untuk keterangan lanjut. Anda akan diberikan khidmat nasihat terbaik dari kami:-

SMS/CALL 017 206 0188 ENCIK MUHD

Niche: Kerja Kosong | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Maria 81 - Tue 6/Jan/2015, 5:13pm
kalau suri rumah berumur 45 th boleh ikut?  
2. Marceo - Tue 6/Jan/2015, 7:43pm
Saya berminat tapi umur dah masuk 50thn. bulan lalu, boleh kerja lagi kah? Nak kerja selain petik epal juga ada? Sila emel celvin5333@gmail.com  
3. Anwar Sumari - Tue 6/Jan/2015, 8:08pm
Saya berminat !

0142335942 - Nuar (22 tahun)

anwarsumari@yahoo.com  
4. Hafiz 917 - Tue 6/Jan/2015, 11:33pm
salam encik muhd,saya berminat. sangat berminat. ni no handfon saya 0123385774. jika ada kekosongan lagi hubungi lah saya. hafiz, umur 24 tahun. tinggal di selangor.  
5. Binee67 - Wed 7/Jan/2015, 12:52am
Salam tuan...braper budget penuh utk dpt pegi dan dpt keje d aussie..tqvm  
6. Kamaliah 5 - Wed 7/Jan/2015, 10:28am
berapa rm?  
7. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Wed 7/Jan/2015, 3:09pm
Berapa kos semuanya utk kerja di sana? 017-3505750  
8. Helmi 185 - Wed 7/Jan/2015, 8:53pm
berminat tuan, mcm mana nk hubungi tuan? helmi: 011-19967667 helmialfallah@gmail.com  
9. Noraini Nordin 2 - Wed 7/Jan/2015, 9:26pm
sila email kos dan detail ke noraini_nordin@hotmail.com  
10. Sazale 4 - Wed 7/Jan/2015, 11:49pm
berminat....email detail ke sazxr75@gmail.
com  
11. Affiq Izmer Bin Mohamad - Thu 8/Jan/2015, 2:17am
saya berminat...tolong detailkan ke saya...014-835 3036  
12. Zazruliz - Thu 8/Jan/2015, 6:09am
Brtminat...0176825393...zaztuliz@ymail.com  
13. Salina Salim 2 - Thu 8/Jan/2015, 10:54am
sila email sy secara detail nina_myself@hotmail.com  
14. Ijan 51 - Thu 8/Jan/2015, 5:51pm
Berminat, please email detail nurhafizan3@gmail.com  
15. Mohd Nurzul Helmi Abdul Rashid - Thu 8/Jan/2015, 10:25pm
saya berminat call saya 0176992737  
16. Muhammad Syazwan 8 - Thu 8/Jan/2015, 11:48pm
Saya berminat boleh call 0176193494  
17. Siti Hajar 91 - Fri 9/Jan/2015, 7:44pm
Sy berminat..blh hubungi 0192501715  
18. Zazruliz - Sat 10/Jan/2015, 6:41am
Bila nk gi austria??? Nl ikut blh??  
19. Lina Azlina2002 Yahoo Com - Fri 6/Feb/2015, 12:29am
Saya cari geng yang rasa nk g bulan 2 ne..klo ley pompuan..nk bayar ejen xmmpu..so klo d yang berani jom pakat g same2.saya bukan ejen dan x mintak duit just teman sesama cari kerja kat sana.agak2 ada x nk join sesama?watsapp me 01133658018.  
20. Weda 3 - Fri 6/Feb/2015, 11:12pm
Siapa berminat Kerja diireland,Dublin what supp saya segera,pengasuh kanak kanak.wahida_hussain@yahoo.com.0176691597 what sup segera  
21. Lina Azlina2002 Yahoo Com - Sun 8/Feb/2015, 10:49am
Jom join saye lah,xyah bayar pe pon..duit aku.aku punya duit kau, kau punya..so klo rasa beban nak bayar ejen meh join kite g sekali,tawakal insyallah.  
22. Hafez 9 - Fri 1/Jan/2016, 10:16pm
Sapa nak job wassap +61432671826  

Page 1   (Total 22 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..